Vi forhandler superfood. Læs mere længere nede på siden.

Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5713499300531
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5713499205102
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5713499300029
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5713499300227
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5713499300128
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5713499300326
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5713499300357
-10%
89,00  m/Moms
99,00  m/Moms
Du sparer: 10,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5713499205041
-10%
80,10  m/Moms
89,00  m/Moms
Du sparer: 8,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5713499205348
Udsolgt
-10%
206,10  m/Moms
229,00  m/Moms
Du sparer: 22,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5713499933104
Udsolgt
-10%
161,10  m/Moms
179,00  m/Moms
Du sparer: 17,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: 571349977108
-20%
Fra: Puori
183,20  m/Moms
229,00  m/Moms
Du sparer: 45,80
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5710789003622
-20%
Fra: Puori
199,20  m/Moms
249,00  m/Moms
Du sparer: 49,80
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5710789003332
Udsolgt
-25%
224,25  m/Moms
299,00  m/Moms
Du sparer: 74,75
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5712350205015

Superfood

Er en betegnelse som bruges for visse typer af mad, der er særligt rige på blandt andet næringsstoffer, antioxidanter, vitaminer, mineraler. Se vores udvalg herunder og hvilke mærker vi fører.

Authentic Fruit

Açaí Bowl er en udsøgt og eksotisk økologiske blanding af næringsrige superfoods. Nyd det på din morgenmad, dessert eller som smoothie eller bare lige fra posen som den perfekte næringsrige snack. Perfekt at spise når som helst på dagen! Denne lækker velsmagende glatte og cremede Açaí-bowl er fyldt med naturlige vitaminer, mineraler og antioxidanter. Açaí Bowl er autentisk, fordi ... 100 % frisk økologisk frugt. Højt på antioxidanter, vitaminer og mineraler . Klar til brug….2 portioner pr. pose. Vokset og høstet af familiebønder i Amazonas regnskov. Ingredienserne er veganske, glutenfri og indeholder naturligt forekomst af sukkerarter

Få gode smagsoplevelser med koldpresset økologisk Acai olie fra Authentic Fruits. Den er naturlig høj på antioxidanter og omega 3 og 6, den er fremstillet uden brug af konserveringsmidler. Deres Açaí bær er håndplukket af familiebønder i Amazonas regnskov, som i århundreder har brugt denne superfood. Dyrkes i det naturlige miljø med respekt for naturen. Anvend den i  salat, du kan også stege dine yndlingsgrøntsager i den eller bruge den til ”bread dipping” med dit nybagte brød og nyde den fantastiske smag.

Friske acai bær kan ikke købes i Danmark de kan heller ikke trives som plante i vores klima. De er delikate og tåler ikke den lange transportvej. De skal spises inden for 24 timer efter de er plukket. Så når vi gerne vil have de gode egenskaber fra disse lækre bær vil det være efter de er forarbejdet. Acai bær er høje i antioxidanter, rig på kostfibre, og har en bred række af potentielle sundhedsmæssige anvendelser. De giver en række næringsstoffer for at give bedre sundhed, vitalitet og energi niveauer og på grund af deres høje næringsstof-til-kalorie-forholdet anses det for at være en superfrugt.

CANDELA

Deres økologiske paranødnødolie har en subtil gul i farven og har en sød nøddeagtig duft. Paranødder består af ca. 67 % olie som ekstraheres ved koldpresning. Olien anvendes i salater, dressing, mayonnaise, kold pesto og bread dipping. Den er ikke eget til madlavning ved høje temperaturer. Nødderne har et højt indhold af omega-9 og omega-6 fedtsyrer, selen og er rig på linolsyre, oliesyre, palmitinsyre, palmitolsyre, stearinsyre sammen med phytosteroler, zink, kobber, D-vitamin, C, E og A.

CANDELA er en førende virksomhed inden for udvikling af etiske markeder og for naturlige økologiske biodiversitets produkter af høj kvalitet og sætter en ære i at anvende de oprindelige gamle økosystemer og metoder i landbruget. Deres paranødder er hentet fra Madre de Dios-regionen i Peru, bedre kendt som Amazon Nuts i de samfund der samler dem. Paranøddetræerne vokser på tværs af regnskovene i Peru, Brasilien og Bolivia, de vokser vildt i deres naturlige biodynamtiske miljø og den dyrkes ikke som afgrøde Dens videnskabelige navn Bertholletia, den er er en af ​​regnskovens giganter der blive op til 50 meter høje og kan blive hundrevis af år. Paranødderne indsamles af lokale castanheiros (eller castañeros) i den voldsomme regntid fra januar til marts. Indsamling er normalt langt fra deres samfund, så CANDELA støtter castanheiros ved at finansiere deres lange høsttid uden økonomisk interesse. Høsten læsses og er håndbåret af castanheiros, indtil de kan nå floden hvor de transporteres til forabejdningen hos CANDELA.  

puori 

puori CP1 Pure Collagen Peptides indeholder hydrolyserede kollagenpeptider, som er den mest letoptagelige form for kollagen. Kollagenpeptiderne er af type 1 og 3 fra kvæg. Hvad er kollagen? Kollagen er det mest forekommende protein i kroppen og findes primært i vores hud, hår, negle, led, sener og knogler. Det er enkelt CP1 er et rent og naturligt pulver, som let opløses i kolde og varme drikke uden at give smag. Hver skefuld med CP1 giver over 90% rent protein, som øger proteinindholdet for enhver drik, juice, smoothie etc.

