Her finder du nærende, fugtgivende og plejende håndcremer med plejende ingredienser som vitamin-E, Shea butter og glycerin. Håndcremerne er organiske og økologiske.

Populær
-10%
89,00  m/Moms
99,00  m/Moms
Du sparer: 10,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5712953001304
Populær
-10%
89,00  m/Moms
99,00  m/Moms
Du sparer: 10,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: 91946
Populær
-10%
89,00  m/Moms
99,00  m/Moms
Du sparer: 10,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: 91839
Populær
-10%
89,00  m/Moms
99,00  m/Moms
Du sparer: 10,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5906729772578
Populær
-7%
129,00  m/Moms
139,00  m/Moms
Du sparer: 10,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5711399001442
Populær
-10%
89,00  m/Moms
99,00  m/Moms
Du sparer: 10,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5906729773223
Populær
0 anmeldelser
Model/varenr.: 6807
Populær
59,00  m/Moms
0 anmeldelser
Model/varenr.: 5713125000293
Populær
0 anmeldelser
Model/varenr.: 8412751250184

Info om pleje af hænder og håndcremer

Du ville ikke vaske dit ansigt uden at anvende en fugtighedscreme, så hvorfor ikke gøre det samme for dine hænder?

Hænderne er vores værktøjer og de giver os mulighed for at udføre daglige opgaver i hjemmet, på arbejdet og i haven. Men vi forsømmer dem alt for meget.

Et af de første steder at vise tegn på ældning, kan dine hænder nemt give spillet væk, hvis du forsømmer dem. Ved hjælp af en håndcreme er den bedste måde til at reparere og gendanne beskadigede hænder, der sikrer, at de ikke kun ser yngre, men føles blødere også.

Huden på bagsiden af ​​dine hænder er decideret anderledes på huden på håndfladerne. Huden på toppen af ​​dine hænder er meget tyndere og har færre talgkirtler, hvilket betyder at de kan blive tørre meget hurtigt. Til sammenligning huden på håndfladerne som er meget tykkere, så derfor skal håndcremen skal være rig og fuld af fugt bindende ingredienser.

Sammen med dagligdags opgaver; udsættelse for vand, kemikalier og temperaturer der skifter, er en af vigtigste årsag til skader på hænderne.

Vand er en udtørrende faktor for dine hænder, så selv noget så banalt som at vaske op uden at bære handsker kan forårsage mere skade end gavn. Hænderne kan blive tør, revnet og smertefuld, og er lige så meget af et problem for mænd som for kvinder.

Generelt håndcremer forskellige fra de creme som vi anvender på kroppen, fødder og ansigt. Hænderne kræver en anden type pleje. Da de konstant er udsatte og skal ikke kun beskyttes med holdes vedvaret fugtet hele dagen.

Om natten er en mere intensiv fugt behandling vigtig. Smør dine hænder godt ind i håndcreme og tag et par bomulds handsker på. Det ser måske mærkeligt ud, men de vil hjælpe til at binde fugten i huden og forhindre at håndcremen i at blive gnedet af. Vent omkring 15 minutter, derefter fjerne handskerne eller sov med dem hele natten og du vil straks føle forskellen i din hud.

Håndcremer er langt mere avanceret nu og kan behandle en række hudsygdomme, der kræver mere end blot hydrering. Uanset om du ønsker at falme alder pletter, stramme løs hud eller dulme overdreven tørhed, der er en håndcreme som passer lige til dig og dine behov.

Sørg for at holde øje med ingredienser som vitamin-E, shea butter, æteriske olier og glycerin, der vil tilføje tiltrængt fugt til din hud. Hvis du vil have anti-aging egenskaber, ser ud til antioxidanter og aha, de vil bidrage til at øge kollagen i hændernes hud.

Blot tilføje en vare til din daglige rutine kan helt ændre tilstanden af ​​dine hænder, så jo før du begynder at bruge en håndcreme, jo hurtigere vil du se resultater.

Ekstra tip til din håndpleje:

  • Gør dine hænder våde og slå det overskydende vand af hænderne, og anvende så 1-2 dråbe af din body oil og massere den ind ligesom du ville gøre med din håndcreme. Efter få dage vil du bemærke at behovet for smøre dem hele tiden i løbet af dagen bliver reduceret til 1 eller 2 med olier modsat til 5 eller 6 gange med håndcreme
  • Peeling af dine hænder fjerner de døde hud celler og har du ikke en håndpeeling kan din body scrub godt anvende. Fugt hænderne med vand og anvend en smule peeling ved at "vaske" hænderne i cirkulære bevægelser. Skyl efter og tør. Håndcreme er ikke nødvendigt lige efter
  • Brug altid handsker om efterår og vinter når du er ude for. Kulde og blæst er hård kost for din hud
  • Brug altid handsker når du gør rent, vasker op eller vasker vinduer m.m
  • Ha altid håndcreme stående ved håndvasken både i køkken og på badeværelset
Tilmeld nyhedsbrev
Find os på

SkinStyle

Ole Chr. Kirksvej 7

6990 Ulfborg

CVR 19229874

tlf 27 11 73 57

skinstyle@skinstyle.dk

Vi forhandler Alfred & Co -  Alteya Organics - Annecy Cosmetics Solcreme - Bare Republic Solcreme -Bidro - Bio2You - Body Line Aromaterapi Sæbe - CHARWHITE COSMETICS - CHIA HAIR - Chocolate and Love økologisk fairtrade chokolade - cNc Cosmetics - DM Skincare - ECO. - Sunpati Face Serum Balsam - Fresh Body - Hydrophil - IVA NATURA - Kivvi Cosmetics - Living Naturally - Love Boo - Luksusboblen - Munkholm - Naturally European - Naturativ - Miqura - Mr. Beard Soap - OliveAll Lip Balm - Olivia Garden Ion Hårbørster - ORGAID - Parissa Wax - PRITI NYC neglelak Rebel - schmidt´s naturals deodorant - ShaveSafe - SPLAT Tandpasta - Spirularin - Tea Tox By Hjort - The Konjac Sponge - THISTLER & BLAC PEPPER - Thuya Regenererende hånd og fodcreme - Vömel Tandtråd

Vi vil rigtig gerne ha at du bliver glad for dine hudpleje og hårplejeprodukter derfor har vi gjort os stor umage med beskrivelserne af produkterne og af de mærker vi forhandler. Jo bedre man kender sine produkter jo mere glæde får man ud af dem.

Under kategorierne finder du råd, vejledning og tips til hvordan du plejer du din hud.

Vi forhandler både danske og udenlandske hudplejeserier og satser kvalitet frem kvantitet.

Skinstyle bestræber sig på at yde en god service over sine kunder og vi leverer inden for 1-2 dage. Vi sender produkterne sikkert og godt pakket ind, og vedlægger vareprøver ved alle ordre.

Har du brug for råd og vejledning eller hjælp til at finde de rette hudpleje produkter så kontakt os endelig på 27117357 eller send en mail til skinstyle@skinstyle.dk