Vi forhandler THE ECO GANG bambus plaster. Læs mere længere nede på siden

0 anmeldelser
Model/varenr.: ECO0508
0 anmeldelser
Model/varenr.: ECO0492
0 anmeldelser
Model/varenr.: ECO0850
0 anmeldelser
Model/varenr.: ECO0874
0 anmeldelser
Model/varenr.: ECO0867

THE ECO GANG

Laver Konjac sponge til alle hudtyper som renser og fjerner effektivt døde hudceller samt øger blodcirkulationen i huden. Ved brug af konjac spongen vil du opleve hvordan din hud fremstår glattere og sundere efter brug. Selve konjac svampen er fremstillet af de naturlige fibre fra konjac planten. Inden du tager din konjac sponge i brug første gang skal du husk at hælde kogende vand ud over den.

THE ECO GANG plaster er fremstillet af 50 % bambusfiber samt 50 % træmasse og helt fri for latex samt plastik og er bionedbrydeligt. Plasteret er Certificeret: Crueltry free - The Vegan Society

THE ECO GANG er et svensk innovativt, miljøvenligt og bæredygtigt brand der ikke går på kompromis med funktionalitet eller kvalitet.

Med sloganet: “The time to act is now!” er deres mål er at skabe bæredygtige kvalitets plaster til en fair pris, er THE ECO GANG ikke i tvivl om at alle forbrugere rent faktisk ønsker at bidrage til en bedre verden.

For hvert lille skridt på vejen vi tager sammen om flere korrekte og bæredygtige produkter i markedet, sikre vi sammen en bedre fremtid for jorden og vores næste.

THE ECO GANG bidrager med 1 % af deres omsætning i samarbejde med den svenske nonprofitorganisation Humble Smile Foundation til det afrikanske projekt Rivers Foundation