Vi forhandler BÆLG, Halsens Original, og propolia propolis tyggegummi

Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: PRO0867
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: PRO0591
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 52079
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 52078
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 52081
0 anmeldelser
Model/varenr.: 51468
0 anmeldelser
Model/varenr.: 51467
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 52080

Lidt godt til ganen 

BÆLG

Med nøje udvalgte råvarer er BÆLG´s økologiske konfekt hapser med et ambitiøst og dedikeret forsøg på at lave mere bæredygtig konfekture. Der bruges økologiske danske bælgfrugter, fordi det både er godt for biodiversiteten på markerne, og fordi det smager himmelsk i kombination med mørk chokolade Brug af danske bælgfrugter er på én og samme tid innovativt og jordnært. Derfor har de valgt at kalde deres konfekture for Klimasød. BÆLG hapser har desuden et højt fiberindhold, samt gluten- og laktosefri – helt uden at der gået på kompromis med smag og kvalitet. Indeholder ikke animaske ingredienser. Pakket enkeltvis, så de er nemme at have med på farten, i skoletasken, som snack til madpakken m.m. BÆLG® har vundet Årets innovationspris - Produktpris "Sol Over Gudhjem" i 2022 Certificeringer: Stats kontrolleret økologisk mærket og DK-øko-100 - EU/ikke-EU-Jordbrug

Halsens Original

er propolis drops er små bolsjer med lynghonning og propolis. En fantastisk bolsje fås med smag af honning og lakrids. Æsken passer i enhver taske og er god at have ved hånden.

propolia

De fremstillet naturligt propolis tyggegummi og indeholder ingen uønsket kemi og fri for GMO. Det kommer i 2 varianter: Propolis Mint Gum og  Propolis Cinnamon Gum. Fordelen ved at anvende Propolia tyggegummi efter hvert måltid er at du får renset både tænder, tandkød og mundhulen. Propolis har rensende, beskyttende og beroligende egenskaber.