Vi forhandler Sheet Masker. Læs mere længere nede på siden

-25%
36,75  m/Moms
49,00  m/Moms
Du sparer: 12,25
0 anmeldelser
Model/varenr.: IN0634
-10%
71,10  m/Moms
79,00  m/Moms
Du sparer: 7,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: FS3734
-10%
116,10  m/Moms
129,00  m/Moms
Du sparer: 12,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: FS3697
-10%
116,10  m/Moms
129,00  m/Moms
Du sparer: 12,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: FS3710
0 anmeldelser
Model/varenr.: MAS2676
0 anmeldelser
Model/varenr.: MAS2683
0 anmeldelser
Model/varenr.: MAS2652

Sheet masker 

Maskafé

Deres  Award vindende og unikke sheet masker, adskiller sig fra andre bio-cellulose masker som er lavet af plantefiber, de har brugt 10 år på at udvikle deres ansigtsmasker ud af fermenteret kokos-vand som de har sammensat med coffea arabica seed extract og andre sunde, nærende og plejende ingredienser for din hud.

Maskafé patenterede ( kokosvand-gel)  bio-cellulose masker fremstilles af 100 % naturligt fermenteret kokosvand, og dens tredimensionelle struktur der kan indeholde 200 gange mere fugt end tørvægt og maskerne har derfor en fugtgivende, beroligende og afkølende effekt på din hud.

De fås i 3 forskellige varianter passer til alle hudtyper:

En fælles nævner for de 3 masker er at de indeholder coffea arabica seed extract der takket være det høje indhold af linolsyre og dens evne til at reducere transepidermalt væsketab kan hjælpe med at styrke hudbarrieren. Det er kendt som antiinflammatorisk og indeholder enzymer, der stimulerer afgiftning, hvilket gør det ideelt til behandling af betændt acne og problematisk hud. 

Botanisk kafffeekstrakt opnåes fra Coffea Arabica (kaffe) frø og opløst i vand, glycerin og propandiol. Ekstakten indeholder proteiner, polysaccharider, methylxanthiner, saccharose, lipider, koffein, trigonellin og mineraler. Konserveret med natriumbenzoat, potasssiumsorbat. Koffeinindhold ca. 100 ppm. Fremstillingen foregår med en kold proces for at undgå potentielt tab af effektivitet som en varmebehandling kan have.

Maskafe K-beauty sheet masker er af højeste kvalitet og er fremstillet uden brug af olier, alkohol og animalske ingredienser.

De er 100 % bionedbrydelige og komposterbare.

Awards:

  • 2020 HI SEOUL AWARD FOR EXCELLENT PRODUCT
  • 2019 Best Buy

Iroha Nature

Face & neck anti-age collagen sheet mask: Anti-age bomulds maske til ansigt og hals, der opstrammer, giver glød og udstråling til alle hudtyper, der trænger til et ekstra fugtboost, opstramning, udstråling og pleje. Hyaluron gennemfugter og binder fugten i huden

Deres Vitamin-C og hyaluron sheet maske til ansigtet tilføre huden glød, fugt, næring og pleje

FAIR SQUARED

har fremstillet verdens første genanvendelige og bæredygtige sheet mask som er fremstillet økologisk FAIR TRADE bomuld fra Indien. Masken kan anvendes igen igen. Masken anvendes sammen med FAIR SQUARED sheet mask Argan eller Apricot serum. eller hvis du har din egen ynglings serum eller blanding.

Hvorfor anvende sheet masker

Sheet masker har længe været et dagligt syn i inden for K-Beauty kulturen og bliver en stadig mere populær del af skønhed regimer overalt. Det er fordi maskerne er ekstremt nem at bruge, og en af ​​de hurtigste måder at genoprette en sundere og mere ungdommeligt udseende til kedelig, træt hud og vejr bidt hud. Hvis du aldrig har prøvet en sheet maske så læs med her og se hvad du har savnet:

Resultater på 20 minutter!

Sheet masker er effektive, fordi de er i direkte kontakt din hud, er ingredienserne som er i maskerne absorberes ind i overhuden med det samme. På blot én 20 minutter vil din hud ser blødere, glattere, og forynget ud. Sheet masker til uren hud og acne vil straks trænge ind og dulme og forbedre hudens evne til at bekæmpe urenheder og styrke huden.

Målrettede behandlinger!

Sheet masker tilbyde fleksible behandlinger af din hud. Ønsker du at genopbygge med fugt? Berolige irriteret hud? Lysne forekomsten af ​​mørke pletter? Mindske fine linjer mindre mærkbar. De serum som er i sheet masker er formuleret til at støtte specifikke funktioner, så du kan skræddersy deres anvendelse målrettet og rette op på din huds udseende.

En sund dosis af selvforkælelse!

En anden fordel ved at bruge sheet masker er afslapning og ro. Når du tager tid fra din hektiske tidsplan for at forkæle dig selv med en ansigtsmaske så forsvinder træthed, stress og jag Resultaterne vises på dit ansigt.

Hudpleje to go!

Sheet masker er gode til brug i hjemmet, men de er også praktiske rejsefæller. Masker er pakket i tynde, sterile folie pakker - hvilket gør dem perfekte til at tage med på forretningsrejser og ferier, eller til brug før en særlig begivenhed. Med sheet masker, kan du få en skønhed booster når og hvor du har brug for det.

Enhver virksomhed og brand bruger en unik type ark. For det meste er fire vigtigste materialer, opført fra den første generation til den nyeste generation: