Forhandler håndcreme til mænd fra dmsk, FAIR SQUARED, Munkholm, Naturally European og Salcura Bioskin. Læs mere længere nede på siden.

Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 7312
Udsolgt
-15%
118,15  m/Moms
139,00  m/Moms
Du sparer: 20,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: 7202
-10%
89,00  m/Moms
99,00  m/Moms
Du sparer: 10,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: NE8394
Udsolgt
-10%
Fra: dmsk
125,10  m/Moms
139,00  m/Moms
Du sparer: 13,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: DMSK1442
-15%
245,65  m/Moms
289,00  m/Moms
Du sparer: 43,35
0 anmeldelser
Model/varenr.: AG40592
-10%
71,10  m/Moms
79,00  m/Moms
Du sparer: 7,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: FS4076
-10%
89,00  m/Moms
99,00  m/Moms
Du sparer: 10,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: NE8400
0 anmeldelser
Model/varenr.: MAG0835
0 anmeldelser
Model/varenr.: 51779
-25%
134,25  m/Moms
179,00  m/Moms
Du sparer: 44,75
0 anmeldelser
Model/varenr.: sa5223
Udsolgt
-15%
228,65  m/Moms
269,00  m/Moms
Du sparer: 40,35
0 anmeldelser
Model/varenr.: sa3137

Håndcreme til mænd

Har du ru og tørre hænder fordi du arbejder med materialer som udtørre hænderne så er Naturally European håndcreme der er fremstillet med nærende og fugtgivende ingredienser som shea butter, avocado olie, rosehip oil, kokosolie, glycerin og vitamin-E, de plejer ikke kun dine hænder men har også en blødgørende effekt på dine neglebånd.

Håndlotion fra Munkholm genopbygger huden med shea butter som virker meget blødgørende. Den trænger hurtig ind i huden uden at føles fedte. Den har et naturligt indhold af vitamin A, B1, B2, B6 og E. Cremen virker betændelsehæmmenden og helende. Den leveres i en glaskrukke fremstillet af genanvendeligt glas.

FAIR SQUARED oliven eller mandel håndcreme er nærende, fugtgivende og plejende med økologiske, veganske og FAIR TRADE ingredienser, de leveres i zero waste glaskrukker med metal låg. FAIR SQUARED Oliven Håndcreme er Certificeret: FAIR TRADE - Vegan - Natrue – HALAL

dmsk Peel’n Heal håndcreme med økologisk jojoba scrub fjerner døde hudceller og smelter ind i huden sammen med naturlige olier, der giver intens fugt. Samtidig lindrer honning og aloe vera i cremen rifter og små sår. Peeling og heling, som ikke skal skylles af.

Døjer du med eksem og problematisk hud på dine hænder kan Salura Bioskin også være en rigtig god løsning for at hjælpe huden på dine hænder. 

Du ville ikke vaske dit ansigt uden at anvende en fugtighedscreme, så hvorfor ikke gøre det samme for dine hænder?

Hænderne er vores værktøjer og de giver os mulighed for at udføre daglige opgaver i hjemmet, på arbejdet og i haven. Men vi forsømmer dem alt for meget.

Et af de første steder at vise tegn på ældning, kan dine hænder nemt give spillet væk, hvis du forsømmer dem. Ved hjælp af en håndcreme er den bedste måde til at reparere og gendanne beskadigede hænder, der sikrer, at de ikke kun ser yngre, men føles blødere også.

Huden på bagsiden af ​​dine hænder er decideret anderledes på huden på håndfladerne. Huden på toppen af ​​dine hænder er meget tyndere og har færre talgkirtler, hvilket betyder at de kan blive tørre meget hurtigt. Til sammenligning huden på håndfladerne som er meget tykkere, så derfor skal håndcremen skal være rig og fuld af fugt bindende ingredienser.

Sammen med dagligdags opgaver; udsættelse for vand, kemikalier og temperaturer der skifter, er en af vigtigste årsag til skader på hænderne.

Vand er en udtørrende faktor for dine hænder, så selv noget så banalt som at vaske op uden at bære handsker kan forårsage mere skade end gavn. Hænderne kan blive tør, revnet og smertefuld, og er lige så meget af et problem for mænd som for kvinder.

