Vi forhandler vegansk special cremer og salver. Læs mere længere nede på siden.

0 anmeldelser
Model/varenr.: 5060130034639
Udsolgt
-10%
71,10  m/Moms
79,00  m/Moms
Du sparer: 7,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4260365854090
-8%
549,00  m/Moms
598,00  m/Moms
Du sparer: 49,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5060130034929
-20%
151,96  m/Moms
189,95  m/Moms
Du sparer: 37,99
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5709954025897
-20%
127,96  m/Moms
159,95  m/Moms
Du sparer: 31,99
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5709954025859
-20%
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5712350205039
-15%
152,15  m/Moms
179,00  m/Moms
Du sparer: 26,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5420073400098
-10%
134,10  m/Moms
149,00  m/Moms
Du sparer: 14,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4820170680781
-10%
179,10  m/Moms
199,00  m/Moms
Du sparer: 19,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5060130033045
-20%
63,20  m/Moms
79,00  m/Moms
Du sparer: 15,80
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5906729773049
-10%
125,10  m/Moms
139,00  m/Moms
Du sparer: 13,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4820170680774
-10%
71,10  m/Moms
79,00  m/Moms
Du sparer: 7,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4820170680835
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4820170680491

Info om vegan salve og special creme

De naturlige salver kan ofte hjælpe med lettere eksem, små rifter,  insektbid, bumser, fodsvamp osv.

Balance By Mille Dinesen Repairing Balm

Ultranærende, genoprettende, plejende og effektiv, multifunktionel balm mod bl.a. tørre pletter, sprukne læber, solskoldning og strækmærker. Balmen er skabt af naturlige ingredienser som shea butter, E-vitamin, mandelolie, arganolie og masser af antioxidanter. Brug Balmen alle steder, hvor din hud har behov for lidt ekstra hjælp. Skin in balance Repairing Balm for Dry Skin & Lips er uden parfume og indeholder naturlige ingredienser samt 6 % økologi. Produktet indeholder ikke animalske ingredienser. Produktet er ikke tilsat duft.

Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream fra Salcura

er formuleret til de små, hvis hud har brug for lidt mere beskyttelse og hydrering. Denne SOS redningscreme beroliger og understøtter den tørre, kløende og irriterede hud. Cremen indeholder 10 forskellige naturlige olier og ekstrakter, som unik vulkansk mineral Zeolite, Castor og Oliven. Outbreak Rescue Cream kan: Aflaste kløe og lindre tørhed - Afgifte huden fra allergener - Binde fugt ind i huden. Outbreak Rescure Cream er også velegnet til babyer og børn, der kan være tilbøjelige til eksem, udslæt og andre hudallergier. Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream er et ”must have” produkt til forældre, der ønsker et SOS produkt, der kan lindre og berolige huden der er hårdt ramt af tørhed og sensitivitet.

Bioskin Zeoderm Skin Repair Moisturiser fra Salcura

er en dyb næringsrig med aktive ingredienser som giver huden mulighed for at genvinde sin naturlige styrke og opretholde en sund balance. Bioskin Zeoderm kan bruges til at behandle lokalt på hele kroppen, den er især god til tørre og sprukne hænder i vinterhalvåret, og god til at lindre problematisk hud. Ingredienser som Jojobaolie og Hørfræolie er to power ingredienser der bidrager til at lindre og berolige den udsatte hud. Zeoderm indeholder også et vulkansk mineral, der danner baggrund for navnet Zeoderm, nemlig ingredienset Zeolite som er et effektivt ”detox” ingrediens, der bekæmper affaldsstoffer, fra skidt og snavs der dagligt skaber ravage på huden. Zeolit har den unikke evne til at støtte huden og eliminere alle toksiner.

