Vi forhandler Chagrin Valley Soap & Salve som fremstillet økologiske plejeprodukter til dig og din familie. Produkterne er zero waste. Læs mere længere nede på siden

-25%
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV1781
-25%
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV0002
-25%
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV1590
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV1736
-25%
119,25  m/Moms
159,00  m/Moms
Du sparer: 39,75
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV2429
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV2450
-25%
141,75  m/Moms
189,00  m/Moms
Du sparer: 47,25
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV0777
-25%
141,75  m/Moms
189,00  m/Moms
Du sparer: 47,25
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV0786
-25%
44,25  m/Moms
59,00  m/Moms
Du sparer: 14,75
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV0845
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV0852
Udsolgt
-25%
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV1101
-25%
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV0586
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV2238
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV0609
-25%
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV2047
-25%
299,25  m/Moms
399,00  m/Moms
Du sparer: 99,75
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV0000
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV1132
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV1125
-25%
156,75  m/Moms
209,00  m/Moms
Du sparer: 52,25
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV2399
-25%
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV2408
-25%
119,25  m/Moms
159,00  m/Moms
Du sparer: 39,75
0 anmeldelser
Model/varenr.: CV1033

Chagrin Valley Soap & Salve  

er et lille familieejet firma startet i 2001 fra Solon i Ohio, USA som fremstiller hudplejeprodukter som er de rene øko-lækkerier til dig og din familie.

Familien har  dedikeret deres liv til at lave sunde og effektive hud- og hårplejeprodukter af høj kvalitet, som værner om din hud og vores planet.

Deres ingredienser er økologiske og USDA certificeret samt bæredygtigt produceret og etisk behandlede.

Hver ingrediens har et formål, og de anvender altid de mest udsøgte ingredienser til at producere de bedste, sundeste og mest effektive hudplejeprodukter.

De håndlaver og overvåger hele processen for alle deres økologiske plejeprodukt til for at sikre maksimal friskhed, konsistens og anvender kun zero waste emballage.

De gør alt selv - fra start til slut – fra deres familie til din!

Deres mission er simpel. . .at arbejde med naturens styrke og enkelhed til at rense, berolige, hele og beskytte din hud.

Med Chagrin Valley Soap & Salve får du virkelig økologisk kvalitet for pengene

Alle opskrifter er opfundet, oprettet og fremstillet i deres fabrik i Solon, Ohio.

De er ikke kun et andet hudplejefirma.

De er på en mission for at gøre deres kunder sundere og vores planet lidt grønnere.

De er engagerede i sund hud, sunde mennesker og en sund planet.

Da det første indtryk ofte fører til et køb, bruger de fleste hudplejevirksomheder en masse penge og tid på at skabe en smuk emballage.

Mens emballagen er vigtig, er vores kunder ikke bare på udkig efter "smuk" emballage, de leder efter kvalitetsprodukter og miljøvenlig emballage fra et firma med miljøbevidsthed.

Som et miljøvenligt firma skal Chagrin Valley Soap and Salve:

 • Benytter sig af miljøvenlig grøn emballage
 • Minimere emballagematerialer – zero waste
 • Bruge materialer, der har ringe miljøpåvirkning
 • Bruge materialer, der kan genanvendes af dig
 • Genbruge materialer, vi har modtaget
 • De tror bestemt på de tre "R'er", reducere, reuse (genbrug) og recycle (genanvende).
 • Deres emballage er 99 % plastfri!

