Vanillabazaar - Madagaskar Vaniljeekstrakt
Ved fremstilling af vaniljeekstrakten anvender Vanillabazaar kun de bedste kvalitets vaniljestænger fra Madagaskar.
Vaniljeekstrakten fremstilles ved hjælp af de nyeste patenterede ekstraktionsteknikker hvor der anvendes kuldioxid.
Vaniljestængerne bliver presset af flydende kuldioxid som passerer igennem dem ved højt tryk og kolde temperaturer.
Dette sker i skræddersyede beholdere, der kontrolleres omhyggeligt for at udtrække markant mere af smagene fra bælgene end traditionelle ekstraktionsmetoder. Kuldioxiden fordamper derefter fuldstændigt.
Denne rene vaniljeekstrakt er ekstremt koncentreret, som derefter bliver formuleret til ekstrakt ved at kombinere den med invertsukker i en omhyggeligt kontrolleret proces.
Denne formel og fremstillingsproces er unik for Vanillabazaar.
De eneste ingredienser er derfor vaniljeekstrakt og invertsukker.
Invertsukker er en blanding af glukose og fruktose.
Vanillabazaar anvender kun vaniljestænger fra socialt ansvarlige vaniljefarme på Madagaskar, hvor arbejderne modtager en ordentlig løn og har gode arbejdsvilkår.
Ekstrakten har en markant bedre smag end standardekstrakt.
Den er næsten gennemsigtig i farven.
Glutenfri.
Produktionsprocessen overholder følgende certificering:
- ISO 9001: 2008
- ISO 14001: 2004
- HACCP
- Halal (HCS)
- Kosher (KLBD)
- EU-smagsstofforordning nr. 1334/2008
Forholdsregler:
- Opbevares tørt og ikke i direkte sollys
- Opbevares mellem 18 og 35 grader
- Anbefalet mængde: 10ml pr. liter i et færdig produkt / hold dig til mængden i en evt. opskrift
- Opbevares uden for små børns rækkevidde
Oprindelsesland: Madagaskar
INCI: vaniljeekstrakt fra Madagaskar vaniljestænger , invertsukker
Volume: 50ml
For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.
Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.