Fresh Body - Fresh Breasts

134,10  m/Moms
149,00  m/Moms
Du sparer: 14,90
Model/varenr.: 855946002010

Fresh Breasts® er specielt fremstillet til at håndtere sved problemer hos kvinder som døjer med bryst-sved og sved i kavalergangen.

Fresh Breasts® er en antibakteriel tør-creme med en silke blød konsistens der forebygger uønsket sved og bakterier der kan genere huden hvor den er mest sart.

Fresh Breasts kan med fordel også anvendes andre steder på kroppen ved lysken, mellem lårene og baller så du kan føle dig frisk hele dagen uden at skulle tænke på ubehagelig dufte forårsaget af sved og fugt.

Fresh Breasts er formuleret som en silkeblød intim parfume og duft fri deodorant creme.

Fresh Breasts virker:

  • Kølende
  • Lindrende
  • Beroligende
  • Forhindre irritation og lugt

Fresh Breasts er:

  • Allergivenlig
  • Klinisk testet
  • Vegan

Anvendelse: cremen påføres helt ren og tør hud, der skal anvendes ganske lidt ca på størrelsen med en ært til hvert bryst , fordel blidt cremen mellem hænderne og påfør med en let hånd. Når cremen er påført er det vigtigt at holde brysterne løftet fra huden på brystkasse i 30 - 60 sekunder således at cremen får lov til at absorbere godt ind selv om huden straks føles tør straks efter den er påført.  Når cremen har sat sig vil den fremstå som et hvid pudder.

Skulle din hud være angrebet af svamp er det vigtig at få det behandlet først inden du går i gang med at anvende Fresh Breasts®.

 

 

Oprindelsesland: USA

INCI: Water, Tapioca Starch, Propanediol (Corn Starch) "Zemea", Phenoxyethanol (Preservative), Carbomer, Ethyhexylglycerin (Perservative), Aminomethyl Propanol, Polysorbate 60 (Plante Derived), Xanthan Gum (Natural Thickener), Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Coco-caprylate/Caprate, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract

Volume: 100ml

Importør og leverandør: ORGANIC Beauty Supply ApS

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Forslag til dig