Fresh Body - Fresh Balls

116,10  m/Moms
129,00  m/Moms
Du sparer: 12,90
Model/varenr.: 855946002140

Fresh Balls® er specielt fremstillet til at håndtere sved problemer hos mænd i deres "mande-regioner" særlig når der dyrkes sport, hvor der for nogle kan være problemer med fugt og bakterier forårsaget af sved, dette er nu hjælp til med Fresh Balls® er en antibakteriel deodorant tør-creme med en silke blød konsistens der forebygger uønsket sved og bakterier der kan genere huden hvor den er mest sart.

Fresh Balls creme kan med fordel også anvendes andre steder på kroppen som på brystkasse, ryg og baller.

For sports udøver som fx cykelrytter kan Fresh Balls® være en stor hjælp mod sved uønsket steder.

Fresh Balls er formuleret som en silkeblød intim deodorant creme.

Fresh Balls virker:

  • Kølende
  • Lindrende
  • Beroligende
  • Forhindre irritation og lugt

Fresh Balls er:

  • Allergivenlig
  • Klinisk testet
  • Vegan

Anvendelse: Fresh Balls cremen påføres helt ren og tør hud, der skal anvendes ganske lidt ca på størrelsen med en ært, fordel blidt cremen mellem hænderne og påfør med en let hånd. Når cremen er påført er det vigtigt at holde huden i området adskilt i 30 - 60 sekunder således at cremen får lov til at absorbere godt ind selv om huden straks føles tør straks efter den er påført. Når cremen har sat sig vil den fremstå som et hvid pudder.

Skulle din hud være angrebet af svamp eller siddesår er det vigtig at få det behandlet først inden du går i gang med at anvende Fresh Balls®.

 

 

Oprindelsesland: USA

INCI: Water, Tapioca Starch, Propanediol (Corn Derived) Zemea, Phenoxyethanol (Preservative), Carbomer, Ethylhexylglycerin (Preservative), Aminomethyl Propanol, Polysorbate-60 (Plant Derived), Xanthan Gum (Natural Thickener), Fragrance, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Coco-Caprylate/Caprate, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract

Volume: 100ml

Importør og leverandør: ORGANIC Beauty Supply ApS

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Forslag til dig