Toockies® er fri for mikroplastik, bæredygtige, genanvendelig og bionedbrydelige. håndstrikkede peeling vaskeklude og skrubbehandsker fremstillet af 100 % GOTS økologiske bomuld. Læs mere om Toockies® peelingklud og skrubbehandske længere nede på siden.

 

-13%
69,00  m/Moms
79,00  m/Moms
Du sparer: 10,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: 0000000000
-11%
79,00  m/Moms
89,00  m/Moms
Du sparer: 10,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: 0000000000

Info om Toockies®

Toockies® er håndlavede peeling vaskeklude og skrubbehandsker fremstillet af 100 % GOTS Certificeret økologiske bomuld.

Toockies® fjerne og renser blidt huden for døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen så dine hudplejeprodukter bedre kan absorberes af huden, og huden vil fremstå mere sund og med en fornye glød.

Toockies® er

  • Fri for mikroplastik
  • Bæredygtig
  • Genanvendelig
  • Bionedbrydelig
  • Miljøvenlig
  • Økologisk
  • Vegan
  • Medlem af FAIR TRADE FEDERATION

Toockies® er slidestærke og har en lang holdbarhed

Toockies® kan maskinvaskes og tåler enhver temperatur. Kan tørretumbles.

Toockies® er fremstillet med social ansvarlighed.

Toockies® er et projekt for kvinder i Kolkata i Indien hvor der er over 800 kvinder, som gerne vil arbejde og tjene penge til deres familie.

Toockies® produkterne bliver fremstillet på et samfundscenter der giver disse kvinder en central placering til træning, strikning, picking-up garn og pakning af færdigvarer. De fleste af kvinderne strikker hjemmefra og møde op på samfundscenteret nogle gange i ugen med deres peeling vaskeklude og skrubbehandsker.i GOTS økologisk garn. De er sikre en fair-tradeordning og får en ordenlig løn for deres arbejde. Ved at købe Toockies® håndlavede peeling vaskeklude og skrubbehandsker er du med til at sikre disse kvinder beskæftliges og en god aflønning for deres arbejde.

På hver eneste peelingklud og skrubbehandske i GOTS økologiske bionedbrydelig bomuldsgarn kan du se kvindens navn og du kan se hendes billede lige her http://www.toockies.com/the-artisans/

Toockies® godt for dig - godt for naturen

TIPS: i stedet for at smide din Toockies® ud når den er slidt op kan du klippe den i stykker og bruge den i bunden af potteplanter og havekrukker, og er du ikke til grønne fingere kan du smide den i komposten da den bionedbrydelig.