Vi forhandler Rosalique creme. Læs mere længere nede på siden.

 

0 anmeldelser
Model/varenr.: 5060130034639

Info om Rosalique Creme

BEAUTY NYHED I DANMARK 2019 - Vinder af  Danish Beauty Award i Årets Nichepris 2019

Rosalique er en 3 i 1 parfumefri vegansk dagcreme med SPF 25 til dig der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet.

Den  er mild og beskytter hudens barriere, og efterlader den med en smuk ensartet glød.

Ideel til brug under din makeup for bedre dækkeevne og får huden til at sund ud hele dagen!

Rød og sensitiv hud kan være kosmetisk generende, og kan skylde flere faktorer såsom alder, miljø og livsstil, hvor huden rød og sensitiv  henover næseryggen og på kinderne.

Cremen fjerner ikke karsprængninger, ar fra acne og røde ar men dækker dem.

Dækker eller fjerne ikke arvæv

Cremen dækker ikke pigmentdannelser, hverken store eller små pigmentpletter og pigment er er ikke det samme som rødmen i huden. 

Den er sikker at bruge over lange perioder. Vi anbefaler, at produktet anvendes i 8 uger til at føle og se de langsigtede fordele. Det er ikke kun dækcreme til rødme men også en langsigtet behandling af huden.

Hvor meget creme skal jeg anvende: Du skal prøve dig frem start med lidt du kan tage mere. Du kan starte med at sætte små prikker på med cremen med 1 cm afstand og derefter massere cremen i huden.Den kan anvendes i hele ansigtet eller på de ramte områder. Cremen har grønne pigmenter og den skal have lov at sætte sig og absorberer ind i huden. Cremen skal KUN anvendes om dagen.

Testen er fra det tyske dermatologilaboratorium Dermatest.

Rosalique er selvstændigt afprøvet af universitetet i Freiburg i Tyskland.

Rosalique er bevist som en effektiv behandling af rødme men er du i behandling med andre cremer skal du forhøre dig apoteket eller tage dig en snak med din læge for at være sikker på at cremen kan kombineres med de lægemidler / håndkøbsmedicin du anvender i forvejen. Husk at medbringe ingredienslisten ellers kan de ikke svare på dine spørgsmål.

Du kan videoen lige her Sådan anvender du Rosalique

Passer Rosalique sammen med mine andre hudplejeprodukter: Ja den fungere optimalt sammen med andre hudplejeprodukter og ændre ikke deres funktion. Ved rødme og irriteret hud anbefaler vi Turbliss Bioactive Peat Water Ansigtstoner som ikke indeholder nogen former for olier men kun består af mekanisk renset mosevand TurBliss Illuminating Peat Water with 24K Gold ansigtstoner som er tilsat 24K rene guld ioner der er med til at bekæmpe betændelse og irritationer i huden. Begge produkter er parfumefri. Bioaktive stoffer i mosevand: Humic - Fulvic - Hymatomelansyre - Mineraler Lipider - Aminosyrer - Enzymer - Mikroelementer - Phytonutrienter - Svovl TurBliss Peat Toner egenskaber: Allergivenlig - Renser og giver fornyet glans og glød - bedrer hudens tone og textur -Gendanner hudens pH-værdi - Tilføre huden en naturlig hydrering - Minimerer porer - Opfrisker

Til natcreme kan vi anbefale Pacifica Coconut Probiotic Water Rehab Cream som er en olie fri creme og med et højt indhold af probiotika som gavner hud med inflammation og har en beroligende virkning. Pacifica Probiotic & Spice Rehab Mask Hot Vegan er også fri for olier, og giver huden en fantastik god pleje næring samt dæmper stresset hud.

For huden fungerer probiotika på samme måde som de gør for fordøjelsessystemet, det hjælper nemlig huden til at forblive i en afbalanceret tilstand.Probiotiske fugtighedscreme og ansigtsmasker kan hjælpe alle hudtyper, men er især gavnlige for dem med kronisk inflammation så som acne eller rosacea og eksem. Probiotika give roligere hud og bedre kontrol over udbrud. Alle hudtyper kan have gavn af hudpleje der indeholder probiotika.

Ønsker du at anvende en parfumefri og oliefri ansigtsrens kan vi anbefale dig Collagen Cleanser fra DM Skincare, den kan anvendes både morgen og aften.

Har du acne, uren eller fedte hud kan vi anbefale Cucumber Cream fra DM Skincare som natcreme det er en oliefri dagcreme indeholdende ingredienser, der skaber en langtidsregulering af fedtproduktionen i huden.

Vi kan også anbefale ORGAID Greek Yogurt & Nourishing - Økologisk Sheet Mask som heller ikke indeholder olier. Problem hud som acne, rosacea og irriteret hud har særdeles god effekt af denne maske.

Ønsker du ved solbadning at anvende en høj solfaktor og en oliefri ansigtssolcreme kan vi anbefale Australian Gold Oliefri Ansigtssolcreme SPF 45  Den er super nemt at fordel og giver en effektiv beskyttelse mod solens skadelige stråler. Den er meget nem at fordel og fremstillet til sart og sensitiv hud.