Vi forhandler SCHMIDTS NATURALS DEODORANTLæs mere længere nede på siden.

 

-15%
109,65  m/Moms
129,00  m/Moms
Du sparer: 19,35
0 anmeldelser
Model/varenr.: 019962085017
Udsolgt
-15%
109,65  m/Moms
129,00  m/Moms
Du sparer: 19,35
0 anmeldelser
Model/varenr.: 019962771637
-15%
126,65  m/Moms
149,00  m/Moms
Du sparer: 22,35
0 anmeldelser
Model/varenr.: 85913900621
Udsolgt
-15%
126,65  m/Moms
149,00  m/Moms
Du sparer: 22,35
0 anmeldelser
Model/varenr.: 859139006458
-15%
126,65  m/Moms
149,00  m/Moms
Du sparer: 22,35
0 anmeldelser
Model/varenr.: 8710847948039
-15%
67,15  m/Moms
79,00  m/Moms
Du sparer: 11,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: 59082484
Udsolgt
-15%
67,15  m/Moms
79,00  m/Moms
Du sparer: 11,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: 59082477

schmidts naturals 

schmidts naturals deodorant helt nye standarder for:

 • Luksuriøs fornemmelse  - Fængslende dufte
 • schmidts naturals prisbelønnede formler på deodoranter er naturlige og ikke mindst effektive
 • Deres deodoranter neutralisere lugt og fugtighed.
 • Ingen klistret eller fedtet fornemmelse - Beskyttelse mod fugtighed

schmidts naturals deodoranter har følgende Certificeringer: Vegan & Cruelty-free - The Leaping Bunny - PeTA - PeTA-APPROVED VEGAN - The Humane Society - Non Toxin Revolution - Essential Oil University - Clean The World

schmidts sensitive deodoranter

De er specielt til sensitiv hud som der er baseret på hud baseret på magnesium og er  uden natron.

Vinder af Total Beauty award for bedste kropsplejeprodukt 2017.

schmidt´s deodoranter er:

 • Naturlig
 • Neutraliserer lugt og fugtighed effektivt
 • Formuleret til sensitiv, sart og følsom hud
 • Glat og cremet i tekstur
 • Hurtig absorberende
 • Plante pulver beskytter mod fugtighed uden brug af aluminium

schmidts sensitive deodoranter har følgende Certificeringer: Vegan & Cruelty-free - The Leaping Bunny - PeTA / PeTA-APPROVED VEGAN - The Humane Society - Non Toxin Revolution - Essential Oil University - Clean The World

 • Skru ikke deodoranten for højt op i beholderen den skal kun lige over kanten da den ellers kan knække
 • Det er naturligt at der sidder lidt deodorant i beskyttelseskappen, det kan anvendes ved at fjerne det med en finger og varme dette op mellem hænderne og trække deodoranten på under armhulerne oppe fra og ned efter

Anvendelse af schmidts deodorant sticks

 • Det er vigtig at huden i armhulen er helt tør inden deodoranten påføres
 • Sørg for at armhulens hud er strammet helt ud, dette gøres bedst ved at bøje armen bagud og lad hånden hvile på baghovedet
 • Det er en hård creme deodorant derfor er det vigtig at holde den kortvarigt mod huden under armene så den blødgøres ved mødet med kroppens varme
 • De påføres med et meget blidt tryk og en langsom hastighed
 • De skal ikke køres op og ned, men start oppefra og kør ned, løft og gentag hvis nødvendigt med at køre oppefra og ned

Emballagen 

schmidt´s naturals deodorant anvender kun genanvendeligt emballage, dette gælder båder til deres sticks og glas krukker. schmidt´s emballage er certificeret af " Clean the world"

Links til schmidts naturals deodorant certificeringer:

Du kan læse mere om Clean The World her: https://cleantheworld.org/

Du kan læse mere om Essential Oil University her: https://essentialoils.org/

Du kan læse mere om Non Toxin Revolution her: http://nontoxicrevolution.org/

Du kan læse mere om The Humane Society her: http://www.humanesociety.org/

Du kan læse mere om PeTA  og  PeTA-APPROVED VEGAN her: http://www.peta.org/

Du kan læse mere om The Leaping Bunny her: http://www.leapingbunny.org/

Du kan læse mere om Vegan & Cruelty free her: http://ethicalelephant.com/cruelty-free-vegan-labels-logos/

Hudpleje guide til dine armhuler

Vidste du at armhulerne er en af de meste følsomme områder på kroppen, og de ofte er sat i et hjørne for at være en "stinkende" del af vores anatomi, sandheden er at vores armhuler har brug for mere pleje, end vi er tilbøjelig til at antage! De er pakket med en høj koncentration af nerver og lymfeknuder, der absorberer ingredienser direkte ind i vores kapillærer. Ikke kun det, men huden i armhulerne er faktisk tynder end resten af ​​vores hud, og sjældent får sollys hvilken gør at de ekstra tilbøjelig til at følsomhed.

