Forhandler tandpasta med fluor. Læs mere længere nede på siden

Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4603014000989
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4603014001016
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4603014001139
Udsolgt
-10%
89,10  m/Moms
99,00  m/Moms
Du sparer: 9,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4603014002976
Udsolgt
-10%
89,10  m/Moms
99,00  m/Moms
Du sparer: 9,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4603014002952
1 anmeldelser
Model/varenr.: 8420075180322
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 8420075180315
0 anmeldelser
Model/varenr.: 8420075180339
0 anmeldelser
Model/varenr.: 8420075180308
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4260397792438
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4260397792391
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4751033920112
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 7640168931704
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4260066813006
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4260066813365

Tandpasta med fluor

DENTTABS 

De er veganske og økologiske tandpasta tabletter. De er fri for mikro-plast og er pakket i poser fremstillet af majsstivelse. Tandpasta tabletterne opløses sammen med dit spyt og fordeles i munden inden du børster. DENTTABS polerer dine tænder i stedet bare at børste dem, og fjerner plak forbygger for karies og fjerner de bakterier som danner grobund for huler i tænderne. Du vil blive overrasket over hvor effektiv de også virker på dit tandkød

INNOVA Whitening tandpasta til slibeskadet tænder

Genoprettende tandpasta med flour og blegnings effekt til følsomme tænder En styrkende tandpasta, der indeholder hydroxyapatite der er et aktivt stof som komponere tandemalje, stevia og vindruefrø ekstrakt, blegnings enzymet Tannase og det høj-molekylær ingrediens Polydon®. Aktive ingredienser: INNOVA tandpasta med en effektiv hydroxyapatit dosering (2,25%) trænger dybt ind åbne dentin tubuli og forsegler dem helt , styrker emaljen og nedsætter følsomheden i tænderne.

INNOVA til slibeskadet tænder

En styrkende tandpasta med fluor der indeholder hydroxyapatite, et aktivt stof komponere tandemalje, stevia og drue frø ekstrakter, blegnings enzymet Tannase og det høj-molekylær ingrediens Polydon®. Komplekset har en styrkende virkning på anti-inflammatorisk, hæmostatisk, desensibiliserende, remineralizing og mod karies. Efter en måneds brug af INNOVA® tandpasta, vil du opleve en forbedring af tændernes følsomhed, samt mindre plak-dannelse. Den afhjælper inflammationer og blødninger i tandkødet og styrker tændernes faste væv, samt forebygger og forbedre paradentose.

SPLAT Chili tandpasta

Tandpasta med fluor der indeholder capsaicin, som er udvundet af chilipeber, og den har immun stimulerende effekter, der forebygger udviklingen af infektionssygdomme og fremmer sårheling i mundhulen. En let varm chili efter smag bør forventes. Den indeholder persille ekstrakt som besidder baktericid aktivitet og forebygge udviklingen af dårlig ånde. Denne tandpasta er en blød silicium-baseret på en effektiv og skånsom pleje af emaljen så den forbliver hvid, uden at gummerne bliver irriteret.

SPLAT Extreme White tandpasta

En effektiv organisk whitening tandpasta der gør din tænder op til 2 toner hvide. Tandpastaen er skabt specielt til skånsom tandblegning inden for 4 ugers daglig. Anvendes morgen og aften for optimal effekt. Innovativ pink Extreme White tandpasta indeholder carbamidperoxid mikrogranuler og en unik kompleks af Sp. White System® Effekten opnås på grund af naturlige enzymer der fjerner plak, poleringen af partikler og unikke carbamidperoxid mikrogranulater giver et intensivt blegning af tænderne med op til 2 toner efter 4 ugers brug. Fluor sikrer en pålidelig beskyttelse mod huller i tænderne.

SPLAT Sea Minerals tandpastaen

Er en frisk organisk gel tandpasta med fluor som er beriget med mineraler og havalger, som er speciel god at gøre dine tænder hvider og styrke emaljen. I kombination med hydroxyapatit, det vigtigste byggemateriale af faste tandvæv, genopretter og styrker emaljen som dermed forhindre at der udvikles huller Det særlige ingrediens Polydon® der nedbryder det bløde plak og forhindrer dannelse af tandsten.

SPLAT Nordic Berry tandpasta

Er en af de mest effektive organiske tandpastaer til mundhygiejne. Udtræk fra tyttebær, enebær, havtorn bær, tranebær og jordbær sikrer fremragende pleje af tandkødet. Hydroxyapatit styrker emalje og styrker tænderne overfølsomhed over for varme og kulde (isninger). Ratanierod ekstrakt i kombination med et effektiv antiseptisk middel Biosol har helbredende egenskaber.

SPLAT Medical Herbs tandpasta

Har anti-bakteriel, anti-inflammatoriske og hæmostatiske egenskaber. Bio-aktiv og organisk tandpasta med fluor der giver en komplet beskyttelse og anti-inflammatoriske virkninger på tandkød. Naturlige æteriske olier og planteekstrakter bevare tandkødet sundt, dens antibakterielle egenskaber sikre dig en langsigtet frisk ånde, og opretholder en sund oral mikro-flora. Emerald gel tandpasta indeholder urter og plante ekstrakter, samt geranium olie for effektiv pleje af tænderne og tandkødet.

SPLAT White Plus tandpasta

Den er effektiv og indeholder innovativ Sp.White System® til sikker hjemme tandblegning med op til 1,5 tone efter 4 ugers brug. Tandpastaen er meget egnet til kaffe og te elskere, samt rygere. Fluor sikre effektiv beskyttelse mod karies (huller i tænderne)

SPLAT Active tandpasta

Den forebygger og afhjælper mod paradentose. Den indeholder et høj-aktive urte ekstrakter er beregnet til parodontitis forebyggelse.  Den har unikke effekter, der består af aktive ekstrakter af Baikal kalot, Bergenia og spirulina, der giver kraftfulde hæmostatisk og anti-inflammatoriske virkninger Antioxidant egenskaber af vitamin A og E fremme heling af det blødt væv i mundhulen. Den indeholder fluor.

WOOM Kul whitening tandpasta 

Er med flour og aktivt kul og ingredienser af høj kvalitet har en behagelig smag. Den efterlader din tænder rene og giver friskhed i munden samt maksimal beskyttelse af tandkød og beskytter mod karies. Aktivt kul er et naturligt adsorbent, der effektivt fjerner plak fra emalje og beskytter mod tandstendannelse.

WOOM Natural tandpasta

er en eksklusiv, vegan-venlig tandpasta bestående af 98 % organiske ingredienser. Den indeholder flour og naturligt Mentha Piperita Leaf Water der efterlader en varig følelse af friskhed og renhed i munden. Stevia Rebaudiana Extract giver sødme, Stevia er et naturligt lavt kalorieindhold og ikke-cariogent sødemiddel, og indeholder en aktiv antibakteriel komponent samt antioxidant.

WOOM Whitening tandpasta

Er blid og effektiv, den har en god smag af mynte og efterlader en varig følelse af renhed og friskhed i munden efter brug. Den indeholder flour og hæmmer udviklingen af tandsten og patogene bakterier, der forårsager karies.

WOOM Total tandpasta

Har en effektive formulering den har blegende og antibakterielle egenskaber og efterlader en varig følelse af friskhed i munden. Ligesom de andre tandpastaer i WOOM-serien indeholder den en beskyttende fluorkoncentration mod karies og fremmer sund mikroflora. En kompleks formulering af ingredienser, herunder mineralhydroxyapatit - hovedkomponenten (op til 96%) af tandemaljen - reducerer tandfølsomheden og hjælper med at fjerne plak.