Love Boo - Soft & Creamy Body Smoother - bodycreme mod strækmærker

En luksuriøs og intenst fugtgivende kropscreme.

Denne lækre creme holder huden smidig og fugtet i timevis og samtidig hjælpe den til med at stoppe strækmærker.

Ikke-fedtende det indeholder en super-nærende blanding af hibiscus, centella og sheasmør, der øger elasticitet, øger fugten og hjælper med at reducere forekomsten af cellulite.

Hjælper med bekæmpe strækmærker og cellulite.

Den holder huden smidig og blød så den kan holde til at strække sig under graviditeten.

Intenst fugtgivende og nærende.

  • Centella (Centella asiatica ekstrakt) en af de mest fantastiske ingredienser. Det har ultra-kraftige, anti-aging egenskaber og kan øge cirkulation og kollagen fundament af huden. Det er især gavnligt for reduktion af cellulite, strækmærker og synlige rynker
  • Cocoa Butter (Theobroma cacao frø olie) - er en fremragende fugtighedscreme, der trænger og fugter huden. Den er især effektivt på strækmærker og indeholder vitamin A, E og C fremme en sund, yngre udseende hud.
  • Shea Butter (Butyrospermum parkii) har et højt indhold af vitaminer A & E som har rig tekstur, der absorberer let ind i huden. Det er udvundet af kernerne fra frugten af Shea træet og har fremragende beroligende egenskaber.

Massere den ind over hele kroppen , i cirkulære bevægelser, koncentrerer dig evt. om bryster, maver, lår og hvor som helst, der har brug ekstra fugt.

Påføres fugtig hud lige efter badet.

Anvendes dagligt for optimal effekt.

Sikker i brug til gravide og ammende.

En rigtig sød gave ide til den vordende mor og nybagte mor.

Hudtype: Alle

 

Model/varenr.: 5060170490419
101,40  m/Moms
169,00  m/Moms
Du sparer: 67,60

INCI: Aqua, theobroma cacao (cocoa) seed oil, butyrospermum parkii, cetearyl glucoside, helianthus annuus (sunflower) seed oil, glycerine, cetyl ricinoleate, cera alba (beeswax), parfum, xanthan gum, lecithin, tocopheryl acetate, tocopherol, centella asiatica extract, hibiscus sabdariffa flower extract, sodium benzoate, potassium sorbate, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, citric acid

Volume: 190ml

 

 

 

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Forslag til dig