Vi forhandler Bidro hudpleje består af en creme og gel som kan anvendes både i ansigtet og på kroppen. Læs mere længere nede på siden.

-15%
Fra: Bidro
254,15  m/Moms
299,00  m/Moms
Du sparer: 44,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5703022004708
-15%
Fra: Bidro
237,15  m/Moms
279,00  m/Moms
Du sparer: 41,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5703022004708

Info om Bidro hudpleje

Creme og gel er naturprodukter, de er skønne ansigts- og kropscreme med en fyldig konsistens.

Pileekstrakt har en naturlig blødgørende peeling, der renser huden mildt i dybden og virker dagen igennem og er en naturlig kilde til salicylsyre forbindelse svarende til aspirin (acetylsalicylsyre) den lindre inflammation og har en naturlig evne til at stimulere ny celledannelse.

Bidro creme og gel indeholder også økologisk gele royal (bidronningens føde),der medvirker aktivt til at udsætte hudens naturlige ældningstegn og holder huden blød og smidig samt modvirke leverpletter (pigment pletter) i huden

Gel trænger dybt ind i huden og er en særdeles effektiv mod hudlidelser som ( lindring mod psoriasis), hudirritation, følsom, sart hud, kløe, acne og uren hud og kan anvendes både som ansigts - og kropmaske samt hårbundsmaske.

Gode danske bæredygtige kvalitets produkter fremstillet med omtanke

Emballagen

Produktets emballage er specialdesignet af høj kvalitet og sikrer produktets gode egenskaber. Et indbygget vakuumpumpesystem forhindrer, at der trænger ilt til cremen og gelen og at du let får alt indhold ud af flasken.