NY TJEKBOKS

Forhandler af EndureLash® som er en patenteret økologiske øjenmakeupfjerner klud der fjerner din øjenmakeup kun med varmt vand. Den beskytter dine øjenomgivelser, din vippe extensions samt dine naturlige øjenvipper på den mest skånsom måde når du skal fjerne din øjenmakeup. Læs mere om EndureLash® længere nede på siden

 

-15%
126,65  m/Moms
149,00  m/Moms
Du sparer: 22,35
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5712881001001

Info om EndureLash® øjenmakeupfjerner klud

EndureLash® NEW ORGANIC EYE MAKE-UP REMOVAL CLOTH beauty nyhed i Danmark 2018

EndureLash® NEW ORGANIC EYE MAKE-UP REMOVAL CLOTH er en patenteret bæredygtig økologiske øjenmakeupfjerner klud der beskytter dine øjenomgivelser, din vippe extensions samt dine naturlige øjenvipper og bryn på den mest skånsom måde når du skal fjerne din øjenmakeup.

Med EndureLash® NEW ORGANIC EYE MAKE-UP REMOVAL CLOTH slipper du for oliehinder omkring øjnene og på vipperne efter at ha fjernet øjenmakeuppen med almindelig øjenmakeupfjerner.

EndureLash® NEW ORGANIC EYE MAKE-UP REMOVAL CLOTH er en super blød økologisk bambus klud som kun skal anvendes sammen med varmt vand.

EndureLash® indeholder ikke nogen former for kemi og den er allergivenlig - et "must have" og ren "eye-candy" for dine øjenomgivelser, vippe extensions og dine naturlig øjenvipper samt øjenbryn.

EndureLash® økologisk øjenmakefjerner klud er fremstillet af:

  • 60 % økologisk bambus viskose
  • 30 % økologisk bomuld
  • 10 % spandex ponte

EndureLash® er genanvenlig og miljøvenlig

  • EndureLash® er et holdbart materiale der kan vaskes uden at miste sine unikke egenskaber, hvilket giver en mere hygiejnisk metode til at tørre dine vippe extensions og fjerne øjenmakeup.
  • Med EndureLash® kommer du til at spare på brugen af dine vatrondeller og på den måde beskytte miljøet da EndureLash® kan anvendes igen og igen da den har en levetid på 9 mdr.

Praktisk

  • EndureLash® er perfekt til alle som er på farten - du kan tage den med dig til fitness, til poolen eller på rejsen!

Bambus og Bomuld

  • Bambus og bomuld er 100% naturlige vedvarende bæredygtige ressourcer.
  • Bambus og bomuld er begge absorberende materialer