NY TJEKBOKS

Få flottere hud med The Konjac Sponge (Den orginale) - 100% naturligt og miljøvenligt! Konjac Sponge fås i 7 varianter og der er til alle hudtyper. Ansigts svampen rens og fjerner de døde hud celler på en blid og skånsom måde. Når svampens leve tid er forbi kan den smides i kompostbunken eller graves ned i haven for den formuldes til glæde for naturen. The Konjac Spong er som den eneste Konjac Spong certificeret Vegan og Cruelty Free samt The Leaping Bunny. Læs mere længere nede på siden.

 

 

 

Populær
0 anmeldelser
Model/varenr.: 1875
Populær
-47%
69,00  m/Moms
129,00  m/Moms
Du sparer: 60,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: 1874
Populær
-9%
99,00  m/Moms
109,00  m/Moms
Du sparer: 10,00
0 anmeldelser

Info om The Konjac Sponge

Få flottere hud med The Konjac Sponge (Den orginale) - 100 % naturligt, miljøvenligt og bæredygtigt

Den orginal Konjac Sponge - Den er registreret hos The Vegan Society, samt Cruelty Free og de har fået The Leaping Bunny hvilket er din garanti for at produkterne ikke er testet på dyr. Disse 2 symboler er der ikke andre Konjac svampe der har fået.

Konjac Sponge er en serie af 100% naturlige og miljøvenlige rensesvampe, der giver dig en behagelig og effektiv måde at rense din hud på.

En ekstraordinær skøn oplevelse, der på én gang giver dig både en blid og samtidig dybdegående exfoliering af huden.

Rensesvampene kan bruges alene eller sammen med dit almindelige renseprodukt, og de er de blødeste og mest skånsom rense produkter på markedet, og desuden også fugtgivende.

Ved at bruge Konjac Sponge vil du hurtigt opleve:             

  • at din hud får en sundere glød og færre urenheder
  • at din blodgennemstrømning bliver stimuleret og du får ny vækst af hudceller
  • at din hud vil føles fantastisk frisk og velplejet, uden at være tør
  • en tydelig forskel!

Konjac Sponge er lavet med naturlige konjac fiber - revolutionerende vegetabilske fibre fra roden af Amorphophallus konjac planten, ikke alene er de 100% naturlige med også de er miljøvenlige. Og svampen kan smides i komposten eller graves ned i jorden da den bio-nedbrydelig.

Sådan anvender du The Konjac Sponge: https://www.youtube.com/watch?v=aebvrPTz904