Vi forhandler Vanillabazaar. Læs mere længere nede på siden

-12%
219,00  m/Moms
249,00  m/Moms
Du sparer: 30,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: 96046500
0 anmeldelser
Model/varenr.: 96102749

Info om Vanillabazaar

De anvender kun de bedste vaniljestænger fra Madagaskar og samarbejder med et familieejet vaniljefarm som har stor respekt for vaniljeplanterne og hvor de får lov at vokse langsomt så de kan udvikle gode vaniljestænger og både er lang, brede og meget fugtige.

Farmen arbejder ud fra et socialt ansvar for ansatte og sørger for at deres lønninger svare til en god indkomst for deres arbejde

Vaniljeplanten er er en orchid plante og producere dette dejlige krydderi, og behandles den omhu og respekt bliver stængeren gode og saftige.

Når stængerne er høstet bliver de masseret i hånden hver dag i 100 dage og om natten pakkes de i fugtige klædestykker og lagt trækasser.

Det er vigtig at vaniljestængerne ikke udtørre i denne proces for vil da indholdet udtørre sammen med stængerne.

Vaniljestængerne leveres med 2 stk. i et glasrør.

Vanillabazaar anvende kun de bedste stænger og de er proppet med gode saftige vaniljekorn der kan komme alle til gavn og de kan anvendes i desserter, kager og andet godt.

Udover vaniljestænger har de også produktion af vaniljeekstrakt og vaniljepulver som er fremstillet uden brug af tilsætning.

Vaniljeekstrakten fremstilles ved hjælp af de nyeste patenterede ekstraktionsteknikker hvor der anvendes kuldioxid.

Stængerne bliver presset af flydende kuldioxid som passerer igennem dem ved højt tryk og kolde temperaturer.

Dette sker i skræddersyede beholdere, der kontrolleres omhyggeligt for at udtrække markant mere af smagene fra bælgene end traditionelle ekstraktionsmetoder. Kuldioxiden fordamper derefter fuldstændigt.

Denne rene vaniljeekstrakt er ekstremt koncentreret, som derefter bliver formuleret til ekstrakt ved at kombinere den med invertsukker i en omhyggeligt kontrolleret proces.

Denne formel og fremstillingsproces er unik for Vanillabazaar.

Vanillabazaar's Premium Madagaskar vaniljepulver er helt rent, og den eneste ingrediens er knuste vaniljekorn.

Vaniljepulver fremstilles ved at tage vaniljestænger af høj kvalitet og knuse dem i en speciel kryogen mølle, som først fryser bælgene og derefter knuser den til et fint pulver.

Dette gøres i specielt metal godkendt til fødevarer, med specialiserede vaniljeslibeblade.

Denne proces sikrer, at intet af de værdifulde vaniljekorn går tabt under slibeprocessen, og at vi får et rent produkt med alle smagskarakteristikkerne fra vaniljestængernes korn.

Produkterne er glutenfri.

Produktionsprocessen overholder følgende certificering:

  • ISO 9001: 2008
  • ISO 14001: 2004
  • HACCP
  • Halal (HCS)
  • Kosher (KLBD)
  • EU-smagsstofforordning nr. 1334/2008