Vi forhandler DermaKnowlogy parfumefri creme og body oil.Læs mere længere nede på siden

Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 26134
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 26133
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 26672
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 26799
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: 26136

DermaKnowlogy

Fremstiller ansigtspleje, carmbamid lotion og body oil uden parfume og farvestoffer.

Produkterne henvender sig blandt andet til dig med problematisk, tør og irriteret hud.

Hudplejeserien er udviklet af hudlæge og biokemiker Uffe Koppelhus

Alle DermaKnowlogy produkter er Certificeret af Asthma-Allergy Nordic og en del af dem er AllergyCertified.

Face11 Moisturizing Cream er effektiv og fugtgivende ansigtscreme til tør og atopisk hud. Cremen indeholder anerkendte og feltokumenterede ingredienser som E-vitamin, glycerin og sheasmør, som fugter i dybden og sikrer optimal effekt. E-vitamin er med til at gøre huden ren glat og afhjælper tab af elasticitet i huden, herre sheasmøren i cremen er med til at styrke hudens naturlige barriere.

Face51 Anti-Blemish Cream er Fugtgivende ansigtscreme, som er udviklet specielt til uren hud, hudorme og tilstoppede porer. Cremen indeholder salicylsyre og Zink PCA, som mindsker urenheder og dannelsen af sebum, der giver bumser. Cremen er ligeledes rapporteret med niacinamid, som styrker hudens elasticitet og modvirker rødme og irritation.

MD41 body Olie er god til normal eller lad tør hud. Indeholder ild forskellige olier, som sammen giver og meget homogen olie, der lad optages af huden. MD41 er meget velegnet til normal eller lad tør hud. Den ligeledes egnet til hud med små fine skæl. Kan bruges over hele kroppen og til alle aldre.

MD21 Carmbamide Lotion 5 % er således god til på tilføre huden fugt. Kan bruges ved tør og meget tør hud, hvor der ikke ønskes højere fedtprocent. Kan lade bruges på hele kroppen flere gange dagligt.

MD22 Carbamide Lotion 7,5 % er derfor yderst egnet til hud, hvor der ønskes fri og samtidig en blødgørende eller ligefrem skælløsnende effekt. Mange carbamid cremer indeholder 10 % carbamid, kun kan ændres til hudirritation. MD22 giver kun yderst sjælden ledelse til hudirritation, men har stadig samme effekt som en fugtgivende og skælløsnende creme.

Producent: DermaKnowlogy ApS

Distributør: Retail Partner Danmark ApS

Leverandør: Helsam Engros