Vi forhandler balsam og conditioner. Læs mere længere nede på siden

-25%
116,25  m/Moms
155,00  m/Moms
Du sparer: 38,75
0 anmeldelser
Model/varenr.: IM4043
Udsolgt
-15%
143,65  m/Moms
169,00  m/Moms
Du sparer: 25,35
0 anmeldelser
Model/varenr.: IM4050
-25%
116,25  m/Moms
155,00  m/Moms
Du sparer: 38,75
0 anmeldelser
Model/varenr.: IM4029
-25%
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV2047
-25%
156,75  m/Moms
209,00  m/Moms
Du sparer: 52,25
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV2399
-25%
156,75  m/Moms
209,00  m/Moms
Du sparer: 52,25
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV2408
Udsolgt
-15%
152,15  m/Moms
179,00  m/Moms
Du sparer: 26,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: sa0617
-25%
111,75  m/Moms
149,00  m/Moms
Du sparer: 37,25
0 anmeldelser
Model/varenr.: EV8207
0 anmeldelser
Model/varenr.: PRO0492
0 anmeldelser
Model/varenr.: PRO1000

Info om Conditioner og hårbalsam 

Conditioner og hårbalsam er normalt det andet trin i hårvask. Mens shampoo er formuleret specifikt til at rense sved, døde hudceller og hårprodukter, gør balsam håret blødere og lettere at administrere. Det beskytter også håraksler mod skader. Nyvasket hår være tørt, kedeligt og svært at style der kan det være godt at efterbehandle håret. Balsam har fede alkoholer, fugtighedsbevarende stoffer og olier som håret blødt og fleksibelt. Nogle har protein, der midlertidigt binder splittede ender, og andre har fortykningsmidler, der får håret til at føles fyldigere. Tørt, beskadiget hår kan være statisk, fordi det har en negativ ladning. Ingredienser har en positiv ladning, så de klæber sig til håret og gør det mindre statisk. Når du vælger en balsam, er det meget vigtigt at vælge den rigtige slags til din hår- og hudtype. Forskellige formuleringer giver forskellige fordele.

Sådan anvendes balsam

Følg disse trin for at pleje dit hår: Vask dit hår og skyl grundigt shampooen ud. Brug den mængde balsam, der anbefales på flasken (normalt ca. en fjerdedel). Spred det jævnt på enderne af dit hår. For langt hår, spred det fra hagen og ned. Anvend ikke balsam i din hovedbund. Kør fingrene eller en kam med bred tand gennem enderne af dit hår for at arbejde i balsam. Lad det blive på dit hår et øjeblik ved at følge instruktionerne på etiketten. Dette er typisk 1 minut. Skyl balsam grundigt af og ekstra grundigt hvis bruger det i hovedbunden.

Chagrin Valley - Økologisk Hår Balsam

En økologiske og vegansk balsam og leave-in-conditioner. Den er egnet til tørt, ødelagt, over behandlet, kruset og uregerligt hår, hovedbundsproblemer samt god til glatter spaltet hårspidser. Den tilfører håret den nødvendige fugt, pleje og næring. Den fremstillet med blandt andet jomfru Sheasmør, Mandelolie, Babassu-olie og Jojoba-olie.

Chagrin Valley - Økologisk Hair Rinser Lemongrass & Tea Tree

økologiske og veganske conditioner er fremstillet af koncentrerede organiske æblecider eddike er tilsat certificerede økologiske urter og økologiske æteriske olier fra Citrongræs og Tea Tree. Hårtype: Alle hårtyper – særdeles velegnet mod skæl og irriteret hårbund.

Chagrin Valley - Økologisk Hair Rinser Citrus & Mint

økologiske og veganske conditioner er fremstillet af koncentrerede organiske æblecider eddike er tilsat certificerede økologiske urter og økologiske æteriske olier fra citron og mint. Hårtype: Alle hårtyper

IDUN Minerals - Deep Moisture Hair Mask

Den er en ekstra rig, omsorgsfuld og vegansk hårmaske beriget med æblesyre, ærteprotein og sheaolie. Den reparerer , genopretter og giver ekstra pleje til beskadiget hår. Takket være de effektive ingredienser styrkes håret mod både knuste hår og spaltede ender. Hårmasken gør håret blødt, sundt og skinnende, samtidig med at det giver øget volumen og vitaliteten. Den mild parfumeret med hypoallergen duft af hav og sommerbrise. Anvendelse: Påføres lige efter hårvask i vådt hår. Press vandet ud af håret og masser masken godt ind i håret, og lad den virke 3-5 minutter. For optimal effekt bør masken anvendes en gang om ugen.

IDUN Minerals - Repair & Care Conditionerer

Den er en fugtgivende balsam til tørt og beskadiget hår. En reparerende  og plejende beskyttelses balsam, der fugter samtidig med at hårets struktur styrkes, og gør det skinnede blødt og sundt. Mildt duftende med allergivenlig duft af ​​hav og sommerbrise. Anvendelse: Efter shampoo skal du anvende på vådt hår, vrid eller træk det overskydende vand af håret og kom lidt balsam i og lad i 1-2 minutter. Skyl grundigt ud. Tør og styl dit hår som vanligt.

IDUN Minerals - Volume & Care Conditioner

Det er en balsam til fint tyndt hår, der blødgør og fugter uden at tynge håret. Den giver håret volumen og gør det blødt, glat og skinnende. Balsammen er beriget med vitaminer og mineraler, der beskytter og styrker og yder vitalitet til håret. Den er mildt hypoallergen duft af hav og sommerbrise. Anvendelse: Efter shampoo skal du anvende på vådt hår, vrid eller træk det overskydende vand af håret og kom lidt balsam i og lad i 1-2 minutter. Skyl grundigt ud. Tør og styl dit hår som vanligt. 

Lamazuna - Balsambar med Vaniljle

Zero waste og vegetabilske balsambar passer til alle hårtyper er håndlavet i Frankrig og har en uimodståelig blød duft af vanilje. Det nærer det håret intenst og efterlader håret silkeblødt og lettere at håndtere. Balsambaren er fremstillet med majstivelse, kokosolie, carnauba voks, solsikkeolie og Caesalpinia spinosa gummi ( peruviansk johannesbrød). Alle ingredienserne i Lamazuna balsambar er 100% naturligt afledt og det bærer COSMOS Organic-mærket. Den kan også anvendes af gravide og ammende kvinder.