Vi forhandler WOOM tandpasta, tandtråd, mundskyl og tandbørster. Læs mere længere nede på siden.

Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: W0322
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: W0315
0 anmeldelser
Model/varenr.: wo0339
0 anmeldelser
Model/varenr.: W0308
0 anmeldelser
Model/varenr.: W0013
0 anmeldelser
Model/varenr.: W0112
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: W0136
0 anmeldelser
Model/varenr.: W0228
0 anmeldelser
Model/varenr.: W0099
0 anmeldelser
Model/varenr.: W0150

WOOM

Alle produkter fra WOOM bliver produceret og udviklet i Spanien og de har mange års erfaring inden for udvikling af tandpasta

De er konstant på udkig efter nye ingredienser og perfekte formler og skabe unikke og effektive mundplejeprodukter. 

Alle deres tandpasta indeholder fluorid 1450 ppm 

WOOM fås i 4 forskellige varianter så der er tandpasta som dækker alles behov for en god kvalitets tandpasta.

Effektiv Kul whitening tandpasta er med aktivt kul og ingredienser af høj kvalitet har en behagelig smag. Den efterlader din tænder rene og giver friskhed i munden samt maksimal beskyttelse af tandkød og beskytter mod karies. Aktivt kul er et naturligt adsorbent, der effektivt fjerner plak fra emalje og beskytter mod tandstendannelse.

Natural tandpasta er en eksklusiv, vegan-venlig tandpasta bestående af 98 % organiske ingredienser. Den indeholder naturligt Mentha Piperita Leaf Water der efterlader en varig følelse af friskhed og renhed i munden. Stevia Rebaudiana Extract giver sødme, Stevia er et naturligt lavt kalorieindhold og ikke-cariogent sødemiddel, og indeholder en aktiv antibakteriel komponent samt antioxidant.

Whitening tandpasta er blid og effektiv, den har en god smag af mynte og efterlader en varig følelse af renhed og friskhed i munden efter brug. Den hæmmer udviklingen af tandsten og patogene bakterier, der forårsager karies.

Total tandpasta har en effektive formulering den har blegende og antibakterielle egenskaber og efterlader en varig følelse af friskhed i munden. Ligesom de andre tandpastaer i WOOM-serien indeholder den en beskyttende fluorkoncentration mod karies og fremmer sund mikroflora. En kompleks formulering af ingredienser, herunder mineralhydroxyapatit - hovedkomponenten (op til 96%) af tandemaljen - reducerer tandfølsomheden og hjælper med at fjerne plak.