Forhandler danske snackbar fra BÆLG samt Halsen Original propolis pastiller. Læs mere længere nede på siden

Danske Snacks

KLIMASØD KONFEKT fra BÆLG

Med nøje udvalgte råvarer er deres økologiske konfekt hapsere et ambitiøst og dedikeret forsøg på at lave mere bæredygtig konfekture. De bruger økologiske danske bælgfrugter, fordi det både er godt for biodiversiteten på markerne, og fordi det smager himmelsk i kombination med mørk chokolade. Brug af økologiske danske bælgfrugter er på én og samme tid innovativt og jordnært. Derfor har de valgt at kalde deres konfekture for Klimasød®. Deres hapser er desuden lavt på sukker indhold, højt på kostfibre og protein - helt uden at de er gået på kompromis med smag og kvalitet.

Halsen Original

Bolsjerne er fremstillet i Danmark. Halsens Original Propolis Drops med propolis er fantastiske bolsjer, der passer i enhver taske eller i lommen og er god at have ved hånden. De fås i 2 smagsvarianter: Honning og propolis samt Lakrids og propolis.

Insekter har mange af de næringsfordele som vi får fra kød og har en klimapåvirkning som minder om planter. Deres mission er at integrere insekter i fødevarer, da de er velsmagende, næringsrige og bæredygtige at producere. Insekter er meget effektive til at omdanne input (foder og vand) til proteiner, som vi kan spise. Deres såkaldte feed-conversion ratio er meget bedre end andre animalske proteinkilder, da insekter er koldblodede og reproducerer rigtig hurtigt. I sammenligning med nogle planteproteiner så kan det endda også argumenteres, at insekter er mere bæredygtige. For eksempel kræver produktionen af soyabønner en del plads og vand, hvor insekter kan produceres vertikalt.