puori økologisk plantebaseret proteinpulver udelukkende fra ærter, som har en høj proteinkvalitet. Planteproteinet er udover at være økologisk også certificeret vegansk, hvilket gør det til et ideelt proteintilskud for veganere og vegetarer eller folk som gerne vil spise mere plantebaseret og bæredygtigt. Derudover har de blandet naturligt calcium udvundet fra alger i denne booster, da mange som spiser plantebaseret kan have svært ved at indtage tilstrækkelige mængder af calcium gennem deres kost.  Økologisk certificeret planteproteinpulver. Neutral smag og høj opløselighed. Naturligt organisk calcium udvundet af havalger. Kan tilsættes i både juice, smoothies, samt bagning og madlavning. Protein bidrager til vedligeholdelse af muskelmasse. Protein og calcium bidrager til normale knogler.

Clean Label: De tredjeparts tester alle batches og testresultaterne kan ses på Clean Labels hjemmeside ved hjælp af batchnummeret.

Q-Organic

økologisk kakao pulver er fremstillet af Criollo bønner og det er ensbetydende med en af de fineste kvaliteter i verden når det kommer til kakao bønner. Det har en mild og sød smag og er egnet til smoothies, proteinbar, drikkevarer, bagning og dessert. Det er malet ved lav temperatur for at beskytte smag og næringsstoffer. Satipo kakao pulver er fuld af antioxidanter, som du kan nyde det med god samvittighed. Kakaobønnerne er dyrket i et biodiversitet økologisk landbrug i Peru og egnet til kakao ceremoni.

Satipo består af de fineste økologiske criollo kakaobønner, der er forarbejdet ved en lav temperatur, for at beskytte de sunde næringsstoffer og aromaer. Satipo kakaonibs er en snack fuld af antioxidanter, som du kan nyde med god samvittighed. Q-Organic´s criollo-kakaobønner dyrkes økologisk i Satipo-området i det centrale Amazonas i Peru og dyrkes i biodiversitet økologisk landbrug. De kan nydes som selvstændig snack eller prøv dem på din yoghurt, cornflakes eller lignende morgenmadsprodukter fx som topping, eller anvende dem i dessert, i kager og småkager – kun fantasien sætter grænser 

Camu-Camu pulver er fremstillet af tørrede økologiske camu-camu bær / Myrciaria dubia er et surt bær med en rødlig farve som vokser i Amazonas i Peru og som dyrkes i biodiversitet økologisk landbrug. Pulver opnås ved langsomt tørring af hele frugter inkl. frø og som males til et fint pulver. Camu-camu er en kraftfuld superfood og fuld af antioxidanter og har et meget højt indhold af vitamin-C,  flavonoider og ellaginsyre. Camu-camu pulver kan anvendes i juice, smoothies, havregrød, dessert, is og yoghurt – kun fantasien sætter grænser.

Maca pulver er fremstillet af tørrede økologiske maca-rod og som dyrkes i biodiversitet økologisk landbrug i Peru og voksner kun ved Juninsøen. Roden kræver en speciel temperatur og højde for at vokse med det høje indhold af vitaminer og mineraler, har det ikke været muligt at plante roden andre steder i verden. Den bliver ofte kaldet Perus ginseng. Maca er superfood og fuld af antioxidanter. Pulveret kan anvendes i juice, smoothies, og yoghurt, dessert og bagning.

Q-shake er specielt sammensatte af økologisk næringstilskud til den daglige kost. Q-Shake er nem at tilberede og er en naturlig og vital shake bestående af den meget nærende quinoa, kendt for sine højkvalitetsproteiner, fibre og mineraler. Bare tilsæt vand og ryste det! Drik dine proteiner og få en komplet aminosyreprofil og vigtige vitaminer og mineraler i en enkelt portion. Tilsæt en spiseske (15g) eller en pose med Q-SHAKE pulver til din mælk, juice, smoothie eller vand. ​Kan bruges som drys over yoghurt, blandet med cornflakes, eller andre morgenmadsprodukter, eller tilsættes din favorit kage. De fås i 5 smagsvarianter: Quinoa Q-Shake Natural. Quinoa Q-Shake med Blåbær. Quinoa Q-Shake med Lucuma. Quinoa Q-Shake med Råkakao. Quinoa Q-Shake med Råkakao & Yacon 

Økologisk Kakaobar kan du nyde delikate smag af fiberrige chokolade med naturlig sødme fra yaconsirup med 80% Criollo kakao + 20% yaconsirup. Chokoladen har 22 % fibre indhold. Yacon er stærkt i FOS (fructo oligosaccharider) og naturlige probiotiske og med de gode bakterier som er vigtige for at hjælpe med immunfunktion og fordøjelse af mad. Yacon er også lavt i kalorier fordi en stor del af yaconsirup sukker ikke fordøjes, det har kun en tredjedel af den kalorieværdi som sukker har  ca. 133 kalorier pr. 100 gram eller 20 kalorier per spiseskefuld.