Bioskin Dermaserum fra Salcura

er en mild og let ansigtsserum, som kan anvendes dagligt for at sikre en dybt hydreret og næret hud. Især til alle der lider af tør til meget tør hud, vil dette næringsrige serum give dig en ekstra følelse af pleje og en hud i balance. Bioskin Dermaserum kan bruges på de mere følsomme områder i ansigtet, omkring øjnene og munden. Dermaserum er en lille 'vitaminbombe' til huden, da det indeholder mange naturlige olier og ekstrakter. Naturlige ingredienser såsom solsikke, mandel og Aloe Vera vil fodre din hud med de sunde næringsstoffer, den har brug for, for at blive stærkere og mindske symptomer som tørhed, rødme og kløe. Safranolie fungerer som et smøremiddel på hudoverfladen, hvilket får huden til at føles glat og blød. Olien vil ligeledes hjælpe med at mindske tegn og forekomst af tør hud. Vindruekerneolie har et højt indhold af Omega-6 og Omega-3 fedtsyrer og fungerer som et vidunderlig nærende middel til huden. Det er også et kendt antioxidant, har antiinflammatoriske egenskaber og indeholder C, D og E- vitamin.  Eucalyptus olie opnås fra de tørrede blade af Eucalyptus-planten, og er et effektivt antibakteriel og antiinflammatorisk ingrediens. Olien lindrer hud irritationer og understøtte hudens helingsproces. Dette praktiske og brugervenlige serum nærer tør til meget tør og følsom hud. Denne serum er også velegnet til huden kan være tilbøjelig til at lide af atopisk eksem.

Bioskin fra Salcura Dermaspray Intensive

er en ultra let sos spray mist til kroppen og hovedbunde den penetrere dybt ned i huden og har en effektiv absorbering af aktive ingredienser. Spray påføringen gør den nem at anvende dagligt, uden at huden føles fedtet. Produktet er også egnet til områder der kan være udfordrende at behandle med et creme produkt, såsom en tør hårbund. Mens cremer primært arbejder overfladisk, trænger Dermaspray Intensive ned i huden dybere lag, for at reparere og styrke. Da huden forynger sig hver 28. dag, er vi i stand til at nå de nyligt dannede hudceller meget tidligere i deres livscyklus, hvilket gør dem meget stærkere, når de når overfladen. Din hud vil være bedre i stand til at afværge alle symptomer, der er forbundet med kløe, irritation og tør hud. Ved påføring oplever man en øjeblikkelig afkøling og kløen reduceres næsten øjeblikkeligt. Normalisering af hudens sundhed kan tage lidt længere tid, da huden i nogle tilfælde har brug for tid til at afgifte og genopbygge dens styrke. Hver person er unik, og enhver hud er forskellig, dog ved vi at med tålmodighed, vil huden langsomt genvinde sin styrke og komme i balance. 

Cannabis Health Culture Creme mod åreknuder, ødemer og uro i benene

Hvem er egnet til at anvende cremen Personer med arvelig tendens tunge og trætte ben Personer med stillesiddende job eller omvendt i stillestående job
Personer med uro i benene Cannabis Health Culture creme afhjælpe problemerne forbundet med åreknuder og giver hurtig lindring til tunge, trætte og hævede ben. Cremen har en kølende effekt, den fedter ikke. Aktive ingredienser: Hampfrøolie - Vitamin-E - Witch Hazel - Hestekastanje - Hampfrøolie - Tykblomstret Mullein Anvendelse: Cremen påføres med blide cirkulærer bevægelser med flad hånd nedefra og op efter Cremen kan anvendes dagligt eller efter behov På kosmetikområdet følger Cannabis Health Culture love og forskrifter, standarder og direktiver

Cannabis Health Culture kølende massage creme med 5% cannabisolie.

Massage cremen lindre trætte og ømme muskler, og øger blodcirkulationen de ramt områder. De aktive ingredienser har en kølende og afslappende virkning uden følelse af irritation eller ubehagelig rødme i huden.  Den behagelige frigivelseseffekt fortsætter i lang tid efter påføringen. Massage cremen har en god glide evne og absorberes let uden at fedte.

E2 ESSENTIAL ELEMENTS Gel til hævede, trætte og tunge ben.

lindrende og ikke fedtende gel til hævede og overbelastede ben fremstillet med vegetabilske aktive ingredienser med forfriskende og drænende egenskaber. Anvendelse: Påføres med blide cirkulære opadgående bevægelser. Start ved fødderne og massére gelen ind til op over knæet. Vask efterfølgende dine hænder. Kan anvendes efter behov

FAIR SQUARED Green Tea Leg Balm

vitaliserer og stimulerer blodcirkulationen Den spændende virkning af arbrikoskerneolie, vindruekerneolie og grøn te er effektiv mod åreknuder og holder huden på benene fugtet

MDerma special creme

Er udviklet af hudlæge og biokemiker Uffe Koppelhus. Alle MDerma produkter er Certificeret af Asthma-Allergy Nordic og en del af dem er AllergyCertified..

