Vi forhandler plejeprodukter til skæg. Læs mere længere nede på siden 

-25%
36,75  m/Moms
49,00  m/Moms
Du sparer: 12,25
0 anmeldelser
Model/varenr.: MRP0153
-25%
36,75  m/Moms
49,00  m/Moms
Du sparer: 12,25
0 anmeldelser
Model/varenr.: MRP0160
Udsolgt
-15%
118,15  m/Moms
139,00  m/Moms
Du sparer: 20,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4295
-10%
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5016365018111

Skægpleje

Et skæg fremstår bare pænere med et god pleje og vi  tilbyder plejeprodukter til dit skæg fra Dr. Organic Mens Ginseng, Men´s Grooming - THISTLER & BLACK PEPPER, Mr. Beard Soaps samt Munkholm.

Dr. Organic Mens Ginseng Face Serum er fugtgivende vegansk ansigtsserum som er fremstillet specielt til mænds hud og skæg. Det indeholder ginseng, aloe vera og koffein der sørger for at huden plejes, rehydreres og revitaliseres.

Dr Organic Mens Ginseng Shave & Beard Oil kan anvendes både til barbering eller til pleje af skæg. Den tilfører masser af fugt og næring til hud og skæg. Den indeholder ginseng, jojoba, vindruekerneolie, cedertræ og indeholder ikke animalske ingredienser.

Munkholm økologiske og veganske skæg olie indeholder nøje udvalgte olier til skæg pleje. Den indeholder Havtorn, Evening Primrose og Arganolie. Olien plejer både dit skæg og huden uden af fedte. Efter en behandling med Munkholm skæg olie vil dit skæg fremstå blødt, lækkert og med en fin glans.

Men´s Grooming gaveæske med veganske skæg-og ansigtsplejeprodukter giver velplejet skæg og forkæl din hud med nøje udvalgte pakke med ansigtsplejeprodukter. Produkterne indeholder plejende marietidsel ekstrakt og havtorn ekstrakt som indeholder masser af vitamin-C Produkterne har en raffineret og lækker maskulin duft herre produkterne har en rig og træagtig ravfarvet duft med noter af citrus, urter og havtorn.

Mr. Perfect and Friends er luksuriøse skægsæbe til mænd, der blandt andet indeholder fugtgivende og blødgørende shea butter. De fjerne snavs og urenheder så dit skæg altid vil fremstå blødt, rent og velplejet. Både kort og længere skæg har gavn af disse plejende sæber. De fås med lækre maskuline dufte og i 4 varianter.