Kivvi er skønhedspleje produkter med økologiske, biodynamiske og certificerede ingredienser. De er blevet udviklet, således at produktet vil have en synergistisk virkning.

Alle Kivvi´s produkter er Ecocert certificeret.

Alle produkter indeholder kiwi ekstrakt, som er videnskabeligt viser sig at have et højt indhold af anti-aging. De seneste undersøgelser af kiwi frø olie har mærket det som en af de mest værdifulde og effektive kosmetiske ingredienser. Det har antioxidant og anti-aging effekter, det genopretter hudens celler og fugtighed i huden.

Kivvi cremer fugter, nærer og beroliger huden og bevare naturligt hudens fugtigheds niveau, det regenererer huden og mindsker de første tegn på hudens ældning og cremen har samtidig en anti-inflammatorisk virkning.

Kivvi økologiske cremer betyder hudpleje til alle hudtyper.

Kivvi Økologisk Kosmetik ansigtscremer indeholder ikke alkohol.Kivvi bruger milde konserveringsmiddel fra æteriske olie ekstrakter, der forhindrer forekomsten af allergiske reaktioner. 

Kivvi økologiske produkter bruger ikke kunstige farvestoffer, konserveringsmidler, duftstoffer, mineralske stoffer, olie raffinaderi produkter eller giftige stoffer. 

Alle Kivvi ´s økologiske produkter er håndlavede og fremstilles i små mængder, så du altid kan have frisk lavet kvalitetsprodukter.

Udsolgt
-8%
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4751018070474
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4751018070481
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4751019070498
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4751018070504