Vi forhandler hår olie og serum. Læs mere længere nede på siden

-25%
126,75  m/Moms
169,00  m/Moms
Du sparer: 42,25
0 anmeldelser
Model/varenr.: IM4067
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: AO1488
Udsolgt
-10%
89,10  m/Moms
99,00  m/Moms
Du sparer: 9,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: FS1518
-25%
Fra: dmsk
104,25  m/Moms
139,00  m/Moms
Du sparer: 34,75
0 anmeldelser
Model/varenr.: DMSK1930
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: AO1501

Hårolie og serum

Alteya Organics økologisk Jojobaolie

Den er koldpressede er af den højeste kvalitet og 100 % ren. Den giver fremragende fugt og pleje til håret og virker blødgørende. Anvendelse: Hårolie varmes nogle få dråber op mellem hænderne og krammes ind i håret

EVOLVE hår serum

Har en ultralet sammensat med en 100% naturlig erstatning for silicium, der efterlader håret utrolig blødt, let og optimalt fugtet. Marokkansk økologisk arganolie blandet med økologisk baobabolie og tahitiansk monoi giver en unik formel til styring af flyvske lokker. Den er rig på antioxidanter der beskytter håret mod miljøskader og hjælper med at genvinde tabt fugt og efterlader det sundt og med fornyet glans.

FAIR SQUARED Argan Hår Olie

hjælper med at styre statisk, frizzy og tørt hår, den genopretter hårets sunde glans. Den indeholder argan olie, mandel olie, kokosolie og vitamin-E samt soja. FAIR TRADE ingredienser: Argan olie fra Marokko - Kokosolie fra Indien - Mandel olie fra Pakistan. FAIR SQUARED argan hår olie er Certificeret: FAIR TRADE - Vegan - Natrue  - HALAL. Perfekt som rejsestørrelse

Balance By Mille Dinesen Olie

En nærende multifunktionsolie som kan anvendes som hårolie, den har en mild og frisk duft af citrus, rose, sandeltræ og lavendel. Olien er rig på antioxidanter, nærende olier og essentielle fedtsyrer som kukuiolie, sesam-, mandel-, og arganolie.

IDUN Minerals Leave-In Treatment Scalp & Hair

Er en behandling til hovedbund samt hår og det parfumefri vegansk pleje der giver både hår og hovedbund intens fugt og næring. Den cremede formel forhindrer en tør og irriteret hovedbund og fremmer hovedbundscellerne.. Bidrager med glans og ekstra stabilitet, og gør håret blødt, glat og bøjeligt. Indeholder beskyttende stoffer, der forhindrer beskadigelse af håret før blødtørring og splittede ender. Anvendelse: Spray i håret og hovedbunden, fordel det ved at massere produktet ud i håret og i hovedbunde. Skal ikke skylles ud.