Vi forhandler FAIR MOVE. Læs mere længere nede på siden.

0 anmeldelser
Model/varenr.: FM9163
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: FM9569

FAIR MOVE

anvender kun naturgummi til deres bæredygtige yogamåtte og fitnessbånd

Produkterne er Certificeret med FAIR RUBBER og CO2 Neutrale

Hvad er Fair Rubber ?

De lave verdensmarkedspriser for gummi gør det ofte umuligt for de primære producenter af naturgummi, dvs. gummi tapperne og plantagearbejdere at give sig selv og deres familier en anstændig levetid.

Her vil Fair Rubber eV afhjælpe denne situation: Ved at betale en fair trade præmie til de primære producenter sikrer den så vidt muligt, at deres produktionsomkostninger dækkes selv til lave verdensmarkedspriser, og de modtager også et overskud, der giver dem plads til at forbedre deres præstationer Arbejds- og levevilkår eksisterer. Beslutningen om, hvad de vil gøre med Fair Trade Premium, forbliver hos dem

Fair Rubber - Gør verden et bedre sted

Fair Rubber er en fair trade association for naturgummiprodukter, der beskæftiger virksomheder, ikke-statslige organisationer (NGO'er) og enkeltpersoner. Målet med Fair Rubber eV er at bidrage til forbedring af arbejds- og levevilkårene for primærproducenter af gummi ved anvendelse af principperne om fair trade og for at støtte miljøvenlig produktion af naturgummi. 

Hovedværktøjet til Fair Rubber eV er Fair Rubber-logoet for produkter, der opfylder kriterierne for fair trade i naturgummi. Fair Rubber eV overvåger især betaling af Fair Trade Premium. Gummiproducenterne selv bestemmer, hvilke fair trade-projekter der skal gennemføres. Hvis det er nødvendigt, hjælper Fair Rubber eV også med FSC®-certificeringen af ​​producentpartnerne.