DM Skincare - Dermaroller til ansigtet 0,5mm

228,65  m/Moms
269,00  m/Moms
Du sparer: 40,35
Model/varenr.: 0000000000

Rul dig til en smukkere, sundere og mere velplejet hud med en 0,5 mm dermaroller til bekæmpelse af fine linjer, rynker, porer, ar og akne ar, pigmentpletter

En dermaroller er en hud foryngende behandling, hvor man med en rulle med micro nåle, laver tusindvis af microhuller i hudens overflade. De mikroskopiske huller i hudens øverste hudlag gør, at huden tror den er skadet og begynder at reparere sig selv.

En dermaroller stimulerer dannelsen af collagen, som forbedrer udseendet af ar, fine linjer, rynker, acne ar, strækmærker og appelsinhud. Endvidere hjælper en dermaroller på optagelse af næring til din hud, således vil din hud optage produkter optil 200 gange bedre end før en dermaroller behandling. Du kan derfor benytte en dermaroller, også selvom du ikke har rynker, fine linjer m.v. men blot for at få en mere strålende og sund hud og få det optimale ud af dine hudplejeprodukter.

En behandling med dermaroller er 100 % naturlig. Huden reparerer sig selv og skaber selv det fantastiske resultatet.

Hvordan bruges den:

Rens huden grundigt før hver behandling.

Sørg for at rullen er grundigt rengjort. Vi anbefaler at du bruger desinficerende spray til rengøring.

Rul forsigtigt frem og tilbage med lige bevægelser og med et tilpas tryk. Rul ca. 4-5 x gange i forskellige retninger: vandret, lodret og diagonalt i begge retninger.

En behandling skal vare i højst 5 minutter.

Sådan gør du:

Behandlingen skal udføres blidt uden tryk. Rullen skal gøre arbejdet. Der må ikke komme blod frem og behandlingen må ikke gøre ondt. Start med at behandle et lille område første gang, sådan at du får følingen med det.

Før du begynder at rulle med din dermaroller skal du rense eller vaske området du ønsker at behandle og din dermaroller. Du skal rulle på tør, ny renset hud. Vi anbefaler Collagen cleanser, mild sæbe rens.

Før rullen forsigtigt over det område du ønsker at behandle. 4- 5 i hver retning. Vandret, lodret, diagonalt til venstre og diagonalt til højre.

Huden kan blive en anelse rød efter brug og vi anbefaler du bruger din dermaroller om aften. Hvis du benytter din dermaroller om dagen, skal du bruge solcreme inden du går ud. Benyt ikke solarium efter du har rullet.

En dermaroller er personlig og må ikke benyttes af andre. Efter brug skylles din derma rulle under rindende vand, pas på du ikke skader nålene. Spray din dermaroller med 2-3 pust dermaroller rens og lad den luft tørre. Læg den tilbage i det rene etui.

 

Oprindelsesland: Danmark

INCI: fremstillet af japansk kirurgisk stål

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Forslag til dig