Forhandler af English Tea Shop som fremstiller økologisk og glutenfri te i flere varianter hvor grundbasen er økologisk grøn te. Læs mere længere nede på siden.

-30%
29,40  m/Moms
42,00  m/Moms
Du sparer: 12,60
0 anmeldelser
Model/varenr.: 680275048374

Info om English Tea Shop

Fordi vi elsker god økologisk te.

Den er:

  • Økologiske
  • Glutenfri

Den bæredygtige tea er:

  • Produceret af lokale farmere på små plantager, hvor der er omtanke på bæredygtighed og respekt for omgivelserne
  • At der bliver ikke anvendt kunstgødning
  • At der er fokus på optimal dyrkning af jorden for at undgå erosion
  • At der er fokus på affaldshåndtering
  • At farmerne får en ordentlig betaling for deres te
  • At der er fokus på CO2-udledning gennem hele processen. Derfor foregår pakningen af teen f.eks. 100 % manuelt for at afgive mindst muligt CO2

English Tea Shop går op i bæredygtighed, økologi og gode arbejdsforhold og lønninger til teplukkerne og de ansatte på te fabrik i Sri Lanka.

De er meget stolte af deres certificeringer fra Soil Association og for ikke at nævne Control Union Certifications og de forskellige andre kvalitetsstyringssystemer.

Men går endnu længere. Deres te og ingredienser kommer fra småbønder i begrænsede mængder, dyrket uden kemisk gødning eller pesticider.

English Tea Shop er forpligtet til at anerkende og fortælle verden, hvordan disse småbønder har en stor indvirkning på at opretholde planetens naturlige økosystem i mange generationer efter os.

De betaler dem en præmie oven i prisen for at sikre sig at tea dyrkes med omtanke og på en bæredygtige måde. De træffer foranstaltninger for at ophæve bøndernes og deres families velbefindende. På den måde vil vi kunne nyde deres lækre te i kommende generationer. Og det er godt for alle.

Gør te til en del af vanen

Det gælder om at gøre den grønne te til en del af dine gode vaner. Skift de daglige kopper kaffe ud med grøn te og mærk selv efter, om du kan mærke de positive fordele på din egen krop. Og husk endelig IKKE at hæld kogende vand over den grønne te, men nøjes med vand med på 80 grader, da du ellers koger nogle af alle de gode plantestoffer væk.

Drik dig til bedre velvære med Actigreen

Grøn te stammer fra det gamle antikke Østen i form af Kina og Japan.

Grøn te adskiller sig fra sort te på den måde, tebladene blive behandlet på, efter de er blevet plukket - ellers er der tale om de helt samme teblade

Grøn te fra Kina

English Tea Shop teekstrakter bliver lavet på teblade fra Indonesien og Kina. English Tea Shop teekstrakterne fremstilles i Tyskland, og English Tea Shop tyske producent analyserer ekstrakten og fører kontrol med de teplantager, hvor den grønne te dyrkes.

Bladene skal behandles på fabrikken hurtigst muligt efter plukningen for at undgå iltning, som ellers vil forvandle tebladene til sort te. På fabrikken bliver bladene hurtigt modtaget af tearbejderne, som hurtigt varmebehandler og tørrer bladene. Typisk vil det foregå i en stor wok, hvor de ristes på en nænsom måde og med forskellige bevægelser for at standse enzymaktiviteten og derved iltningsprocessen i bladene. På den måde bevares flere plantestoffer i den grønne te i modsætning til den sorte te.