Vi forhandler Bioskin Junior produkter til børn med problematisk tør hud fra Salcura. Læs mere længere nede på siden.

-15%
152,15  m/Moms
179,00  m/Moms
Du sparer: 26,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5060130032239
-15%
152,15  m/Moms
179,00  m/Moms
Du sparer: 26,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5060130032321
-15%
160,65  m/Moms
189,00  m/Moms
Du sparer: 28,35
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5060130032178
-15%
152,15  m/Moms
179,00  m/Moms
Du sparer: 26,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5060130032291

Bioskin Junior  

Salcura Bioskin er fremstillet til babyer og børn fra 3 måneder og op efter.

Deres Award vindende Junior Face & Body Wash er specielt udviklet til børn med tør og følsom hud. Denne naturlige, lavskummede ansigts- og kropsvask fugter, nærer og understøtter den sarte, tørre hud i badet. Især for de børn med følsom hud kan det at tage et brusebad eller et bad være en vanskelig og ubehagelig tid, hvor vandet dehydrerer huden yderligere. Bor man i et område med hårdt vand, kan et bad eller et brusebad forårsage stor irritation på den sarte børne hud. Brugen af en vask, der indeholder naturlige ingredienser som lavendel og Calendula, hjælper huden med at forblive næret og fugtet.

Daily Nourishing Spray er også velegnet til hud, der kan være tilbøjelige til eksem, psoriasis, udslæt eller andre hudallergier hos babyer og børn det er et videnskabeligt udviklet, naturligt terapiprodukt til daglig brug til børn og babyers, sensitive og følsomme hud. Ligesom den unikke Bioskin Dermaspray til voksne, er Junior Spray udviklet til at hjælpe med at styrke huden og blive bedre balanceret. Det indeholder naturlige vitaminer og mineraler - havtorn til næring og cellefornyelse, lavendel til ro og balance, og rosmarin for sin evne til at støtte kollagenudvikling og eliminere frie radikaler.

Outbreak Rescue Cream er formuleret til de små, hvis hud har brug for lidt mere beskyttelse og hydrering. Denne SOS redningscreme beroliger og understøtter den tørre, kløende og irriterede hud. Cremen indeholder 10 forskellige naturlige olier og ekstrakter, som unik vulkansk mineral Zeolite, Castor og Oliven. Outbreak Rescue Cream kan: Aflaste kløe og lindre tørhed - Afgifte huden fra allergener - Binde fugt ind i huden. Outbreak Rescure Cream er også velegnet til babyer og børn, der kan være tilbøjelige til eksem, udslæt og andre hudallergier. Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream er et ”must have” produkt til forældre, der ønsker et SOS produkt, der kan lindre og berolige huden der er hårdt ramt af tørhed og sensitivitet.

Salcura Bioskin Junior Award vindende hårshampoo er specielt udviklet til børn med tør og følsom hud i hovedbund. Denne naturlige, lavtskummende shampoo fugter, nærer og understøtter en tør og irriteret hovedbund under hårvask. Den indeholder lavendel, rosenvand og morgenfrue, gør det muligt for huden at blive næret, beroliget, lindret og hydreret. Salcura Bioskin Junior Shampoo er også velegnet til de børn, der er tilbøjelige til problematisk hud og arp.

Alle produkter er er dermatologisk testet.

Produkterne er vegan og indeholder ingen animalske ingredienser.

Nominering:

  • Danish Beauty Awards - ÅRETS CARE & PROTECT PRIS 2021

Producent: Salcura

Importør og leverandør: Smør Dig Ind