Forhandler Carroten solbeskyttelse spray og ansigtssolcreme med SPF 30 og 50. Læs mere længere nede på siden

0 anmeldelser
Model/varenr.: C0616
0 anmeldelser
Model/varenr.: C7785
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: C7808
0 anmeldelser
Model/varenr.: C0708
0 anmeldelser
Model/varenr.: C0609
0 anmeldelser
Model/varenr.: C0579
0 anmeldelser
Model/varenr.: C0586
0 anmeldelser
Model/varenr.: C0593
0 anmeldelser
Model/varenr.: C0715

Carroten

Carroten tilbyder flere varianter inden for ansigtssolcreme alle med SPF 50 og super mat solcreme fås også i SPF 30. De er med 4D protection UVB+UVA+VL+IRA så din får den bedste beskyttelse mod solen så du undgår solskader eller yderliger skader i huden forårsaget af solen.

  • Sensitive Face Cream SPF50+ er en parfumefri, vand- og svedfast ansigtssolcreme meget let i konsistensen. Beriget med Sun Comfort-teknologi og gulerodsekstrakt beskyttes følsom hud, mens ubehag og irritationer forårsaget af soleksponering begrænses.
  • Anti-age Spot Face Cream SPF 50+ er en vand- og svedfast ansigtssolcreme, der absorberes hurtigt og føles let på huden. Boostet med Age-Block teknologi, der forhindrer og minimerer forekomsten af fine linjer, rynker og pigmentpletter forårsaget af solen.
  • Super Mat Face Cream SPF 50+ og 30+ er en meget let ansigtssolcreme med Shine Control teknologi, der absorberer talg og forebygge shine i løbet af dagen og giver øjeblikkelig og langvarig super mat effekt på huden så den fremstår mere jævn.
  • CC suncare ansigtscreme SPF50 er en Multi Corrector solcreme med høj SPF 50+  faktor med ekstra forbedret beskyttelse mod UVA/UVB/VL/IR stråler fra solen samt korrigerer hudfarvetonen og dækker rødme samt en ujævn hudtone.

Solbeskyttelse spray

  • Carroten tilbyder solbeskyttelse med 360° spraysystem til ansigt og krop til nem og hurtig påføring på huden fra alle vinkler. Den lækre spray virker kølende og absorberes øjeblikkeligt med en usynlig, tør finish på grund af det innovative Superdry-system og fås også til børn fra 3 år som er parfumefri.
  • Carroten Dry Oil Solbeskyttelse SPF 30 Coconut Dream er sololie til kroppen som indeholder tan maximiser og den går også ind og varmer huden op samt øger huden blodtilstrømning og iltning som er en fordel når huden skal danne farve.

I over 35 år har Carroten sørget for din beskyttelse under solen og sørger for, at du bliver brun på en sikker og naturlig måde.

Inspirationskilden til skabelsen af Carroten var guleroden som er kendt for dens enestående antioxidantegenskaber og evnen til at forstærke garvning.

På sin lange rejse har Carroten udviklet sig kontinuerligt med henblik på at bevare sundhed og skønhed til din hud, hver gang du udsættes for solen.

Ingredienser af høj kvalitet, innovative formuleringer, avanceret teknologi, sommerdufte, silkebløde teksturer.

When out in sun, Carroten… Live your summer

Hele Carroten serien blev nomineret til DANSIH BEAUTY AWARD 2024

Producent: Carroten / Gr.Sarantis S.A

Importør og leverandør: Wellness Danmark ApS

Nogle solbeskyttelse produkter kan indeholder ingredienser, der kan farve tekstiler

  • En metode, der kan være effektiv til at fjerne pletter fra solcreme er at påføre rigeligt flydende vaskemiddel eller opvaskemiddel direkte på pletten og lade det virke natten over fx  ved at lægge tøjet i en lukket plastikpose. Dette trin tillader tøjfibrene at svulme op og gør det muligt for vaskemidlet at trænge dybt ind i stoffet
  • Friske pletter kan ofte opløses med opvaskemiddel som smørres ud på stoffet og derefter lægges i en lukket pose hvor det skal virke nogle timer
  • Friske solcremepletter kan fjernes, hvis du for eksempel fugter dit lyse tøj og drysser bagepulver ovenpå. Lad det sidde i mindst en halv time og vask tøjet bagefter ved den højeste temperatur, som vaskeanvisningerne tillader.