Vi forhandler bodycreme til mænd. Læs mere længere nede på siden.

Udsolgt
-15%
118,15  m/Moms
139,00  m/Moms
Du sparer: 20,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: MAG0774
-15%
245,00  m/Moms
289,00  m/Moms
Du sparer: 44,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: HN0067
Udsolgt
-10%
314,00  m/Moms
349,00  m/Moms
Du sparer: 35,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: KC6654
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 26134
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 26133
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 26136
Udsolgt
-15%
160,65  m/Moms
189,00  m/Moms
Du sparer: 28,35
0 anmeldelser
Model/varenr.: sa0969
Udsolgt
-15%
Fra: Nurme
118,15  m/Moms
139,00  m/Moms
Du sparer: 20,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: NU7600
-25%
134,25  m/Moms
179,00  m/Moms
Du sparer: 44,75
0 anmeldelser
Model/varenr.: E2EE0098
-15%
126,65  m/Moms
149,00  m/Moms
Du sparer: 22,35
0 anmeldelser
Model/varenr.: MAG0781
Udsolgt
-10%
179,10  m/Moms
199,00  m/Moms
Du sparer: 19,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: 101006
-8%
0 anmeldelser
Model/varenr.: CHC1045
Udsolgt
-15%
228,65  m/Moms
269,00  m/Moms
Du sparer: 40,35
0 anmeldelser
Model/varenr.: sa3137
0 anmeldelser
Model/varenr.: 7312
0 anmeldelser
Model/varenr.: 7313

Bioskin Zeoderm Skin Repair Moisturiser fra Salcura

er en dyb næringsrig med aktive ingredienser som giver huden mulighed for at genvinde sin naturlige styrke og opretholde en sund balance. Bioskin Zeoderm kan bruges til at behandle lokalt på hele kroppen, den er især god til tørre og sprukne hænder i vinterhalvåret, og god til at lindre problematisk hud. Ingredienser som Jojobaolie og Hørfræolie er to power ingredienser der bidrager til at lindre og berolige den udsatte hud. Zeoderm indeholder også et vulkansk mineral, der danner baggrund for navnet Zeoderm, nemlig ingredienset Zeolite som er et effektivt ”detox” ingrediens, der bekæmper affaldsstoffer, fra skidt og snavs der dagligt skaber ravage på huden. Zeolit har den unikke evne til at støtte huden og eliminere alle toksiner.

Bioskin Dermaserum fra Salcura

er en mild og let ansigtsserum, som kan anvendes dagligt for at sikre en dybt hydreret og næret hud. Især til alle der lider af tør til meget tør hud, vil dette næringsrige serum give dig en ekstra følelse af pleje og en hud i balance. Bioskin Dermaserum kan bruges på de mere følsomme områder i ansigtet, omkring øjnene og munden. Dermaserum er en lille 'vitaminbombe' til huden, da det indeholder mange naturlige olier og ekstrakter. Naturlige ingredienser såsom solsikke, mandel og Aloe Vera vil fodre din hud med de sunde næringsstoffer, den har brug for, for at blive stærkere og mindske symptomer som tørhed, rødme og kløe. Safranolie fungerer som et smøremiddel på hudoverfladen, hvilket får huden til at føles glat og blød. Olien vil ligeledes hjælpe med at mindske tegn og forekomst af tør hud. Vindruekerneolie har et højt indhold af Omega-6 og Omega-3 fedtsyrer og fungerer som et vidunderlig nærende middel til huden. Det er også et kendt antioxidant, har antiinflammatoriske egenskaber og indeholder C, D og E- vitamin.  Eucalyptus olie opnås fra de tørrede blade af Eucalyptus-planten, og er et effektivt antibakteriel og antiinflammatorisk ingrediens. Olien lindrer hud irritationer og understøtte hudens helingsproces. Dette praktiske og brugervenlige serum nærer tør til meget tør og følsom hud. Denne serum er også velegnet til huden kan være tilbøjelig til at lide af atopisk eksem.

HEMP NATION - Hydrate by G Gentlemen Allover Lotion til mænd

HEMP NATION Hydrate by G Gentlemen er en multifunktions lotion til mænd som gerne vil ha et plejeprodukter anvendes både i ansigtet, over hele kroppen, som hånd og fodcreme så nemmere bliver det ikke. Ultra fugtgivende letvægts formel med DermaDark Bronzere, der fremmer hudens naturlige brune farve. Den indeholder også ColorGuard Tattoo Technology, der beskytter tatoveringer mod afskalling og blegning af dine tatoveringer

Caribbean Sheabutter bodycreme

Er en kombination af tea tree oil, B5 og C og E vitamin sikrer at huden ikke udtørres, og beskytter huden mod vind, kulde og andre udtørrende faktore som sol, saltvand og klorvand derfor er den også egnet efter en dag ved stranden eller efter en tur svømmehallen. Sheabutter cremen kan anvendes af hele familien. Den forebygger og reparerer tør hud. Cremen lindrer tør og sensitiv hud, uden at fedte og trænger samtidig hurtigt ind huden. Den kan med fordel anvendes som hånd og fodcreme Plejende ingredienser: Intenst nærende sheabutter Beroligende Vitamin B5 Beskyttende Vitamin E Lindrende bisabolol Og har har et naturligt indhold af vitamin-A og E.

