Gå glad i bad med økologiske FAIR TRADE peelings vaskeklude og skrubbehandsker fra Toockies®. Læs mere om Toockies® længere nede på siden.

-15%
67,15  m/Moms
79,00  m/Moms
Du sparer: 11,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4260365854205
-15%
126,65  m/Moms
149,00  m/Moms
Du sparer: 22,35
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4260365851112
0 anmeldelser
Model/varenr.: 0000000000
0 anmeldelser
Model/varenr.: 0000000000

Info om økologiske FAIR TRADE peeling vaskeklude og skrubbehandsker

Toockies® økologiske FAIR TRADE peelings vaskeklude og skrubbehandsker er til hele familien når der skal bades, de fine vaskeklude er egnet til hele familien og skrubbehandskerne kan med fordel anvendes af både kvinder og mænd.

Toockies® er fremstillet FAIR TRADE og med social ansvarlighed.

Toockies® er et FAIR TRADE projekt for kvinder i Kolkata i Indien hvor der er over 800 kvinder, som gerne vil arbejde og tjene penge til deres familie.

Toockies® produkterne bliver fremstillet på et FAIR TRADE samfundscenter der giver disse kvinder en central placering til træning, strikning, picking-up garn og pakning af færdigvarer. De fleste af kvinderne strikker hjemmefra og møde op på samfundscenteret nogle gange i ugen med deres peeling vaskeklude og skrubbehandsker.i GOTS økologisk garn. De er sikre en fair-tradeordning og får en ordenlig løn for deres arbejde. Ved at købe Toockies® håndlavede peeling vaskeklude og skrubbehandsker er du med til at sikre disse kvinder beskæftliges og en god aflønning for deres arbejde.

På hver eneste peelingklud og skrubbehandske i GOTS økologiske bionedbrydelig bomuldsgarn kan du se kvindens navn og du kan se hendes billede lige her http://www.toockies.com/the-artisans/

Toockies® godt for dig - godt for naturen

Toockies® er

  • Fri for mikroplastik
  • Bæredygtig
  • Genanvendelig
  • Bionedbrydelig
  • Miljøvenlig
  • Økologisk
  • Vegan
  • Medlem af FAIR TRADE FEDERATION

Toockies® er slidestærke og har en lang holdbarhed

Toockies® kan maskinvaskes og tåler enhver temperatur. Kan tørretumbles.

TIPS: i stedet for at smide din Toockies® ud når den er slidt op kan du klippe den i stykker og bruge den i bunden af potteplanter og havekrukker, og er du ikke til grønne fingere kan du smide den i komposten da den bionedbrydelig.