Generelt håndcremer forskellige fra de creme som vi anvender på kroppen, fødder og ansigt. Hænderne kræver en anden type pleje. Da de konstant er udsatte og skal ikke kun beskyttes med holdes vedvaret fugtet hele dagen.

Om natten er en mere intensiv fugt behandling vigtig. Smør dine hænder godt ind i håndcreme og tag et par bomulds handsker på. Det ser måske mærkeligt ud, men de vil hjælpe til at binde fugten i huden og forhindre at håndcremen i at blive gnedet af. Vent omkring 15 minutter, derefter fjerne handskerne eller sov med dem hele natten og du vil straks føle forskellen i din hud.

Håndcremer er langt mere avanceret nu og kan behandle en række hudsygdomme, der kræver mere end blot hydrering. Uanset om du ønsker at falme alder pletter, stramme løs hud eller dulme overdreven tørhed, der er en håndcreme som passer lige til dig og dine behov.

Sørg for at holde øje med ingredienser som vitamin-E, shea butter, æteriske olier og glycerin, der vil tilføje tiltrængt fugt til din hud. Hvis du vil have anti-aging egenskaber, ser ud til antioxidanter og aha, de vil bidrage til at øge kollagen i hændernes hud.

Blot tilføje en vare til din daglige rutine kan helt ændre tilstanden af ​​dine hænder, så jo før du begynder at bruge en håndcreme, jo hurtigere vil du se resultater.

Ekstra tip til din håndpleje:

  • Gør dine hænder våde og slå det overskydende vand af hænderne, og anvende så 1-2 dråbe af din body oil og massere den ind ligesom du ville gøre med din håndcreme. Efter få dage vil du bemærke at behovet for smøre dem hele tiden i løbet af dagen bliver reduceret til 1 eller 2 med olier modsat til 5 eller 6 gange med håndcreme
  • Peeling af dine hænder fjerner de døde hud celler og har du ikke en håndpeeling kan din body scrub godt anvende. Fugt hænderne med vand og anvend en smule peeling ved at "vaske" hænderne i cirkulære bevægelser. Skyl efter og tør. Håndcreme er ikke nødvendigt lige efter
  • Brug altid handsker om efterår og vinter når du er ude for. Kulde og blæst er hård kost for din hud
  • Brug altid handsker når du gør rent, vasker op eller vasker vinduer m.m
  • Ha altid håndcreme stående ved håndvasken både i køkken og på badeværelset

dmsk

Peel’n Heal håndcreme med økologisk jojoba scrub fjerner døde hudceller og smelter ind i huden sammen med naturlige olier, der giver intens fugt. Samtidig lindrer honning og aloe vera i cremen rifter og små sår. Peeling og heling, som ikke skal skylles af.

FAIR SQUARED

Oliven eller mandel håndcreme er nærende, fugtgivende og plejende med økologiske, veganske og FAIR TRADE ingredienser, de leveres i zero waste glaskrukker med metal låg. FAIR SQUARED Oliven Håndcreme er Certificeret: FAIR TRADE - Vegan  - Natrue – HALAL

Munkholm

Munkholm håndlotion genopbygger huden med shea butter som virker meget blødgørende. Den trænger hurtig ind i huden uden at føles fedte. Den har et naturligt indhold af vitamin A, B1, B2, B6 og E. Cremen virker betændelsehæmmenden og helende. Den leveres i en glaskrukke fremstillet af genanvendeligt glas.
Hånd & bodylotion med skøn duft af Neroli & Litsea Cubeba er med E-vitamin og aloe vera, er med til at genskabe hudens naturlige fugtbalance, holde den elastisk og smidig, trænger hurtigt ind i huden som efterfølgende føles skøn og blød. Med en duft af Orangeblomster og citrus. Dejlig nem at have stående ved håndvasken både på badeværelset og køkkent

Naturally European

Deres håndcreme er fremstillet med æteriske olier og nærende og fugtgivende ingredienser som shea butter, avocado olie, rosehip oil, kokosolie, glycerin og vitamin-E og de plejer ikke kun dine hænder men har også en blødgørende effekt på dine neglebånd.Når du først har prøvet Naturally European håndcremerne, er vi sikker på at du er enige med os i, at det er den bedste håndcreme til at berolige tørre hænder. De leveres i metal tuber.