IDUN - Smoothing Face Scrub

Udsolgt
-15%
89,25  m/Moms
105,00  m/Moms
Du sparer: 15,75
Model/varenr.: IM1097

IDUN Minerals Smoothing Face Scrub er en eksfolierende dyb rensende peeling, der hjælper huden med at fjerne de døde hud celler så huden ser frisk ud og med fornyet glød

Kornerne er fra naturlig siliciumsten der på en blid og skånsom måde fjerner døde hudceller og æblesyre bidrager med milde enzymer der er med til at forbedre hudens tilstand

Ansigtsskrubbe er beriget med hudens egne fugtighedscreme (glycerin, PCA og mineraler), som øger og opretholder den nødvendige fugt i huden, mens du aktiverer den trætte hud.

Anvendelse: Fugt huden med vand og massere ansigt og hals med scrub i cirkulære bevægelser og skyl efter lunkent vand. Dup huden tør og forsæt din hudplejeroutine evt. med IDUN Minerals serum og creme.

Anvend scrubben 3 gange om ugen for optimal effekt.

IDUN Minerals Smoothing Face Scrub er:

  • Parfumefri
  • 100 % vegan
  • Dermatologisk testet
  • Unisex

Hudtype: Alle

 

Oprindelsesland: Sverige

Ingredienser: Aqua [Water], Sodium Laureth Sulfate, Silica, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Crosspolymer - 4, Decyl Glucoside, Glycerin, Sodium Chloride, Malic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium PCA, Magnesium PCA, Manganese PCA, Zinc PCA, Phenoxyethanol.

Volume: 75 ml

Producent: IDUN MINERALS

Distributør: Letsfaceit Nordic Aps

Leverandør: Helsam Engros

Du har nyligt set
spacer