WOOM - Total Tandpasta

39,00  m/Moms
Model/varenr.: W0308

WOOM Total tandpasta har en effektive formulering den har blegende og antibakterielle egenskaber og efterlader en varig følelse af friskhed i munden.

Ligesom de andre tandpastaer i WOOM-serien indeholder den en beskyttende fluorkoncentration mod karies og fremmer sund mikroflora.

En kompleks formulering af ingredienser, herunder mineralhydroxyapatit - hovedkomponenten (op til 96%) af tandemaljen - reducerer tandfølsomheden og hjælper med at fjerne plak.

Hydroxyapatite genopretter emaljens glathed og virker identisk med tandfyldninger ved at forsegle små revner og sprækker på overfladen af emaljen.

Tocopherylacetat, en naturlig ingrediens og en aktiv antioxidant som booster immunsystem og reducerer risikoen for karies og andre sygdomme i mundhulen.

Zink Citrate reducerer dannelsen at blød plak

Tandpastaen har et fluorid indhold på 1450 pm

Oprindelsesland: Spanien

Ingredienser: aqua, sorbitol, hydrated silica, potassium nitrate, hydroxyapatite, peg-8, cellulose gum, sodium lauroyl sarcosinate, sodium monofluorophosphate, aroma, sodium saccharin, sodium hydroxyde, sodium benzoate, tocopheryl acetate, zinc citrate, cetylpyridinium chloride, ci 77891 - Fluorid 1450 pm

Volume: 75ml

Producent: WOOM

Importør og leverandør: ORGANIC Beauty Supply ApS

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Du har nyligt set