DM Skincare - Silky Skin lifting serum

Serum til ansigt og hals der løfter, plejer og beskytter huden samt modvirker akne og pigmentering

Ny serum spray løfter huden med naturlig power

Få frisk og ungdommelig smuk hud ved hvert eneste pift! Silky Skin Lifting Serum Spray fra DM Skincare giver silkeblød hud og veldokumenteret opstramning ved hjælp af naturlig superkraft fra økologiske havtorn, hyaluron og niacinamid.

Silky Skin Lifting Serum Spray fra DM Skincare er en ny, innovativ serum spray, der løfter, plejer og opfrisker huden med et enkelt pift. I stedet for at duppe eller smøre lander denne serum som en blid støvregn på huden og bliver dermed fordelt optimalt i hele ansigtet.

Og selvom konsistensen er let, er hver eneste dråbe propfyldt med ingredienser, der hver især har dokumentation for deres hudkærlige effekt.

SILKY SKIN LIFTING SERUM SPRAY INDEHOLDER:

  • Økologisk havtorn: Powerfuld antioxidant, som beskytter hudcellerne mod frie radikaler og solens skadelige stråler. Tilfører huden masser af fugt og indeholder 12 gange så meget C-vitamin som appelsiner, hvilket er en vigtig faktor for hudens egen produktion af kollagen.
  • Lavmolekylær hyaluronsyre: Trænger dybt ned i huden og genopfylder hudens fugtdepoter. Giver øget smidighed og fylde, som medvirker til at udglatte dybe rynker.
  • Niacinamid (B3-vitamin): Forfiner hudporerne, dæmper rødme og akne, forebygger og modvirker pigmentpletter, bevarer fugt, giver antioxidant beskyttelse og øger hudens fedtsyreniveau, hvilket giver større smidighed.
  • Peptider: Protein, der styrker huden, virker opstrammende og udglattende.
  • Lakridsrod: Lindrende, beroligende og lysnende.
  • Silkeprotein: Binder fugt til huden, beskytter og giver øjeblikkeligt huden en smuk, blød og mat finish.
  • Aloe Vera: Virker fugtgivende, blødgørende og genopbyggende. Er blevet brugt mod solskoldning og mindre sår siden oldtiden og er godkendt som naturlægemiddel af Lægemiddelstyrelsen i Danmark.

Havtorn - små gule vitaminbomber

Økologisk havtorn leverer antioxidant beskyttelse og er sprængfyldt med C-vitamin, som indgår i hudens egen dannelse af kollagen.

Kollagen er det protein, der sikrer, at bindevævet er smidigt og "fyldt ud", så huden ser frisk og ungdommelig ud. Med alderen falder hudens naturlige indhold af kollagen, og det er derfor afgørende at stimulere hudens produktion, hvis du vil bevare din hudens friskhed og elasticitet, forklarer DM Skincares direktør Karina Hjorth.

Samtidig beskytter havtorn mod solens skadelige UV-stråler og har et tårnhøjt indhold af A- og E-vitamin, som spiller en vigtig rolle i forhold til hudens evne til at beskytte og forny sig.

En cocktail af hudfornyende pleje

En anden nøgleingrediens i Silky Skin Lifting Serum Spray er niacinamid (B3-vitamin) en af tidens hotteste hudplejeingredienser og en veldokumenteret multitasker ud over det sædvanlige. B3-vitamin har således papir på både at kunne dæmpe rødme og akne, modvirke hyperpigmentering, styrke hudens barrierefunktion og øge hudens fedtsyreniveau, så den bliver mere smidig og bedre i stand til at holde på fugt.

Derudover indeholder Silky Skin Lifting Serum Spray rynkereducerende peptider, lavmolekylær hyaluronsyre, der trænger dybt ned og genoptanker hudens fugtdepoter, lysnende lakridsrod, beroligende aloe vera og silkeprotein, der øjeblikkeligt giver huden en blød og mat finish.

Anvendes morgen og aften under din ansigtscreme - eller efter behov

 

Model/varenr.: 5713399001668
466,65  m/Moms
549,00  m/Moms
Du sparer: 82,35

Oprindelsesland: Danmark

INCI:  kommer snart

Volume: 30ml

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Forslag til dig