Vi forhandler shampoobar. Læs mere længere nede på siden 

-25%
59,25  m/Moms
79,00  m/Moms
Du sparer: 19,75
0 anmeldelser
Model/varenr.: LAMA0506
-25%
59,25  m/Moms
79,00  m/Moms
Du sparer: 19,75
0 anmeldelser
Model/varenr.: LAMA2371
-25%
0 anmeldelser
Model/varenr.: LAMA1404
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: NU7358
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: NU7365
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: NU2353
-25%
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV0586
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV2238
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV0609
-10%
0 anmeldelser
Model/varenr.: A03203

Info om shampoobar

For nogle kan der være en overgangsperiode, hvor håret lige skal vænne sig til brugen af en shampoobar fremfor flydende shampoo. Anvendelse: Massér den ind i dit våde hår eller skum den op med hænderne. Vask håret og skyl grundigt efter og anvend efterfølgende balsam hvis der er behov for det. Efter anvendelse bør shampoobaren placeres i en sæbeskål eller lignende hvor vandet kan løbe fra.

Chagrin Valley - Økologisk Shampoobar med Øl & Honning

Er med balsam effekt er fremstillet med honning og øl. Øllet kommer fra Great Lakes Brewing Company som led i Chagrin bæredygtighedsindsats. Kakaosmør for at give en fugtighedsbevarende effekt. Proteinerne fra malt og humle giver balsameffekt til håret og hjælper med at reparere skader på hårstråene Øl og æggeblommer skaber en mild, proteinrig naturlig cremet skum og shampoobaren efterlader dit hår med glans og volume. Honningen og humlen giver denne shampoobaren en dejlig ren duft med et strejf af sødme. Øl blev i gamle dage brugt som balsam til håret til at give fylde, blødgøre og gøre håret fri for statisk elektricitet. Hårtype: Tørt hår, Normalt hår og Ødelagt hår

Chagrin Valley - Økologisk Shampoobar Mint Charcoal

Den naturlige, økologiske og veganske shampoobar Rosemary Mint Charcoal renser håret for fedt, skæl og urenheder samt stimuleret hovedbunden Den er fremstillet på bambus kul og blødgørende olier, kokosmælk og butters. Den efterlader dit hår med fylde og glans. Hårtype: Alle

Chagrin Valley - Økologisk Shampoobar Rhassoul & Mudder

En økologiske og veganske shampoo med rhassoul ler og mudder fra det døde hav og mineral rig kelp. Shampoobaren renser håret og stimulerer hovedbunden samt hjælper med at genoprette glans og efterlader dit hår med et sundt udseende.Hårtype: Alle

Lamazuna - Shampoobar med Chokolade 

til alle hårtyper med chokolade. den har en beriget og lækker duft af chokolade. Økologisk kakaobønnefrø og kakaosmør bliver pisket op til en chokolademousse inden det bliver blandet sammen med resten af ingredienserne til shampoobaren. Den har en lækker blød cremet skum.

Lamazuna - Shampoobar med kokos og orange peel oil

Er til tørt hår og den en har en sart duft af kokos og appelsin. Arganolie blødgør håret, hvidt ler giver en blid rensning af håret og hovedbunden, kokos olien nærer håret. Shampoobaren har en lækker blød cremet skum.

Lamazuna - Shampoobar med kokos og vanilje

Til tørt hår, dens bløde formel beriget med økologisk kokosolie der vil tilfører håret fugt og nære tørt hår. Shampoobaren har en super dejlig varm gourmet duft af vanilje og kokos. Den har en lækker blød cremet skum.

Lamazuna - shampoobar med grøn ler og æterisk fyrrenåleolie

Er til normalt hår med grøn ler og æterisk fyrrenåleolie. Duften er som en tur gennem skoven grøn og beroligende. Grøn ler absorbere overskydende fedt og beroliger hårbunden, hvidt ler renser håret og kokos olie nærer håret. Hvid ler er en blød og blid skønhedsbehandling af dit hår og kendt for sine rensende og rensende egenskaber. Den har en lækker blød cremet skum.

Lamazuna - shampoobar med Litsea Cubeba

Er til fedtet hår med Litsea Cubeba dens duft af citrus virker opkvikkende og forfriskende som en dejlig forårsdag Marokkansk Rhassoul ler absoberer den overskydende fedt fra håret og hovedbunden, kokos olien nærer og plejer håret. Den har en lækker blød cremet skum.

Lamazuna - shampoobar til fedtet hår med urter

Er til fedtet hår med urter og dens duft er som en tur i gennem et klosters urtehave. Grøn ler absorberer talg og beroliger hårbunden, kokos olie nærer håret og solsikkefrø olie sikre håret antioxidant beskyttelse. Den har en lækker blød cremet skum.

Lamazuna - Shampoobar med Glittering og Krydret Duft

Er til normalt hår er tilsat en blanding orange ,kanel og stjerneanis, og den indeholder naturlig mineral glitter så dit hår får ekstra shine og har en varm spicy vinter duft. Kokos olie nærer håret og hvid ler renser håret. Den har en lækker blød cremet skum.

Men´s Grooming - VEIVER & SANDALWOOD Shampoobar

Shampoobarens aktive ingredienser består af trækul, hampfrøolie, epsom-salte samt hvedeprotein der effektivt renser håret og hovedbund uden at virke udtørrende. Den har en lækker maskulin duft af vetiver og sandeltræ. Efter brug vil håret fremstå sundt og glansfyldt. Den er velegnet til daglig brug. Hårtype: Alle. Shampoobaren er indeholder ikke animalske ingredienser. Æsken er nem at bruge til opbevaringen hvis shampoobaren skal med ud og rejse.

Nurme - Shampoobar med Lemongrass Til Hår & Krop

Award vindende Lemongrass shampoobar til hår og krop, sparer dig for plastikflasker. Én shampoo-bar klarer både hårvask og kropsvask effektivt og enkelt.  Den er fremstillet af nærende sheabutter og sød mandelolie, som har en beroligende effekt på hovedbunden og huden. Citrongræsolie fremmer glansen i håret og fugter huden på kroppen uden at virke udtørrende.

Nurme - Shampoobar med Tea Tree Oil til Hår og Krop

Er fremstillet til hår og krop, sparer dig for plastikflasker på badeværelset. Her får du 2-i-1 sæbebar. Den indeholder nærende sheabutter og sød mandelolie som beroliger hovedbunden, mens æterisk tea tree olie beroliger kløende hovedbund og fremmer hårvæksten samt fugter huden på kroppen uden at være udtørrende.

Nurme - Shampoobar med Avocado Oil til Mørkt Hår

til mørkt hår med avocado-olie der fungerer som en dybdegående fugtgiver der genopliver stresset og tørt hår og resultatet er skinnende og blank hår.