Vi forhandler Rosalique er en 3 i 1 parfumefri dagcreme mod rødme og sensitiv hud i ansigtet. Læs mere længere nede på siden.

 

0 anmeldelser
Model/varenr.: 5060130034639

Info om Rosalique Creme

BEAUTY NYHED I DANMARK 2019

Rosalique er en 3 i 1 parfumefri vegansk dagcreme med SPF 25 til dig der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet.

Den  er mild og beskytter hudens barriere, og efterlader den med en smuk ensartet glød.

Ideel til brug under din makeup for bedre dækkeevne og får huden til at sund ud hele dagen!

Rød og sensitiv hud kan være kosmetisk generende, og kan skylde flere faktorer såsom alder, miljø og livsstil, men kan også være et symptom på medicinsk diagnosticerede lidelser, såsom rosacea, keratosis pilaris, couperose eller der hvor huden rød og sensitiv  henover næseryggen og på kinderne.

Cremen fjerner ikke karsprængninger, ar fra acne og andre ar men dække dem.

Den er sikker at bruge over lange perioder. Vi anbefaler, at produktet anvendes i 8 uger til at føle og se de langsigtede fordele. Det er ikke kun dækcreme til rødme men også en langsigtet behandling af huden.

Hvor meget creme skal jeg anvende: Du skal prøve dig frem start med lidt du kan tage mere. Du kan starte med at sætte små prikker på med cremen med 1 cm afstand og derefter massere cremen i huden.Den kan anvendes i hele ansigtet eller på de ramte områder. Cremen har grønne pigmenter og den skal have lov at sætte sig og absorberer ind i huden. Cremen skal KUN anvendes om dagen.

Rosalique er bevist som en effektiv behandling af rødme men er du i behandling med andre cremer skal du forhøre dig apoteket eller tage dig en snak med din læge for at være sikker på at cremen kan kombineres med de lægemidler / håndkøbsmedicin du anvender i forvejen. Husk at medbringe ingredienslisten ellers kan de ikke svare på dine spørgsmål.

Du kan videoen lige her Sådan anvender du Rosalique

Passer Rosalique sammen med mine andre hudplejeprodukter: Ja den fungere optimalt sammen med andre hudplejeprodukter og ændre ikke deres funktion. Lider du af rosacea, keratosis pilaris, couperose kan vi anbefales Turbliss Bioactive Peat Water Ansigtstoner som ikke indeholder nogen former for olier men kun består af mekanisk renset mosevand TurBliss Illuminating Peat Water with 24K Gold ansigtstoner som er tilsat 24K rene guld ioner der er med til at bekæmpe betændelse og irritationer i huden. Begge produkter er parfumefri. Bioaktive stoffer i mosevand: Humic - Fulvic - Hymatomelansyre - Mineraler Lipider - Aminosyrer - Enzymer - Mikroelementer - Phytonutrienter - Svovl TurBliss Peat Toner egenskaber: Allergivenlig - Renser og giver fornyet glans og glød - bedrer hudens tone og textur -Gendanner hudens pH-værdi - Tilføre huden en naturlig hydrering - Minimerer porer - Opfrisker

Til natcreme kan vi anbefale Pacifica Coconut Probiotic Water Rehab Cream som er en olie fri creme og med et højt indhold af probiotika som gavner hud med inflammation og har en beroligende virkning. Pacifica Probiotic & Spice Rehab Mask Hot Vegan er også fri for olier, og giver huden en fantastik god pleje næring samt dæmper stresset hud.

For huden fungerer probiotika på samme måde som de gør for fordøjelsessystemet, det hjælper nemlig huden til at forblive i en afbalanceret tilstand.Probiotiske fugtighedscreme og ansigtsmasker kan hjælpe alle hudtyper, men er især gavnlige for dem med kronisk inflammation så som acne eller rosacea og eksem. Probiotika give roligere hud og bedre kontrol over udbrud. Alle hudtyper kan have gavn af hudpleje der indeholder probiotika.