Rebel er italiensk kvalitets hudpleje til mænd bestående af aftershave balm og øjencreme med lycopen, som beskytter, plejer og fugter huden mod for tidlig aldring. Læs mere om Rebel længere nede på siden.

 

Populær
-7%
Fra: Rebel
279,00  m/Moms
299,00  m/Moms
Du sparer: 20,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: 8051122030620
Populær
-6%
Fra: Rebel
329,00  m/Moms
349,00  m/Moms
Du sparer: 20,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: 8051122030637

Info om Rebel

Rebel er italiensk kvalitets hudpleje til mænd som består af aftershave balsam og øjencreme med lycopen, som beskytter huden mod for tidlig aldring.

Lycopen har et høj indhold af antioxidanter som beskytter huden mod fri radikaler.

Lycopen er det røde pigment, der hovedsagelig findes i tomater og deres afledte produkter som tilhører familien af ​​carotenoiderne og som har et højt indhold af antioxidanter, som repræsenterer et af de vigtigste næringsstoffer til vores hud.

Rebel benytter en innovativ og patenteret process, hvor der ikke anvendes kemiske opløsningsmidler, men derimod en naturlig process med CO2, til at opnå organisk lycopen fra tomat.

Rebel er fremstillet uden parabener, mineralsk olier, nikkel og GMO.

 

Tilmeld nyhedsbrev
Find os på

SkinStyle

Ole Chr. Kirksvej 7

6990 Ulfborg

CVR 19229874

tlf 27 11 73 57

skinstyle@skinstyle.dk

Vi forhandler Alfred & Co -  Alteya Organics - Annecy Cosmetics - Bare Republic -Bidro -Body Line Aromaterapi Sæbe - CHIA HAIR - CHARWHITE COSMETICS - DM Skincare - ECO. - Face Sunpati - Fresh Body - Hydrophil - IVA NATURA - Kivvi Cosmetics - Living Naturally - Love Boo - Luksusboblen - Munkholm - Naturally European - Naturativ - Miqura - Mr. Beard Soap - OliveAll - Olivia Garden - ORGAID - Parissa Wax - Rebel - schmidt´s deodorant - SPLAT - The Konjac Sponge - THISTLER & BLAC PEPPER - Vömel

Vi vil rigtig gerne ha at du bliver glad for dine hudpleje og hårplejeprodukter derfor har vi gjort os stor umage med beskrivelserne af produkterne og af de mærker vi forhandler. Jo bedre man kender sine produkter jo mere glæde får man ud af dem.

Under kategorierne finder du råd, vejledning og tips til hvordan du plejer du din hud.

Vi forhandler både danske og udenlandske hudplejeserier og satser kvalitet frem kvantitet.

Skinstyle bestræber sig på at yde en god service over sine kunder og vi leverer inden for 1-2 dage. Vi sender produkterne sikkert og godt pakket ind, og vedlægger vareprøver ved alle ordre.

Har du brug for råd og vejledning eller hjælp til at finde de rette hudpleje produkter så kontakt os endelig på 27117357 eller send en mail til skinstyle@skinstyle.dk