Vi forhandler Bioskin hudplejeprodukter som henvender sig til problematisk hud hos både voksne og børn. Læs mere længere nede på siden

-15%
160,65  m/Moms
189,00  m/Moms
Du sparer: 28,35
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5060130033380
Udsolgt
-15%
228,65  m/Moms
269,00  m/Moms
Du sparer: 40,35
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5060130033137
-15%
339,15  m/Moms
399,00  m/Moms
Du sparer: 59,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5060130033076
-15%
160,65  m/Moms
189,00  m/Moms
Du sparer: 28,35
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5060130033373
-15%
152,15  m/Moms
179,00  m/Moms
Du sparer: 26,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5060130032239
-15%
152,15  m/Moms
179,00  m/Moms
Du sparer: 26,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5060130032321
-15%
160,65  m/Moms
189,00  m/Moms
Du sparer: 28,35
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5060130032178
-15%
152,15  m/Moms
179,00  m/Moms
Du sparer: 26,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5060130032291

Bioskin

Bioskin Zeoderm Skin Repair Moisturiser er en dyb næringsrig med aktive ingredienser som giver huden mulighed for at genvinde sin naturlige styrke og opretholde en sund balance. Bioskin Zeoderm kan bruges til at behandle lokalt på hele kroppen, den er især god til tørre og sprukne hænder i vinterhalvåret, og god til at lindre problematisk hud. Ingredienser som Jojobaolie og Hørfræolie er to power ingredienser der bidrager til at lindre og berolige den udsatte hud. Zeoderm indeholder også et vulkansk mineral, der danner baggrund for navnet Zeoderm, nemlig ingredienset Zeolite som er et effektivt ”detox” ingrediens, der bekæmper affaldsstoffer, fra skidt og snavs der dagligt skaber ravage på huden. Zeolit har den unikke evne til at støtte huden og eliminere alle toksiner.

Bioskin Dermaserum er en mild og let ansigtsserum, som kan anvendes dagligt for at sikre en dybt hydreret og næret hud. Især til alle der lider af tør til meget tør hud, vil dette næringsrige serum give dig en ekstra følelse af pleje og en hud i balance. Bioskin Dermaserum kan bruges på de mere følsomme områder i ansigtet, omkring øjnene og munden. Dermaserum er en lille 'vitaminbombe' til huden, da det indeholder mange naturlige olier og ekstrakter. Naturlige ingredienser såsom solsikke, mandel og Aloe Vera vil fodre din hud med de sunde næringsstoffer, den har brug for, for at blive stærkere og mindske symptomer som tørhed, rødme og kløe. Safranolie fungerer som et smøremiddel på hudoverfladen, hvilket får huden til at føles glat og blød. Olien vil ligeledes hjælpe med at mindske tegn og forekomst af tør hud. Vindruekerneolie har et højt indhold af Omega-6 og Omega-3 fedtsyrer og fungerer som et vidunderlig nærende middel til huden. Det er også et kendt antioxidant, har antiinflammatoriske egenskaber og indeholder C, D og E- vitamin.   Eucalyptus olie opnås fra de tørrede blade af Eucalyptus-planten, og er et effektivt antibakteriel og antiinflammatorisk ingrediens. Olien lindrer hud irritationer og understøtte hudens helingsproces. Dette praktiske og brugervenlige serum nærer tør til meget tør og følsom hud. Denne serum er også velegnet til huden kan være tilbøjelig til at lide af atopisk eksem.

Bioskin Award vindende Dermaspray Intensive er en ultra let sos spray mist til kroppen og hovedbunde den penetrere dybt ned i huden og har en effektiv absorbering af aktive ingredienser. Spray påføringen gør den nem at anvende dagligt, uden at huden føles fedtet. Produktet er også egnet til områder der kan være udfordrende at behandle med et creme produkt, såsom en tør hårbund. Mens cremer primært arbejder overfladisk, trænger Dermaspray Intensive ned i huden dybere lag, for at reparere og styrke. Da huden forynger sig hver 28. dag, er vi i stand til at nå de nyligt dannede hudceller meget tidligere i deres livscyklus, hvilket gør dem meget stærkere, når de når overfladen.Din hud vil være bedre i stand til at afværge alle symptomer, der er forbundet med kløe, irritation og tør hud. Ved påføring oplever man en øjeblikkelig afkøling og kløen reduceres næsten øjeblikkeligt. Normalisering af hudens sundhed kan tage lidt længere tid, da huden i nogle tilfælde har brug for tid til at afgifte og genopbygge dens styrke. Hver person er unik, og enhver hud er forskellig, dog ved vi at med tålmodighed, vil huden langsomt genvinde sin styrke og komme i balance. 

Bioskin Award vindende Junior Face & Body Wash er specielt udviklet til børn med tør og følsom hud. Denne naturlige, lavskummede ansigts- og kropsvask fugter, nærer og understøtter den sarte, tørre hud i badet. Især for de børn med følsom hud kan det at tage et brusebad eller et bad være en vanskelig og ubehagelig tid, hvor vandet dehydrerer huden yderligere. Bor man i et område med hårdt vand, kan et bad eller et brusebad forårsage stor irritation på den sarte børne hud. Brugen af en vask, der indeholder naturlige ingredienser som lavendel og Calendula, hjælper huden med at forblive næret og fugtet.

Bioskin Junior Daily Nourishing Spray er også velegnet til hud, der kan være tilbøjelige til eksem, psoriasis, udslæt eller andre hudallergier hos babyer og børn det er et videnskabeligt udviklet, naturligt terapiprodukt til daglig brug til børn og babyers, sensitive og følsomme hud. Ligesom den unikke Bioskin Dermaspray til voksne, er Junior Spray udviklet til at hjælpe med at styrke huden og blive bedre balanceret. Det indeholder naturlige vitaminer og mineraler - havtorn til næring og cellefornyelse, lavendel til ro og balance, og rosmarin for sin evne til at støtte kollagenudvikling og eliminere frie radikaler.

Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream er formuleret til de små, hvis hud har brug for lidt mere beskyttelse og hydrering. Denne SOS redningscreme beroliger og understøtter den tørre, kløende og irriterede hud. Cremen indeholder 10 forskellige naturlige olier og ekstrakter, som unik vulkansk mineral Zeolite, Castor og Oliven. Outbreak Rescue Cream kan: Aflaste kløe og lindre tørhed - Afgifte huden fra allergener - Binde fugt ind i huden. Outbreak Rescure Cream er også velegnet til babyer og børn, der kan være tilbøjelige til eksem, udslæt og andre hudallergier. Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream er et ”must have” produkt til forældre, der ønsker et SOS produkt, der kan lindre og berolige huden der er hårdt ramt af tørhed og sensitivitet.

Udover at Salcura har vundet Global Makeup Awards 2020 - Kategorierne: Silver og Best Vegan Brand 2020 har en del af deres produkter også vundet awards og priser.

Producent: Salcura Natural Skin Therapy

Importør og leverandør: Smør Dig Ind