Certificeringer:

 • USDA
 • Vegan
 • The Leaping Bunny
 • Non-GMO

Luksusboblen er importør af Chagrin Valley Soap & Salve

Økologisk og vegansk tørshampoo

til både mørkt og lyst hår med en forfriskende duft af citrus og mynte Det genopretter håres tilstand og giver volume, tekstur og glans uden hårvask og absorberer overskydende olier og fedt fra hovedbunde og efterlader håret med et nyvasket udseende De æteriske olier hjælper med at balancere naturlige olier og opfriske hovedbunden og transformér fedtet, kedeligt, livløst hår den forfriskende olieblanding af æterisk olier giver håret en frisk og ren duft. God til alle hårtyper

Facial Cleansing Oil

er økologisk og vegansk makeup fjerner og ansigtsrens som passer til alle hudtyper der forsigtig men effektiv renser huden for makeup og snavs samt fjerner overskydende sebum, den efterlader huden ren og afbalanceret. Den blødgør, beroliger, fugter og hydrerer huden og giver en sund og ren hud. At vaske sit ansigt med olie kan lyde som den perfekte opskrift på akne, men naturlige, økologiske plantebaserede olier kan være et utroligt effektivt rensemiddel til enhver hudtype - tør, følsom, olieagtig og endog akne-udsat hud. Ansigtsrenseolien er formuleret med en blanding af økologiske olier og urte olier. Non-comedogenic – blokerer IKKE hudens porer

Buttercream Cleansing Face Wash

er økologisk og vegansk ansigtsrens creme der fjerner snavs og makeup. Den har en blødgørende og fugtgivende effekt på huden. Plejende naturlige olier og ”butters” er pisket sammen med en fugtighedsgivende økologiske aloe sæbe derfor vil du også kunne mærke små stykker af sæben når du renser Økologisk mango smør, avocadoolie og jomfru Shea smør er fremragende til tør, aldrende og irriteret hud

Whipped Squalane Face & Eye Mousse Creme

er en virkelig lækker og luksuriøs let og luftig ansigtscreme som kan anvendes til både til dag-og natcreme samt øjencreme som beskytter huden mod for tidlig aldring med dens anti-age egenskaber. Den har en silkeblød konsistens er specielt designet til følsom og delikat ansigtshud, som trænger let ind uden en fedtet følelse. Anvend evt. en lille spatel til at tage cremen op med så du undgår bakteriedannelse i cremen. Shea Olein og Olive Squalane er pisket godt op for at skabe denne silkeagtige og lækre naturlige ansigts- og øjencreme.

Intimate Body Oil 

er økologisk og vegansk intimolie (oliebaseret glidecreme) mod vaginal tørhed og ubehag. Den økologiske intimolie er plantebaseret og de fineste olier, som er perfekt til intime stunder, når vaginal tørhed er et problem. Når vi bliver ældre, producerer vores kroppe mindre og mindre smørestoffer. Andre ting der forstyrrer østrogenproduktionen og forårsager vaginal tørhed kan være: Overgangsalderen - Kvinder der får brystkræftmedicin. Nybagte mødre der ammer - når man kan genoptage samleje efter fødslen, kan et vaginal smøremiddel hjælpe ved ubehag. Formuleret med beroligende økologiske urter og olier. Den kan også anvendes som en daglig fugtgiver mod vaginal tørhed.

Baby Me! Baby Powder & Body Balm

er håndlavet økologisk og vegansk babypudder fremstillet uden talkum, parfume og gluten til den sarte og fine babyhud. Den er formuleret med fint formalede vegetabilske ingredienser. Den indeholder hudberoligende kamille og silkeagtig kaolin-ler, der arbejder sammen om at absorbere fugt og holde babyen tør, samtidig med at den beroliger og blødgør huden. Den kan anvendes under hagen, arme, numsen og andre babyfoldninger for at holde huden blød, frisk og tør.Deres økologisk parfumefri kropscreme til babyer og små børn med følsom og sensitive hud. Den er formuleret med fugtgivende jomfru kokosnøddeolie, beroligende botaniske infusionsolier og beriget med økologisk kakaosmør og sheasmør som plejer og beskytter sart og følsom hud.

