Vi forhandler Alteya Organics. Læs mere længere nede på siden. 

 

Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: AO3710
0 anmeldelser
Model/varenr.: AO2195
0 anmeldelser
Model/varenr.: AO3437
0 anmeldelser
Model/varenr.: AO4465
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: AO4182
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: AO4120
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: AO4328
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: AO1488
Udsolgt
-25%
59,00  m/Moms
79,00  m/Moms
Du sparer: 20,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: AO1525
0 anmeldelser
Model/varenr.: AO4168
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: AO4205
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: AO3499
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: AO1501
0 anmeldelser
Model/varenr.: AO4144

Alteya Organics

Produkter er økologiske de fremstillet flower water som anvendes til ansigtstoner og facemist, bærende olier, flydende sæber som kan anvendes både som håndsæbe og i badet. 

Rosenvand

En af rosenvandets største fordele er, at det er højt på antioxidanter, dette hjælper med at beskytte huden mod skader forårsaget af frie radikaler.

Rosenvand har et højt indhold af vitamin-A og vitamin-C, som ofte betragtes som anti-age-vitaminer.

Dens antioxidante og antibakterielle egenskaber forbedrer hudens barriere og reducerer transdermalt vandtab.

Rosenvand pakker masser af hydrering i huden og rosenvand er især fugtgivende, når det kombineres med andre fugtgivende ingredienser, såsom ceramider eller glycerin.

Disse hjælper med at fugte huden, beskytte hudbarrieren og forhindre yderligere vandtab i huden, det bør dog ikke erstatte din nuværende fugtighedscreme.

Efter soleksponering og lindrering af solskoldning:

  • Som tidligere nævnt indeholder rosenvand vitamin-E, som ofte bruges i solcremer og aftersun-produkter, da det hjælper med at styrke SPF's effektivitet og undersøgelser viser, at dens anti-inflammatoriske egenskaber kan hjælpe med at lindre virkningerne af eksponering og solskoldning

Undsørgelser lavet om rosenvand:

  • I 2011 fandt man i en  undersøgelse ud af, at ekstrakt af rosenblade hjælper med at beskytte fibroblastcellerne mod skader forårsaget af brintoverilte (H202 hydrogenperoxid)
  • I en anden undersøgelse fandt man ud af, at ekstrakt af rosenblade undertrykte MAPK-signalering, hvilket er, når celler aktiveres som reaktion på cellulære stressfaktorer
  • Nogle undersøgelser viser, at dets anti-inflammatoriske egenskaber kan hjælpe med at lindre virkningerne af soleksponering og solskoldning

Historien om Alteya Organics

blev skabt 1999 men deres interesse for roser har været en familietradition i over et århundrede siden begyndelsen af ​​1900'erne.

Deres økologiske rosenmarker er afskærmet af mellem i to majestætiske bjergkæder, beliggende i hjertet af den bulgarske Rose Valley, Thracian Kings og hjemsted for verdens fineste roser - den bulgarske rose.

De dyrker og høster roser, lavendel og urter samt destillere premium økologiske roser, lavendel og urter til æteriske olier og blomstervande ved hjælp af generations gamle opskrifter.

De tilbyder også en bred vifte af organiske plante ekstrakter, olier og urter fra øko-regionerne på Balkan Mountain.

Efter mange år med omfattende forskning forbedrede Alteya Organics deres proprietære damp destillations metode der kombineres med 400 års gamle tradition med videnskab, for at udvinde blomster essenser, der er dermatologiske korrekte og bevare plantens terapeutiske egenskaber og synergi.

I årevis har de videnskabelige team forsket på gamle traditionelle opskrifter og mirakelvirkningerne af økologisk roseolie (rose otto) på huden.

Som følge heraf kan de producere sjældne og begrænsede roser til økologiske ansigts- og kropsplejeprodukter baseret på gamle dokumenterede formuleringer der er forbedret til specifikt at opfylde hudplejebehovet hos moderne øko-mennesker

Producent: Alteya Organics

Importør og leverandør: ORGANIC Beauty Supply ApS