Vi forhandler ammeprodukter, Økologisk Brystvorte Balsam fra Chagrin Valley og Økologiske og Genanvendelige Ammeindlæg fra GladRags.

-25%
96,75  m/Moms
129,00  m/Moms
Du sparer: 32,25
0 anmeldelser
Model/varenr.: GR0206
-25%
119,25  m/Moms
159,00  m/Moms
Du sparer: 39,75
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV1033

Gode råd om strækmærker

Strækmærkerne starter som tynde, parallelle røde linjer i dermis (det midterste lag af huden). Det sker når huden strækkes over en kort periode, og som tiden går bliver huden tynd og sølvfarvede og kan være ar-lignende.

Det er ikke alle får strækmærker. Læger tror, ​​nogle mennesker får strækmærker, fordi deres krop producerer mere af hormonet, kortikosteroider, end normalt. Dette hormon nedsætter mængden af ​​kollagen i huden, og kollagen er det protein, som holder vores hud fibre elastisk. Defor har de fleste har de gravide brug for daglig til at hjælpe huden igennem graviditen.

Mens strækmærker kan falme og blive mindre mærkbar, kan det tage flere år. Men med et par enkle trin fra de tidlige dage af graviditeten kan hjælpe med at holde dig huden elastisk og dæmpe strækmærkerne, samtidig med at din også efter fødselsen får lettere ved at komme tilbage, men forsæt plejen af huden fødselsen.

Masserer din hud hver dag med fugtighedscreme eller olier med masser af fugt og nærning, gerne morgen og aften, gerne på let fugtig hud lige efter badet.

Fjern de døde hud celler et par gange i ugen enten med bodyscrub eller en tør massage med en hamphandske så huden bedre kan optage den fugt du tilfører den med creme og olie.

Ud over kropspleje så er kost, vand og motion også en vigtig del af at holde strækmærkerne væk.

Det er også vigtigt at spise en afbalanceret kost rig på vitaminer, især vitamin E, vitamin C, zink og silica, som hjælper til at holde huden sund.

Ved at drikke masser af vand vil det hjælpe med mange aspekter af graviditet, herunder at holde din hud hydreret. Overdriv dog indtagelsen af vand, drik ikke mere end anbefalet.