Stimulere lymfe vævet i armhulen

Massere dine armhuler, gi dem en blid massage for at stimulere lymfe vævet, øge din immunforsvar, anvend gerne en tyndflyende creme uden parfume. Gør det gerne om aften og sørg for at huden er helt ren og at du ikke har anvendt deodorant. Vask eller tør cremen af når du er færdig.

Udrensende maske til dine armhuler

Masken består af 1 spsk. bentonit ler, 2 tsk. økologisk æblecidereddike, 1 tsk. vand, bland ingredienserne sammen og påføre masken i dine armhuler og lad den virker i 5-20 min. skyl efter med lunken vand fx under bruseren. Der er bedst at anvende masken om aften så dine armhuler kan ånde natten over uden deodorant. Masken må ikke blandes med metal skeer eller i metal skåle. Anvend plastik skål / ske.

Anvende ikke deodorant om natten

Bør ikke anvendes til natten det er vigtig at vi lader vores svedkirtler arbejde og at de får lov at svede, og at den sarte hud i armhulerne får lov til at "trække vejret".

Mørke og misfarvede armhuler!

Har du mørke eller misfarvede armhuler er der ikke noget galt, du fejler ingenting, men dine armhuler danner og frastøder også døde hud celler, og bliver ikke hjulpet væk bliver de siddende hvis du ikke fjerne dem. Vask dine armhuler hver aften med en vaskeklud det forebygger men er det ikke noget du får ordnet så fjernes bedst lidt af din ansigtspeeling ( huden er så tynd og sart at en body peeling/scrub er for grov for huden). Fugt huden og peeling med meget blide cirkulære bevægelser og skyl af. Dette er bedst at gøre om aften så huden få ro natten over. Anvend ikke deodorant før næsten morgen.

Anvend ikke en naturlig deodorant på beskidte armhuler. Armhulerne skal være helt rene og helt tørre inden du anvender din naturlige deodorant. Bader du ikke om morgen så vask dine armhuler med en vaskeklud og en mild sæbe, tør huden helt inden deodoranten anvendes.

Anvendelse af nogle deodoranter eller stramt siddende tøj kan irritere vores armhuler efter barbering så prøv at vente 10 minutter, før du tager duft og parfumefri deodoranten på, eller barbere før sengetid og lad huden komme sig natten over.

Lidt mere om armhuler og schmidts naturals

Selvom vi ikke tænke på vores armhuler som et "tørt" område, så er den tynde hud i vores armhuler faktisk tilbøjelig til hydrere, især fordi de antibakterielle egenskaber af mange deodoranter kan føre til at huden udtørre så hold dem fugte!

Kan jeg ikke tåle schmidt´s deodoranter ? Jo det kan du godt hvis du anvender dem korrekt vil du opleve at schmidt´s deodoranter er fuldstændig anderledes end andre deodoranter og at den er som en tør deodorant der virkelig holder dine armhuler tørre hele dagen. 

Vi vil så gerne ha du bliver glad for din schmidt´s deodorant så læs vejleningen korrekt. Du finder vejledningen her på siden under hver schmidt´s deodorant her på siden eller læs på bagsiden vejledningen hvordan du anvender den korrekt.

Er der bagepulver i schmidt´s deodoranter ? Nej der er natron i de almindelig deodoranter og magnesium i de senstive samt plantepulver i begge typer. Kan man slå ud af natron ? Ja det kan man godt hvis man presser deodoranten for hårdt ind mod armhulen og køre den op og ned så ridser du den sarte hud. Anvend deodoranten som brugevejledningen beskriver.

Test din sved pH-værdi

Du kan teste din sveds ph-værdi på en nem let måde ved at anvende en pH værdi tester sæt. Hold test papiret op i armhulen i 5 sek. og aflæs. Din ph-værdi i dit sved skal helst vise mellem  5,0 - 5,7  er den over eller under bør du kigge på din kost eller på hvilken deodorant du anvender og hvor meget sæbe du vasker dine armhuler med. En forhøjet ph-værdi i din sved er med til at danne svedpletter på dit tøj.

Svedpletter på tøjet

Har du opdager en plet på tøjet oppe under armhulens område og spekulerer på, hvordan det kom der? Mange mennesker til skriver disse som "sved pletter", men de er ofte resultatet af et samspil mellem din sved og de aktive ingredienser i din deodorant. Den største synder her er antiperspiranter, som indeholder aluminium-baserede forbindelser, der er særligt tilbøjelig til at danne farve sammen med kroppens urea findes i din sved.

Tips mod sved pletter på tøjet

Sved pletter på tøjet i underarm området.

Mange til skriver disse som "sved pletter", men de er ofte resultatet af et samspil mellem din sved og ingredienserne i din deodorant. Den største synder her er antiperspiranter, som indeholder aluminium-baserede forbindelser, der er særligt tilbøjelig til at farve en gang limning med kroppens urea findes i din sved.

For at undgå sved pletter kan du undgå tætsiddende tøj og syntetiske stoffer som kan irritere armhulerne og forværre sveden processen. Sørg også for, at armhulerne er helt tørre før du anvender din deodorant. Deodorant og vand er en dårlig blanding og vandvåde armhuler giver ikke deodorant lov til at gøre dit arbejde.

Importør og leverandør: ORGANIC Beauty Supply ApS