Vi forhandler deodoranter fra DEO DIAMANT, DO2, FAIR SQUARED, Mens Grooming, Molly Corker, officina naturae og Salt of the Earth. Læs mere længere nede på siden

 

-10%
71,10  m/Moms
79,00  m/Moms
Du sparer: 7,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: OF3880
0 anmeldelser
Model/varenr.: MC6838
-10%
116,10  m/Moms
129,00  m/Moms
Du sparer: 12,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: FS4953
Udsolgt
-10%
134,10  m/Moms
149,00  m/Moms
Du sparer: 14,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: FS0849
-25%
0 anmeldelser
Model/varenr.: TLC4283
-10%
116,10  m/Moms
129,00  m/Moms
Du sparer: 12,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: A01823
0 anmeldelser
Model/varenr.: DD0416
0 anmeldelser
Model/varenr.: 7245
0 anmeldelser
Model/varenr.: 7248
-10%
71,10  m/Moms
79,00  m/Moms
Du sparer: 7,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: OF3897
-10%
71,10  m/Moms
79,00  m/Moms
Du sparer: 7,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: OF3873
-10%
71,10  m/Moms
79,00  m/Moms
Du sparer: 7,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: OF3859
-10%
71,10  m/Moms
79,00  m/Moms
Du sparer: 7,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: OF3866
0 anmeldelser
Model/varenr.: 52464
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 52465
0 anmeldelser
Model/varenr.: 52466
0 anmeldelser
Model/varenr.: 52463
0 anmeldelser
Model/varenr.: 52469
0 anmeldelser
Model/varenr.: 52475
0 anmeldelser
Model/varenr.: MC6814
0 anmeldelser
Model/varenr.: MC6807

Hudpleje guide til dine armhuler


Vidste du at armhulerne er en af de meste følsomme områder på kroppen, og de ofte er sat i et hjørne for at være en "stinkende" del af vores anatomi, sandheden er at vores armhuler har brug for mere pleje, end vi er tilbøjelig til at antage! De er pakket med en høj koncentration af nerver og lymfeknuder, der absorberer ingredienser direkte ind i vores kapillærer. Ikke kun det, men huden i armhulerne er faktisk tynder end resten af ​​vores hud, og sjældent får sollys hvilken gør at de ekstra tilbøjelig til at følsomhed.

Stimulere lymfe vævet i armhulen
Massere dine armhuler, gi dem en blid massage for at stimulere lymfe vævet, øge din immunforsvar, anvend gerne en tyndflyende creme uden parfume. Gør det gerne om aften og sørg for at huden er helt ren og at du ikke har anvendt deodorant. Vask eller tør cremen af når du er færdig.

Udrensende maske til dine armhuler
Masken består af 1 spsk. bentonit ler, 2 tsk. økologisk æblecidereddike, 1 tsk. vand, bland ingredienserne sammen og påføre masken i dine armhuler og lad den virker i 5-20 min. skyl efter med lunken vand fx under bruseren. Der er bedst at anvende masken om aften så dine armhuler kan ånde natten over uden deodorant. Masken må ikke blandes med metal skeer eller i metal skåle. Anvend plastik skål / ske.

Anvende ikke deodorant om natten
Bør ikke anvendes til natten det er vigtig at vi lader vores svedkirtler arbejde og at de får lov at svede, og at den sarte hud i armhulerne får lov til at "trække vejret".

Mørke og misfarvede armhuler!
Har du mørke eller misfarvede armhuler er der ikke noget galt, du fejler ingenting, men dine armhuler danner og frastøder også døde hud celler, og bliver ikke hjulpet væk bliver de siddende hvis du ikke fjerne dem. Vask dine armhuler hver aften med en vaskeklud det forebygger men er det ikke noget du får ordnet så fjernes bedst lidt af din ansigtspeeling ( huden er så tynd og sart at en body peeling/scrub er for grov for huden). Fugt huden og peeling med meget blide cirkulære bevægelser og skyl af. Dette er bedst at gøre om aften så huden få ro natten over. Anvend ikke deodorant før næsten morgen.

Anvend ikke en naturlig deodorant på beskidte armhuler. Armhulerne skal være helt rene og helt tørre inden du anvender din naturlige deodorant. Bader du ikke om morgen så vask dine armhuler med en vaskeklud og en mild sæbe, tør huden helt inden deodoranten anvendes.

Anvendelse af nogle deodoranter eller stramt siddende tøj kan irritere vores armhuler efter barbering så prøv at vente 10 minutter, før du tager duft og parfumefri deodoranten på, eller barbere før sengetid og lad huden komme sig natten over.

Lidt mere om armhuler og schmidts naturals
Selvom vi ikke tænke på vores armhuler som et "tørt" område, så er den tynde hud i vores armhuler faktisk tilbøjelig til hydrere, især fordi de antibakterielle egenskaber af mange deodoranter kan føre til at huden udtørre så hold dem fugte!

Kan jeg ikke tåle schmidt´s deodoranter ? Jo det kan du godt hvis du anvender dem korrekt vil du opleve at schmidt´s deodoranter er fuldstændig anderledes end andre deodoranter og at den er som en tør deodorant der virkelig holder dine armhuler tørre hele dagen.

Vi vil så gerne ha du bliver glad for din schmidt´s deodorant så læs vejleningen korrekt. Du finder vejledningen her på siden under hver schmidt´s deodorant her på siden eller læs på bagsiden vejledningen hvordan du anvender den korrekt.

Er der bagepulver i schmidt´s deodoranter ? Nej der er natron i de almindelig deodoranter og magnesium i de senstive samt plantepulver i begge typer. Kan man slå ud af natron ? Ja det kan man godt hvis man presser deodoranten for hårdt ind mod armhulen og køre den op og ned så ridser du den sarte hud. Anvend deodoranten som brugevejledningen beskriver.

Test din sved pH-værdi
Du kan teste din sveds ph-værdi på en nem let måde ved at anvende en pH værdi tester sæt. Hold test papiret op i armhulen i 5 sek. og aflæs. Din ph-værdi i dit sved skal helst vise mellem 5,0 - 5,7 er den over eller under bør du kigge på din kost eller på hvilken deodorant du anvender og hvor meget sæbe du vasker dine armhuler med. En forhøjet ph-værdi i din sved er med til at danne svedpletter på dit tøj.

Svedpletter på tøjet
Har du opdager en plet på tøjet oppe under armhulens område og spekulerer på, hvordan det kom der? Mange mennesker til skriver disse som "sved pletter", men de er ofte resultatet af et samspil mellem din sved og de aktive ingredienser i din deodorant. Den største synder her er antiperspiranter, som indeholder aluminium-baserede forbindelser, der er særligt tilbøjelig til at danne farve sammen med kroppens urea findes i din sved.

Tips mod sved pletter på tøjet
Sved pletter på tøjet i underarm området.

Mange til skriver disse som "sved pletter", men de er ofte resultatet af et samspil mellem din sved og ingredienserne i din deodorant. Den største synder her er antiperspiranter, som indeholder aluminium-baserede forbindelser, der er særligt tilbøjelig til at farve en gang limning med kroppens urea findes i din sved.

For at undgå sved pletter kan du undgå tætsiddende tøj og syntetiske stoffer som kan irritere armhulerne og forværre sveden processen. Sørg også for, at armhulerne er helt tørre før du anvender din deodorant. Deodorant og vand er en dårlig blanding og vandvåde armhuler giver ikke deodorant lov til at gøre dit arbejde.