MD21 Carmbamide Lotion 5% er således god til på tilføre huden fugt. Kan bruges ved tør og meget tør hud, hvor der ikke ønskes højere fedtprocent. Kan lade bruges på hele kroppen flere gange dagligt.

MD22 Carbamide Lotion 7,5% er derfor yderst egnet til hud, hvor der ønskes fri og samtidig en blødgning eller ligefrem skælløsnende effekt. Mange carbamidcremer indeholder 10% carbamid, kun kan ændres til hudirritation. MD22 giver kun yderst sjælden ledelse til hudirritation, mænd har stadig samme effekt som en fugtgivende og skælløsnende creme.

MD51 Reparationscreme som beskytter huden og bidrager til dens genopbygning. Den indeholder kolesterol, fedtsyrer og ceramider i en vand-i-olie-emulsion og er velegnet til at lægge og beskrive lag på besked og irritere hud. MD51 er en udpræget barrierecreme, som beskytter huden mod udefrakommende fugt, som kan beskadige huden.

NordicHealth

Deres passion er at finde ingredienser, der absorberes godt og udnyttes af kroppen. Magnesium indvirker på hundredvis af kroppens forskellige funktioner og med NordicHealth bone lotion  optages magnesium gennem huden. Alle mennesker har celler, som kræver magnesium for at kunne fungere optimalt. Den magnesium de anvender i deres produkter udvindes fra mineralaflejringer i 1,5 km dybde i en mine under jordens overflade. Dermed er deres produkter blandt verdens reneste og mest naturlige. Nogle af produkterne er veganske og godkendt af New Vegetarian Society https://www.vegsoc.org/
De produkter som er godkendt til brug af veganer har deres logo ved produkterne så du ikke skal lede vi har gjort arbejdet for dig og du kan også finde dem i vores vegan kategori.

Nurme Magnesium Spray

Anvendelsen af magnesiumolie er den mest effektive måde at give kroppen tilstrækkelig magnesium. Anvendelse: Spray 5-10 gange på maven, lårene og i armhulerne. Lad det arbejde i mindst 20 minutter (kan derefter skylles, hvis det ønskes) De første gange du anvender magnesium sprayen kan forårsage let hudirritation / kløe, som forsvinder, når det anvendes regelmæssigt. Kan indeholde sedimenter fra magnesium Nurme anvender Zechstein Source som er den mest rene og naturlige Bischofite (er ren naturlig magnesium-poly-mineral med en hel unik sammensætning) Det indeholder mange makro- og mikroelementer, der er vitale for menneskers sundhed, og med en højere koncentration end der findes i havsalt. Zechstein magnesiumchlorid er den reneste naturlige magnesiumkilde i verden og den har eksisteret i ca. 250 millioner år, den er beliggende i det nordvestlige Europa med en dybde på 1600 meter. Zechsteinhavet er adskillige gange blevet isoleret fra havet og har gennemgået 5 cyklusser af oversvømmelse og tørhed i flere millioner år.

Rosalique

Cremen er en 3 i 1 parfumefri dagcreme, til dig der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet. Den røde og/eller sensitive hud kan også være et symptom på medicinsk diagnosticerede lidelser, såsom rosacea, keratosis pilaris og couperose. Den er udviklet særligt til den permanente eller periodevis sensitive hud, samt huden der har tendens til rødme, og den giver en øjeblikkelig blid og langsigtet forbedring.

Spirularin® 

Er en ny og banebrydende cremeserie der tilbyder en naturlig bekæmpelse og pleje af forkølelsessår / herbes og vorter. Spirularin® er den centrale ingrediens i begge produkter. Det er et ekstrakt fra mikroalge ( Spirulina Plantensis) som har udviklet et effektivt forsvar mod angreb fra virus, bakterier og svampe. Spirularin® HS plejer og beskytter mod herpes (forkølelsessår) Spirularin® VS plejer og beskytter mod fodvorter