Vi forhandler Parissa wax.  Læs mere om voksning længere nede på siden.

Udsolgt
-15%
84,15  m/Moms
99,00  m/Moms
Du sparer: 14,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: PAR0005
Udsolgt
-15%
0 anmeldelser
Model/varenr.: PAR0006
Udsolgt
-15%
0 anmeldelser
Model/varenr.: PAR0405
-15%
169,15  m/Moms
199,00  m/Moms
Du sparer: 29,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: PAR0006
-15%
84,15  m/Moms
99,00  m/Moms
Du sparer: 14,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: PAR0001
-15%
254,15  m/Moms
299,00  m/Moms
Du sparer: 44,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: PAR0005
-25%
21,75  m/Moms
29,00  m/Moms
Du sparer: 7,25
0 anmeldelser
Model/varenr.: PAR0007
-15%
84,15  m/Moms
99,00  m/Moms
Du sparer: 14,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: PAR0008

Parissa Voks til hårfjerning

Parissa fremstiller gode kvalitets vokse både som strips og flydende voks.

Parissa "ready to use" strips er nemme at anvende for alle også for dig som ikke har den store erfaring i at vokse. De varmes op mellem hænderne inden brug, og den sammen strip kan flyttes på uden og anvendes flere gange inden du tager en ny. Deres strips er lavet af bionedbrydeligt cellulose som er fremstillet af træ, bomuld og hamp.

Parissa flydende vokse er veganske, og der medfølger vaskebare strips i æsken samt træspatler og azulene olie som kan anvendes til at fjernes voksrester på huden med samt til daglig efter behandling i dagene efter voksningen.

Parissa vokse er Certificeret med The Leaping Bunny.

Gode grunde til at vokse i stedet for barbere

Barbering er en temmelig ind-effektiv metode til at fjerne uønsket hår fra kroppen. Afhængigt af hvor hurtigt dit hår vokser, kan du ende med barbering dagligt bare for at holde trit med væksten. Heldigvis er der et alternativ til barbering. Mange mennesker finder voksning at være en bedre løsning af flere grunde.

Du kan ikke skære dig selv med voks

En af de vigtigste fakta med barbering er at du arbejder med skarpe barberblade og snit sår er ikke ualmindelige. Du risikerer infektion, hvis du skærer dig selv i mens du barbere. Hvis du bruger dine klinger flere gange, kan det øge risikoen for betændelse og skadelige bakterier. Desuden tager det lang tid inden såret forsvinder.

 Voksning er er en lille smule smertefuld men hvis du gøre det rigtig og følger de anvisninger der er lagt ved dit voks produkt er det ikke specielt slemt. Der kan være en let irritation og rødme i huden forsvinder inden inden for 24 timer, og derefter du vil nyde dine glatte og fejlfri ben for over 3-4 uger!

Voks holder længere

Da voks trækker hår ud af roden, det tager meget længere tid for det at vokse tilbage. Selv hvis du normalt har til at barbere hver dag for at holde væksten nede, vil voksbehandling give dig op til 2-4 uger med super glat hud. Det er også bedre for din hud, da det kan blive meget irriteret, når du barberer på daglig basis.

Hårene vokser tilbage men tyndere

En stor fordel ved voksbehandling er, at hår kommer tilbage er de tyndere og lettere. Hvis du fortsætter med hårfjerningsmetode længe nok, vil du i sidste ende have knap så meget hår at fjerne. Pointen er, at konstant voksning gør dine hårsække svagere og hårsækken opgiver at danne et nyt hår. Hvor barbering kan give indtryk af tykkere hår på grund af de stumpe ender af håret, voksbehandling har den modsatte virkning.

En af ulemperne ved voksbehandling er, at du skal vente, indtil dit hår er lang nok til voks. Det anbefales at lade håret vokse til mindst 3mm så voks kan få fat i håret og trække det ud.

Smerten aftager jo mere du voks

Selve idéen om voksning lyder smertefuldt. Det indebærer at sætte varm voks på din krop og derefter rykke hårene ud med roden du vil opdage at gentagelser af voksningen vil være blive mindre smertfeuld. Men samtidig er det sådan kvaliteten af voksen også spiller ind sammen med teknikken også blive bedre og bedre.

Voks efterlader din hud glat

Mange voks kommer nu med en blødgørende azulen olie som hjælper med at blødgøre huden lige efter hårfjerningen. Og så er det en stor fordel at peel huden du vokser så ledes at der ikke ligger et lag af gamle dødt hud som voksen så og sige skal ned igennem for at nå så langt ned som muligt for at få fat om hele håret.

Du kan bruge voks, der fungerer bedst for din hud

Hvis du har følsom hud, vil barbering normalt medføre flere problemer. Men hvis du voks, kan du vælge hypo-allergifremkaldende voks. Kig efter soja eller sukker baserede vokse som øger muligheden for at reducere irritation.

Gentagne voksbehandlinger kan i sidste ende resultere i permanent hårfjerning

Mens det vil tage år at nå det punkt, hvor du ikke længere behøver at voks, vil gentagen voksbehandling gøre at din hårvækst bliver langsom på sigt. Selv hvis du aldrig kommer til det punkt, hvor dit hår stopper voksende helt.

Indgroede hår er mindre tilbøjelige med voksning

Når du barberer skære du hårene af ved hudniveau eller lige under det. Det gør hårets ende sløv og det kan blive fanget under huden, hvor det begynder at vokser sidelæns eller i cirkler. Indgroede hår ofte danner smertefulde infektioner. Problemer er mere tilbøjelige til at forekomme i visse områder, såsom halsen og bikini-området. Voks fjerner hele håret, helt ned til roden. Den nye hår er tyndere og tilspidset ved enden, hvilket betyder, at det er mindre sandsynligt, at blive fanget under det øverste lag af huden.

Hårenes cyklus

Håret vokser i 3 faser vækstfasen, regressionsfasen og afstødelsesfasen. Det er ikke noget som synligt for øjet så hvis du vokser i afstødelsesfacen kan komme du hurtig til at skulle vokse igen også selv hårsækken har en lille pause inden den danner et nyt hår. Så voksning derefter holder længere og bedre.

Man kan ikke med sikkehed sige at alle voksninger holder lige længe hos alle da vores hår vokser forskellige og er af forskellig kvaliteten.