Økologisk Neglebåndscreme

Vores negle og neglebånd har brug for pleje og forkælelse for at forblive sunde og med Chagrin Valley økologiske Cuticle Cream kan du pleje dem med fugt, lindring, reparereren, blødgørende neglebåndscreme. Denne økologisk neglerods og negle creme er fyldt med næringsrige olier som hurtig absorberes ind. Shea smør hjælper med at give fugt, næring og pleje til neglebåndene og neglene. Rosehips olie hjælper med at bevare fugten i neglebåndene, gør dem stærkere, sundere og mindre tilbøjelige til at revne Også en fantastisk balsam til pedicure, det hjælper med at blødgøre grove negle

Økologisk og Vegansk Badesalt Til et afslappende kar bad

er beroligende, afslappende, frigør stress, stimulerer blodcirkulationen og du vil opleve en terapeutisk virkning med fred og velvære. Det er sammensat af mineralrige salte, blandet med sensuelle økologiske æterisk olier.Et tropisk ø-paradis i en krukke med romantiske badesalt gør dit karbad til en blanding af blødgøring af huden, beroligende virkning, sensuel flugt fra dagens stress og jag.

 • Clary Sage (Salvie) giver afslapning
 • Patchouli giver velvære
 • Ylang Ylang giver ro i sindet

Efter badet vil føle dig fornyet og fuldstændig opdateret med blød og lækker hud Kan også med fordel anvendes til fodbad

Økologisk og Vegansk Badesalt til ømme muskler og led

mod ømme muskler og led giver et dejligt afslappet bad med terapeutisk virkning og fjerner samtidig med de døde hudceller. Mineralrige salte og aromaterapi forbedrer den naturlige beroligende virkning fra det varmt bad, en perfekt måde at afslutte en stresset dag med hårdt arbejde Grå havsalt exfolierer huden og fjerner døde hudceller Efter badet vil du vil føle dig fornyet, afslappet og med ny energi Kan også med fordel anvendes til fodbad Chagrin Valley salte testes for renhed, de er naturligt høstet, ubehandlede og økologisk kompatible.

Ansigtsolie til problematisk hud

Den er økologisk og vegansk, den er  fremstillet af Havtorn, Jojoba og Tamanu olie. Den har en beroligende virkning på irriteret hud, minimere rynker, fugter, nærer og blødgør huden og gendanner hudens naturlige balance Hudtyper: moden, irriteret, problematisk, beskadiget hud, eksem, rosacea.

Ansigtsolie til medtaget og moden hud

Er med granatæble, arganolie og tamanuolie. Den fremmer vævsdannelse, tilføjer fugt og forbedrer elasticiteten i huden samt lindrer mindre hudirritationer og reducerer fine linjer. Den kan også anvendes som en serum under din ansigtscreme.

Ansigtsolie til tør og moden hud

med hybenroseolie og sesamfrøolie er egnet til moden og tør hud. De nærende olier trænger dybt ind i huden og genoprette den nødvendige fugt samt forbedrer huden elasticitet. Den kan også anvendes som en serum under din ansigtscreme.

Økologisk Shampoobar med Øl & Honning

Øllet kommer fra Great Lakes Brewing Company som led i Chagrin bæredygtighedsindsats. Kakaosmør for at give en fugtighedsbevarende effekt. Proteinerne fra malt og humle giver balsameffekt til håret og hjælper med at reparere skader på hårstråene Øl og æggeblommer skaber en mild, proteinrig naturlig cremet skum og shampoobaren efterlader dit hår med glans og volume. Honningen og humlen giver denne shampoobaren en dejlig ren duft med et strejf af sødme. Øl blev i gamle dage brugt som balsam til håret til at give fylde, blødgøre og gøre håret fri for statisk elektricitet

Økologisk Shampoobar med Mint og Charcoal

Chagrin naturlige, økologiske og veganske shampoobar Rosemary Mint Charcoal renser håret for fedt, skæl og urenheder samt stimuleret hovedbunden. Den er fremstillet på bambus kul og blødgørende olier, kokosmælk og butters. Den efterlader dit hår med fylde og glans.

Økologisk Shampoobar Rhassoul & Mudder

Chagrin økologiske og veganske shampoo med rhassoul ler og mudder fra det døde hav og mineral rig kelp. Shampoobaren renser håret og stimulerer hovedbunden samt hjælper med at genoprette glans og efterlader dit hår med et sundt udseende.

Importør og leverandør: Luksusboblen