Vi forhandler økologiske formalet og hele kaffebønner. Læs mere længere nede på siden

Udsolgt
-15%
67,15  m/Moms
79,00  m/Moms
Du sparer: 11,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5713499100209
Udsolgt
-15%
237,15  m/Moms
279,00  m/Moms
Du sparer: 41,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5713499100308
-11%
49,00  m/Moms
54,95  m/Moms
Du sparer: 5,95
0 anmeldelser
Model/varenr.: 53741
-11%
49,00  m/Moms
54,95  m/Moms
Du sparer: 5,95
0 anmeldelser
Model/varenr.: 53740
-11%
44,45  m/Moms
49,95  m/Moms
Du sparer: 5,50
0 anmeldelser
Model/varenr.: 53737

Økologisk kaffe

NOVeLL

Økologiske hele kaffebønner og formalet kaffe Cremoso fra NOVeLL er spansk premium kaffe som er nænsomt ristet for at få en optimal smag.

Cremoso-varianten har en sammensætning af intensitet og vedvarende cremet smag.

En espresso fuld af koffein, kraft, styrke og energi, med aromaer af cedertræ og kamille og noter af ristet brød, jordnødder og lakrids.

Certificering:

  • ES-ECO-019 Ikke-EU jordbrug
  • USDA ORGANIC

Kaffen er zero waste da der ingen spild emballage er deres kaffeposer giver nemlig ingen affald da emballage og produkt er certificeret komposterbart og kan smides ud med madaffaldet da de er fuldstændige komposterbar.

Emballagen er Cetificeret:

  • OK compost

Q-Organic

Kaffen indeholder noter af chokolade og blomsteraroma giver den en dejlig raffineret og afrundende smag. Bønnerne bliver ristet hos Q-Organic i Odense hvor den også blive pakke.

Bønnerne til Q-Organic award vindende økologiske mellemristede Tunki hele kaffebønner dyrkes i den sydlige del af Peru i en højde mellem 1300 -1800 meter over havets overflade af 180 avlere og deres familier som passer deres kaffeplantager, plukker og forarbejder kaffebønnerne.

Plantagerne ligger på ”terrasserne” nord for Titicacasøen nær indgangen til Tambopata National Park. Denne nationalpark er kendt for sin unikke biologiske mangfoldighed og er hjemsted for ”Cock of the Rock ”eller” Tunki ”, fuglen, som denne ekstra ordinære økologiske kaffe er opkaldt efter.

Ligesom deres inka-forfædre Quechuas og Aymaras dyrker de deres afgrøder på små terrasser med baldakiner af forskellige typer skyggetræer til fremstilling af skygge-dyrket kaffe i perfekt harmoni med naturen hvor biodiversitet og økologi er en er en selvfølge.

Certificeringer:

  • ikke-EU-jordbrug
  • Dansk Øko-mærke
  • Rainforest alliance