Vi forhandler KARPAL AKUT creme til anvendelse mod karpaltunnelsyndrom og håndledssmerter. Læs mere længere nede på siden

0 anmeldelser
Model/varenr.: 50876

KARPAL AKUT

Medicinsk udstyr.

Reducerer håndsmerter og forbedrer fingersensitivitet. Produktet er beregnet til lokal anvendelse og til massering af håndled og underarme

KARPAL AKUT reducerer håndsmerter og forbedrer fingersensitivitet takket være massage og beroligende planteekstrakter (rosmarin, padderokke, kalkøjentrøst og humle).

Karpal akut creme er til alle der rammes.

Arbejde med manuelt ensformigt arbejde m.m. kan ofte skabe karpal Tunnel udfordringer. Tilstanden fører til en prikken og brændende fornemmelse samt smerter ved og i håndledene samt prikkende og sovende finger.

Karpal-tunnel-syndrom opstår normalt, når borgeren er relativt anatomisk tæt, når der opstår hævelse i vævet på grund af mekanisk overbelastning eller der er opstået betændelse.

Hånden er bygget sådan op, at der en risiko for at der kan komme tryk på en stor nerve på håndfladesiden af håndroden. Det kan føre til smerter og problemer med at bruge hånden normalt. Dette kaldes for karpaltunnelsyndrom. Hvis du har mange smerter eller gener over lang tid, bør du kontakte egen læge.

Her kan du læse om hvordan karpaltunnelsyndro opstår og syntomer.