FAIR SQUARED Green Tea Leg Balm

Vitaliserer og stimulerer blodcirkulationen. Den spændende virkning af arbrikoskerneolie, vindruekerneolie og grøn te er effektiv mod åreknuder og holder huden på benene fugtet. FAIR TRADE ingredienser: Abrikoskernelolie fra Pakistan - Grøn te fra Indien FAIR SQUARED Green Tea Leg Balm er Certificeret: FAIR TRADE - Vegan - Natrue – HALAL. Den leveres i en genanvendelig zero waste glas krukke med metal låg

Fresh Body Fresh Balls

Fresh Body® fremstiller cremer mod intim kropssved og intimhygiejne til både mænd. Produkter fremstilles uden aluminium, parabener og talkum. Syntes du også sved er træls ikke kun under armene men også andre steder på kroppen. Hudløshed, svamp, rødmen og lugt kan være til store gene for mange ikke kun når man dyrker sport og træning, men også i dagligdagen samt i sommervarmen kan der dannes uønsket bakterier på kroppen som trives i fugt og sved. De har taget fat om svedproblemer, som vi helst ikke taler særlig højt om, men som kan være til stor gene for mange og mange sportsfolk kan ha stor gavn af at anvende Fresh Body® da tørcremen absorbere sveden og holder huden tør og fri for lugt under trængingen. Fresh Body® fremstiller: Fresh Balls® til mænd - deodorant creme til kronjuvelerne og intim sved i skridtet.

MDerma special creme

Er udviklet af hudlæge og biokemiker Uffe Koppelhus. Alle MDerma produkter er Certificeret af Asthma-Allergy Nordic og en del af dem er AllergyCertified.. MD21 Carmbamide Lotion 5% er således god til på tilføre huden fugt. Kan bruges ved tør og meget tør hud, hvor der ikke ønskes højere fedtprocent. Kan lade bruges på hele kroppen flere gange dagligt. MD22 Carbamide Lotion 7,5% er derfor yderst egnet til hud, hvor der ønskes fri og samtidig en blødgning eller ligefrem skælløsnende effekt. Mange carbamidcremer indeholder 10% carbamid, kun kan ændres til hudirritation. MD22 giver kun yderst sjælden ledelse til hudirritation, mænd har stadig samme effekt som en fugtgivende og skælløsnende creme. MD51 Reparationscreme som beskytter huden og bidrager til dens genopbygning. Den indeholder kolesterol, fedtsyrer og ceramider i en vand-i-olie-emulsion og er velegnet til at lægge og beskrive lag på besked og irritere hud. MD51 er en udpræget barrierecreme, som beskytter huden mod udefrakommende fugt, som kan beskadige huden.

Derfor skal du anvende bodycreme, body butter og body lotion

Huden er et selvstændigt organ så det er en rigtig god ide at passe på den med fugt og pleje.

Bodycreme får fugten ind i huden og forhindre udtørring, det er et vigtig produkt at anvende lige efter badet da vand i sig selv ikke er fugtgivenden men udtørrende. Det må gerne påføres på let fugtig hud det øger hudens evne til at absorbere cremen. En god kvalitet gøre underværker på skællet, dehydreret hud, der føles ru og ser grå og trist ud.

Tør, vejrbidt hud og følsom hud

Hud, der er tørt, sprukne eller vejrbidt af vind, kulde eller varme kan være svært at behandle, men med en sikker og god rutine under og efter badet er hjælpen på vej. Nogle mennesker har følsom hud. Uanset hvilken klima type, de lever i, kan deres hud bliver tør og irriteret, nogle gange endda fra indendørs varme. Kvalitet af bodycreme kan bidrage til at forsegle fugten dybt i huden for at holde den hydreret og smidig.

Fyld på ekstra bodycreme på tørre eller ru pletter på huden

Selv hvis din hudtyper er normale eller tør kan du have ru områder på din krop, omkring albuerne eller knæ, der kan drage fordel af bodycreme eller fed creme både efter badet og lige før sengetid. Med en fast rutine kan du få has de ru område på albuer og knæ så de bliver lige så sunde og silkeagtig som resten af ​​din krop. Har du ikke problem med at bruge en neglebørste i badet er det en god ide at gi dem en tur af den med blide cirkulære bevægelser for at få fjerne de død hud celler.

Sådan anvender du din bodycreme, body butter og body lotion

Start altid nedefra og arbejde dig op med cirkulære bevægelser som alle andre hudplejeprodukter. Køre du bare op og ned kommer cremen ikke ordenlig ind og bliver absorberet af huden. Når du anvender dine produkter korrekt får du mere glæde ud af dem og de rækker længere.

1-2 gange om ugen bør du anvende en body scrub eller en tørbørste / Orsasandsten til at fjerne de døde hud celler, så kan din hud nemlig absorbere creme endnu bedre og du slipper for at gå rundt med et gråt tørt skær i huden.