Vi forhandler baby salve og creme. Læs mere længere nede på siden

-7%
139,00  m/Moms
149,00  m/Moms
Du sparer: 10,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: 0000000000
-40%
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5060170490433
-10%
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5060200030493
-40%
77,40  m/Moms
129,00  m/Moms
Du sparer: 51,60
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5060170490327
-40%
101,40  m/Moms
169,00  m/Moms
Du sparer: 67,60
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5060170490709

Info om baby lotion og salve

Efter badet bør dit barns hud smøres der blidt med en beskyttende creme og du skal kun anvende produkter, der er beregnet til brug på baby hud.

Fordi huden hos ​​voksne er meget stærkere end spædbørns skal man ikke anvende produkter som er beregnet til voksen hud da de  indeholder ingredienser som kan irritere babyens sarte hud.

Salve mod bleeksem

For at beskytte dit barns hud, især i ble-området, bør smøres med plejende og beskyttende salve som vil forhindre og beskytte mod hudirritation og bleeksem.

For at undgå bleeksem er det vigtig at holde babyens numsen tør og skifte ble ofte.

Derud over kan bleeksem afhjælpes med salve der beskytter den sart hud og forebygger mod bleeksem.

Babymassage

Babymassage kan være en beroligende oplevelse for både babyer og småbørn.

Kærlig berøring og rytmisk bevægelse er blandt de mest magtfulde former for kommunikation mellem babyer og deres forældre.

At give dit spædbarn regelmæssige massage er godt for dens følelsesmæssige trivsel.

Undersøgelser har vist, at massage kan reducere gråd, forstoppelse og kræsenhed, hjælpe babyen og barnet fredelig og god nats søvn, og lindre forstoppelse og nogle mener at det kan øger et barns evne til at bekæmpe bakterier.

Når du giver din baby en massage stimulere det centrale nervesystem. Det gør at babyens hjerne producere mere serotonin, en feel-god kemi og mindre cortisol, et hormon, der er ud skilles som reaktion på stress så pulsen og vejrtrækning gear langsomt ned og bliver mere afslappet.

Alt du behøver er 10 til 15 minutter. Vælg et tidspunk hvor både du er afslappet og din baby er rolig, men opmærksom. Prøv at starte med babymassage efter bleskift eller som del af en baderutinen.

Før du begynder, skal du sørge for rummet er varm og rolig. Tag alle smykker af der kunne komme i vejen og stil baby massage olien tæt ved. Sørg for at olien har en tilpas temperatur.

Klæd babyen af læg den på et blødt håndklæde eller tæppe, med en pude under hovedet.

Begynd ved at holde dit barns hænder og gnid forsigtigt de små håndflader med tommelfingrene et par gange og hold øjenkontakten så babyeb tuner ind på dig.

Varm olien op mellem hænderne, dyp aldrig olien direkte på babyen eller barnet. Anvende ikke mere olie end huden kan optage og anvend kun baby massage olie. Massage olie til voksne er ofte mere tunge i konsistensen.

Ben

Ta et forsigtigt men fast greb med dine hænder omkring dit barns ben og glide hænderne fra låret til anklerne og op ad igen. Gentag dette par gange og derefter gentag det på det andet ben.

Maven

Placer dine hænder på niveau med babyens navle. Massage med uret med fingerspidserne fast og forsigtigt over maven i en cirkulær bevægelse. Gentag 2-3 gange. Husk altid med uret.

Kolik massage

Først give dit baby en mave-massage. Så bøje knæene op til maven og hold dem der i cirka 30 sekunder inden du slipper. Gentag et par gange. Derefter placeres kanten af ​​den ene hånd på dit barns mave og du laver svæveflyvning med benene fra navlen ned i et rytmisk mønster, at hjælpe med at frigive ophobet luft. Gentag om nødvendigt.

Arme

Rul forsigtigt babyens arm mellem hænderne, starter ved skulderen og bevæger dig ned til sit håndled og op igen. Gentag 2-3 gange, og derefter skifte til anden arm.

Nakken

Støt dit babyens hoved og overkrop med den ene hånd. Placer tommelfingeren på den anden hånd på den ene side af halsen og dine første to fingre på den anden side og brug fingerspidserne forsigtigt til at massere dit barns hals i en cirkulær bevægelse. Gentag disse cirkler et par gange.

Ryggen

Start først massage af babyens ryg når den selv kan ligge på maven.

Massere med blide strøg fra lænden og op ad, og træk igen hænderne ned af ryggen og op til nakke og skuldre. Gentag 2-3 gange.