Bidro hudpleje består af en creme og gel som kan anvendes både i ansigtet og på kroppen. Produkterne kan anvendes af alle hudtyper men er utrolig gode til sart, følsom, tør og irriteret problemhud. Læs mere om Bidro hudpleje længere nede på siden.

-10%
Fra: Bidro
269,10  m/Moms
299,00  m/Moms
Du sparer: 29,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5703022004708
-10%
Fra: Bidro
251,10  m/Moms
279,00  m/Moms
Du sparer: 27,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5703022004708

Info om Bidro hudpleje

Både Bidro creme og gel er naturprodukter som er skønne ansigts- og kropscreme med en fyldig konsistens og et højt indhold af pileekstrakt og økologisk gele royal.

Pileekstrakt har en naturlig blødgørende peeling, der renser huden mildt i dybden og virker dagen igennem.

Pileekstrakt er en naturlig kilde til salicylsyre forbindelse svarende til aspirin (acetylsalicylsyre) den lindre inflammation og har en naturlig evne til at stimulere ny celledannelse.

Bidro creme og gel indeholder også økologisk gele royal (bidronningens føde),der medvirker aktivt til at udsætte hudens naturlige ældningstegn og holder huden blød og smidig samt modvirke leverpletter (pigment pletter) i huden

Bidro gel trænger dybt ind i huden og er en særdeles effektiv mod hudlidelser som ( lindring mod psoriasis), hudirritation, følsom, sart hud, kløe, acne og uren hud.

Bidro gel kan anvendes både som ansigts - og kropmaske samt hårbundsmaske.

Bidro er gode danske bæredygtige kvalitets produkter.

Emballagen

Produktets emballage er specialdesignet af høj kvalitet og sikrer produktets gode egenskaber. Et indbygget vakuumpumpesystem forhindrer, at der trænger ilt til cremen og gelen og at du let får alt indhold ud af flasken.