Sun Fun fra Naturativ er økologiske kropsplejeprodukterne giver din krop den perfekte gyldne sommer kulør og spiller mod solens reflektioner. De tilføre din hud den fugt og pleje som den har brug for. Læs mere om Naturativ Sun Fun og anvendelse af selvbruner længere nede på siden

 

-20%
199,00  m/Moms
249,00  m/Moms
Du sparer: 50,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5906729772875
-20%
199,00  m/Moms
249,00  m/Moms
Du sparer: 50,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5906729772868

Info om Naturativ Sun Fun

Sun Fun serien er fremstillet med økologiske ingredienser er Ecocert certificeret. Produkterne er Viva DLA WEGETARIAN I WEGAN. Produktet er fremstillet uden parabener, PEG, kunstige duftstoffer, olieprodukter eller kunstig farve.

I Naturativ Sun Fun serien finder du:

  • Bodycreme med selvbruner
  • Selvbrune Plus Bronze
  • Glittering Oil

Anvendelse af selvbruner

Disse grundlæggende tips vil hjælpe dig med at få et bedre resultat med din selvbruner så du får en jævn dækning og længere varige resultater.

Følg disse trin:

Brug evt. en body scrub (dagen før  du vil anvende en selvbruner9 som vil fjerne døde hudceller. Vær grundig der hvor din hud er tykkest - albuer, knæ og ankler.

Tør din hud, det er vigtig at huden er helt tør når du anvender en selvbruner eller en body creme med indebygget selvbruner.

Påfør din selvbruner i sektioner (ben, arme, efterfulgt af torsoen). Massere den ind i huden med cirkulær bevægelser. Kør aldrig op og ned.

Vask dine hænder efter du har afsluttet en krops del eller anvend engangshandsker så du ikke får orangefarvede håndflader.

Smør håndled, albuer, knæ og ankler ind i en body creme og lad den absorbere i 20 min inden du påføre selvbruner, ved at blende på den måde får du ikke orangefarvede leder.

Giv din hud tid til at tørre når du har anvendt en selvbruner, vent mindst 10 minutter før du tager tøj på, og det bedste resultat kommer hvis du går rundt i løst hængende tøj i 3 timer.

Selvbruner indeholder ikke SPF så sørg for at anvende en beskyttende solcreme hver dag.

Naturativ økologiske selvbruner kan anvendes både på kroppen og i ansigtet.

Dette gælder dog ikke for body cremen med indbygget selvbruner.