Vi forhandler produkter til neglepleje. Læs mere længere nede på siden.

0 anmeldelser
Model/varenr.: 8412122053000
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV2450
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 12G 169207
0 anmeldelser
Model/varenr.: MAG0835
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: OBS0509
-15%
109,65  m/Moms
129,00  m/Moms
Du sparer: 19,35
0 anmeldelser
Model/varenr.: OS0038
Udsolgt
-20%
103,20  m/Moms
129,00  m/Moms
Du sparer: 25,80
0 anmeldelser
Model/varenr.: PN9074
-20%
103,20  m/Moms
129,00  m/Moms
Du sparer: 25,80
0 anmeldelser
Model/varenr.: PN9098
-20%
103,20  m/Moms
129,00  m/Moms
Du sparer: 25,80
0 anmeldelser
Model/varenr.: PN9067

Negleplejeprodukter

Velplejede negle ser nu pænest ud både med og uden neglelak. Her under ser du vores bud på plejeprodukter til dine negle og neglebånd.

Økologisk Neglebåndscreme fra Chagrin Valley

Vores negle og neglebånd har brug for pleje og forkælelse for at forblive sunde og med Chagrin Valley økologiske Cuticle Cream kan du pleje dem med fugt, lindring, reparereren, blødgørende neglebåndscreme. Denne økologisk neglerods og negle creme er fyldt med næringsrige olier som hurtig absorberes ind. Shea smør hjælper med at give fugt, næring og pleje til neglebåndene og neglene. Rosehips olie hjælper med at bevare fugten i neglebåndene, gør dem stærkere, sundere og mindre tilbøjelige til at revne. Også en fantastisk balsam til pedicure, det hjælper med at blødgøre grove negle

Krystalglas neglefil fra ORGANIC Beauty Supply

er meget blid ved den naturlige negl og med regelmæssig brug kan den hjælpe med at forhindre opsplitning og afskalning. Neglekanterne forsegles mens du sliber, så vand og støv ikke trænger ind mellem neglepladerne, som er en af årsagerne til neglen spalter eller flosser. Krystalglas neglefile er yderst hygiejnisk. I modsætning til andre neglefile, er krystalglas neglefil er ikke porøs og kan derfor ikke absorbere vand og som skabe et miljø for sygdom (bakteriel eller svampe infektion). Krystalglas neglefile kan desinficeres, kogt eller steriliseret eller blot vaskes under rindende varmt vand. Den aktive overflade har en næsten ubegrænset levetid. Krystal neglefile underkastes en hærdning proces, der gør dem 74% stærkere end almindelige glas filer. Den er derfor ekstremt holdbar og passer du godt på din fil kan du have den i mange år. Den har en rigtig god taske størrelse.

Den naturlige Neglefil fra Orsa Sandsten

Lækker, effektiv og ikke mindst skånsom neglefil håndlavet af Orsa Sandsten på et stenhuggeri i Dalarna i midtsverige. Orsa sandsten neglefil er: Bæredygtig. Miljøvenlig. 100 % naturlig. 100 % vegan. Filen former effektivt og hurtigt neglen og fjerne tilmed tørre neglebånd som forsigtigt kan files væk så huden bliver blød og glat igen. Neglefilen giver, takket være sin usædvanlige tæthed i slibekornene, neglene en meget fin og jævn kant og flosser ikke neglene. Orsa sandstens neglefile er meget blid ved den naturlige negl og med regelmæssig brug kan den hjælpe med at forhindre opsplitning og afskalning. Den kan vaskes og skoldes efter behov. Orsa sandsten neglefilen leveres i et etui af kork. Neglefilen måler 5 cm i længden og 2 cm i bredden.

Neglebåndsolie fra PRITI NYC

med Geranium Essential Oil. Fugtgivende neglebåndsolie til at forebygge revnet, og tørre neglebånd. Neglebåndolier er en nødvendig del af neglepleje under de hårde kolde vintermåneder men også i løbet af sommeren hvor de udsættes for udtørrende varme, saltvand og klorvand. Olien trænger dybt ind og hjælper med at blødgøre, helbrede og beskytte tørre sprukne neglebånd. Kim D'Amato som har skabt PRITI NYC er også uddannet aroma therapist så derfor har hun valgte at bruge geranium olien for sine terapeutiske egenskaber. Geranium er en antiseptisk, anti inflammatorisk, hud-helende, svampedræbende og mest af alt et antidepressivt middel. Så når du i den mørke tid om efteråret og vinteren kan ha det en anelse hårdt så kan mens du gir dine neglebånd en omsorgsfuld behandling får du også "en opløfter" til dit humør ved duften af geranium. Geranium virker regulere hormon systemet så det anbefales ikke at anvende det under graviditet.

Strong Nail Strengthener fra PRITI NYC

Det er desværre sådan at hvis du har svage og tynde negle kan du ikke ændre dem permanent men der er god hjælp at hente i PRITI NYC Strong Nail Strengther. Anvend ikke neglelak de uger du bruger den som kur. Sørg for at du anvender et meget tyndt lag, fordi du skal anvende det dagligt - ønsker du ikke at bygge for mange lag på. Hvis du har mistet en negle og er i begyndelsen stadier hvor dine negle vokser ud kan du også bruge PRITI NYC Strong Nail Strengthener som styrker neglepladerne. Den er vegansk og glutenfri.

Primer and Ridge Filler fra PRITI NYC

Udjævner rillede og ujævne negle og efterlader neglene med en glat overflade samt et flot finish. Den kan snildt anvendes som base coat, og er perfekt til aldrende negle med riller og andre ujævnheder. Den er vegansk og glutenfri.