Vi forhandler Toockies økologiske skrubbehandsker og peeling vaskeklude som er håndstrikket og Certiferecet af FAIR TRADE FEDERATION.  Læs mere længere nede på siden.

 

0 anmeldelser
Model/varenr.: T0000
0 anmeldelser
Model/varenr.: T0002
0 anmeldelser
Model/varenr.: T0001

Toockies

er håndlavede peeling vaskeklude og skrubbehandsker fremstillet af, 100 % GOTS Certificeret økologiske bomuld med omtanke for miljøet, dig og dem som strikker dem, de er FAIR TRADE og giver arbejde til kvinder i Indien.

De fjerne og renser blidt huden for døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen så dine hudplejeprodukter bedre kan absorberes af huden, og huden vil fremstå mere sund og med en fornyet glød.

Toockies er

De er slidestærke og har en lang holdbarhed

Kan maskinvaskes og tåler enhver temperatur og kan tørretumbles.

Toockies® er fremstillet med omtanke for social ansvarlighed og er et projekt for kvinder i Kolkata i Indien hvor der er over 800 kvinder, som gerne vil arbejde og tjene penge til deres familie.

Toockies® produkterne bliver fremstillet på et samfundscenter der giver disse kvinder en central placering til træning, strikning, picking-up garn og pakning af færdigvarer. De fleste af kvinderne strikker hjemmefra og møde op på samfundscenteret nogle gange i ugen med deres peeling vaskeklude og skrubbehandsker.i GOTS økologisk garn. De er sikre en fair-tradeordning og får en ordenlig løn for deres arbejde. Når du køber håndlavede peeling vaskeklude og skrubbehandsker er du med til at sikre disse kvinder beskæftigelse og en god aflønning for deres arbejde.

På hver eneste peelingklud og skrubbehandske i GOTS økologiske bionedbrydelig bomuldsgarn kan du se kvindens navn og du kan se hendes billede lige her http://www.toockies.com/the-artisans/

Toockies godt for dig - og omtanke for naturen

TIPS: i stedet for at smide din Toockies ud når den er slidt op kan du klippe den i stykker og bruge den i bunden af potteplanter og havekrukker, og er du ikke til grønne fingere kan du smide den i komposten da den bionedbrydelig.