NY TJEKBOKS

Munkholm her finder du abrikoskerneolie, mandelolie og økologisk kokosolie, body oil, argan olie samt renseolie til øjemakeupfjerner og ansigtsrens, Munkholms olier indeholder ikke skadelig og uønsket kemi. Læs mere om Munkholm olier længere nede på siden.

-10%
89,00  m/Moms
99,00  m/Moms
Du sparer: 10,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5712953000734

Info om Munkholm olier

Munkholm body oil sammensatte så de hurtigt trænger ind i huden og blødgører den. De anvendes på fugtig eller våd hud lige efter badet hvor de vil blande sig med vandet.

Munkholm abrikoskerneolie, mandelolie og økologisk kokosolie har flere anvendelse muligheder udover at de kan anvendes til krop og ansigtspleje kan de også anvendes som øjenmakeupfjerner

Munkholm økologiske Argan olie Den indeholder naturligt anti-age og kraftige antioxidant. Den beskytter, genopbygger, styrker og gør huden mere elastisk. Den kan med fordel også anvendes i håret og mod forebyggelse af strækmærker.

Påfør altid på våd hud, aldrig på tør hud.

Anvend altid body oil på våd hud, helst efter en morgen eller aften brusebad, masserer i et par sekunder. Tør dig kun der hvor du er hud mod hud som fx under armhulerne.

Der skal ikke anvendes meget body oil, start med lidt du kan altid tag mere.

Massere altid ind med cirkulære bevægelser det hjælper olien med at trænge ind et det ydre lag af huden så der skabes en fugtgivende barriere som forsegler fugten og forebygger dehydrering af huden.

Resultatet bliver smidig hud, der forbliver hydreret i længere tid.

Det overståenden gælder også for ansigtsolie.

Hvis dine hænder kræver en ekstra håndcreme hele tiden særlig om vinteren og i frost vejr kan du anvende din body oil som en første hjælp:

  • Gør dine hænder våde og slå det overskydende vand af hænderne, og anvende så 1-2 dråbe af din body oil og massere den ind ligesom du ville gøre med din håndcreme. Efter få dage vil du bemærke at behovet for smøre dem hele tiden i løbet af dagen bliver reduceret til 1 eller 2 med olier modsat til 5 eller 6 gange med håndcreme.